1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroslav Písko šťastně vstřelil vítězný gól, Přídolí bere poprvé v sezoně tři body!


Branky


22

Těžký terén nepřál fotbalu, přesto se diváci na Lipně nenudili. První půle byla opatrná z obou stran, přesto v ní domácí šli do vedení. Druhá půle už byla od obou celků povedenější, ale do černého pálili pouze hosté, kteří nakonec brali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Puritscher chyboval při první brance, pak svou chybu několikrát napravil

První půle byla z obou stran opatrná, přesto v ní domácí šli do vedení. V šestnácté minutě napřáhl zpoza vápna Ondřej Panský a střelou doprostřed branky překvapil Puritschera, který nedokázal míč zastavit, a ten tak rozvlnil síť poprvé v zápase – 1:0. Svou chybu však brankář Přídolí v dalších minutách první půle několikrát svými skvělými zákroky odčinil, a tak i díky němu se šlo do kabin za stavu 1:0 pro Lipno.

Změna formace hostí vedla ke třem bodům

Do druhé půle nastoupili hosté z Přídolí s čistými hlavami a začali vystrkovat růžky. M. Štěpánek dostával parádní pasy do běhu, ale měl problém odcentrovat svou slabší nohou, a tak z šancí nebylo nic. Neujali se ani dvě střely Marka Kučery, které domácí svatyni neohrozily. Do dalších minut udělal hostující trenér změny v rozestavění, když poslal Josefa Píska do středu zálohy a Jakuba Štěpánka na hrot. A tato změna přinesla ovoce! V pětasedmdesáté minutě napřáhl zpoza vápna ke střele právě Jakub Štěpánek a jeho střela se sklouzla na těžkém povrchu a skončila až za lipenským brankářem – 1:1. Utkání vypadalo, že skončí remízou, nakonec však Přídolští zasadili svému soupeři další ránu. V devadesáté minutě osamocený Jaroslav Písko poslal z pětadvaceti metrů padající list na zadní tyč, aby jej kdokoliv ze spoluhráčů dorazil do brány, to se však nestalo, protože míč spadl přesně pod břevno Dočkalovy brány a hosté slavili podruhé – 1:2. Na branku z 90. minuty už domácí Lipno nestačilo zareagovat, a tak Přídolí oslavilo první plný bodový zisk v sezoně.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán: Poslední zápas jsme rozhodně chtěli vyhrát, bohužel i přes větší množství tutovek nám nebylo přáno. Ani nevím, jestli nám chybělo štěstí, nebo co to vlastně mohlo být, ale body, i přesto, že jsme většinu zápasu byli lepším týmem, odvezlo hostující Přídolí. To, jak je známo bojovalo až do poslední minuty, kdy dali i velmi šťastný gól.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: První půle byla taková nemastná a neslaná, ovšem do druhého poločasu jsme dali všichni maximum a dočkali se prvních třech bodů v této sezoně. Příští týden bychom rádi výsledek zopakovali před domácím publikem a pak se zlili do němoty.



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
F. Dočkal [-] - T. Kordík [-] , P. Sládek [-] , L. Fenc [-] , M. Hamburg [-] , M. Schober [-] , O. Panský [-] , M. Koutský [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , E. Pač [-]

TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - M. Brož [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , V. Písko [-] - J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , M. Kučera [-] - J. Štěpánek [-] , D. Dvořák [-] , P. Kučera [-] -

Hráči zápasu: M. Koutský , M. Schober - J. Písko , J. Štěpánek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - ŠUMBERA Petr (N), MITRO Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 12:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 02:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 22:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 20:52

Tip experta: výhra domácích

Lipno hraje dobrý útočný fotbal a na domácím hřišti neprohrávají. Za to Přídolí se moc nedaří. Lipno si 3 body uhraje. Navíc Přídolí bude chybět vyloučený Radykhovskyy.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 14:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 23:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 15:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 19:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 19:39

Tip: výhra domácích