Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk schytal v Kájově kanára


Branky


17

Utkání mělo jasného favorita už před úvodním hvizdem, a to se potvrdilo i v průběhu utkání, které domácí Kájov jasně ovládl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frymburk dvakrát inkasoval

První šance přišla po pár minutách hry, kdy Maršál šel sám na branku, avšak jeho křižná střela šla mimo tři tyče. Po půl hodině hry už se ale Ondřej Maršál do listiny střelců zapsal. Po přihrávce Kolaje si zpracoval míč a přesnou střelou k tyči otevřel skóre – 1:0. Následně mohli domácí přidat další branku, ale Kolaj trefil levou tyč a posléze i pravou. Mrzet ho to však příliš nemuselo, protože už v šestatřicáté minutě poslal centr za hostující obránce Žilavý, míč si našel Josef Haláček a chytrým lobem přehodil brankáře Frymburku – 2:0. Tímto ošemetným výsledkem i první půle skončila.

Kájov si s chutí zastřílel

Kájovští ve druhé půli nedopustili to, co se stalo Nové Vsi minulý týden v Českém Krumlově a hned zkraje druhého dějství navýšili své vedení. Centr Maršála z 54. minuty našel na zadní tyči hlavu Luigi Kolaje a bylo to 3:0. Další branky padly až v poslední desetiminutovce. V 80. minutě se po centru Žilavého prosadil Jan Čer, jenž obešel brankáře Salzera a zvýšil na 4:0. Hned po rozehrání se Kájovští radovali znovu, když Igor Didkivský vybojoval míč na půli hřiště, předložil jej rozběhnutému Kolajovi, který zvýšil na 5:0. A na konečných 6:0 upravil hlavou David Čabela po rohovém kopu Doubka. Kájov mohl zvítězit i výraznějším rozdílem, ale ani Němcova střela, kterou brankář vyrazil na břevno, ani pokus Schönkypla brankou neskončili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: V první půli na okresní přebor velice rychlé tempo doprovázené z naší strany opět festivalem neproměněných šancí, jsme v závěru zápasu rozhodli vysokým výsledkem.




Sestavy


TJ Sokol Kájov
J. Glonec [-] - P. Doubek [-] , J. Němec [-] , V. Žilavý [-] - J. Haláček [-] , I. Didkivský [-] , J. Čer [-] - L. Kolaj [-] , A. Didkivský [-] , D. Čábela [-] , O. Maršál [-]

FC Šumava Frymburk B
J. Salzer [-] - F. Fatura [-] - F. Mertl [-] , M. Račák [-] , P. Tichovský [-] , V. Tomka [-] , M. Glos [-] , D. Antl [-] , Z. Bláha [-] , B. Vágner [-] , O. Nešvara [-]

Hráči zápasu: J. Glonec , V. Žilavý , L. Kolaj .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Velechovský Miroslav - KORBEL Karel (N), MERTL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 12:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 21:22

Tip experta: výhra domácích

Předposlední tým tabulky bude hostem v Kájově a i přesto, že v posledním zápase na Lipně prohráli po zajímavé přestřelce, body jim doma zůstanou.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 23:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 20:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 20:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 07:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 13:40

Tip: výhra domácích