2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podkleťské derby opět pro Křemži! Chvalšiny padly po šesti zápasech


Branky


17

Chvalšiny po odpočinku z volného kola přijely do Křemže na druhé „Podkleťské derby“ v plné síle a v početné posádce. Zato Křemže měla k dispozici pouze třináct lidí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rolník vstřelil dvě branky

Chvalšiny od začátku držely míč na kopačkách, ale Křemže měla větší důraz a chuť, a to jim bylo odměnou již ve 12. minutě, kdy na lajně vybojoval míč Troup a posunul na Kamila Rolníka, který se od poloviny hřiště s míčem rozběhl až do malého vápna, kde prostřelil k tyči Schwarze a Křemže šla před velkou účastí fanoušků překvapivě do vedení 1:0. Překvapené Chvalšiny se ihned hrnuly do útoku, kde si vybojovaly rohový kop. Předvedly sehraný signál, kdy si všichni hráči nalezli k první tyči a využili potenciálu svých vysokých hráčů, a to, že zahraný kop tečoval vysoký Martin Kamenský a míč propadl do brány. Psala se 16. minuta a stav byl znovu srovnaný - 1:1. Chvalšiny v tlaku nepolevily, ale nevěděly si rady s křemežskou obranou a zálohou. Hosté sice byli více na míči, ale bez většího ohrožení brány. Zato Křemže znovu bodovala a zaslouženě za svou hru si v 28. minutě došla pro druhou branku, kdy podobnou situaci předvedla jako při prvním gólu akorát z druhé strany. Kouba vybojoval míč, posunul na Rolníka a ten v úniku opět prostřelil Schwarze a bylo to 2:1. Opařené Chvalšiny ustaly v tlaku hrálo se spíše mezi vápny. Křemže měla ale do půle ještě jednu šanci, kdy Rolník opět unikl a byl sám před brankářem, kterého sice prostřelil, ale minul bránu. Stav v poločase byl tedy 2:1 pro domácí.

Hra se přiostřila, gól už však nepadl

Druhý poločas začal stejně, jen Chvalšiny přitvrdily, a to se projevilo na jejich hře. Křemže musela přitvrdit taky a tím se více faulovalo a hra se kouskovala. Chvalšinští hráči hodně povídali, než aby se soustředili na hru a tím dávali šance Křemži k udržení výsledku. Hosté si vytvořili šance ke střele, ale spousta z nich úplně minula bránu. Křemže do vápna hráče Chvalšin nepustila. Na hře se projevila i důležitost utkání, přeci jen šlo o derby a hra se opravdu přiostřila. Naštěstí se však nikomu nic nestalo, až na pár kopanců a oděrek. Křemže si došla pro těsnou výhru a udržela i ve druhém derby vítězství, kdy v prvním derby porazila Novou ves.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Chvalšiny na nás přijely připravené a měly dost hráčů, když se nevešly ani do kabiny, a tak dostali druhou. Zato my jsme do začátku nevěděli, jak se sejdeme. Trenér Linha to ale dobře postavil a naší chutí ze hry a velkou bojovností jsme si uhráli tři body. Z Chvalšin jsme samozřejmě měli respekt, a tak jsme i k utkání přistupovali. Na zápas dorazilo hodně fanoušků jak z Křemže, tak z Chvalšin a myslím, že měli na co koukat. Všem fanouškům děkujeme za projevenou podporu.

TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel, trenér: Zápas v Křemži se nám vůbec nepovedl. Pauza, kterou jsme měli, nám ublížila, protože ve Větřní kluci podali heroický výkon, ale v Křemži to byl propadák. Kluci byli bez pohybu, každou druhou přihrávku zkazili. Soupeř byl houževnatý a měl větší vůli po vítězství. Tímto jim gratuluji ke třem bodům.



Sestavy


Sokol Křemže
D. Klimeš [-] - K. Rolník [-] , P. Snížek [-] , R. Linha [-] , J. Matoulek [-] , L. Stejskal [-] , M. Novotný [-] , G. Filip [-] , J. Troup [-] , T. Matějka [-] , P. Gondek [-]

TJ Sokol Chvalšiny
L. Schwarz [-] - V. Decarli [-] , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , T. Holas [-]

ŽK: 40. K. Rolník , 45. J. Kouba , 56. P. Snížek - 68. P. Sluka , 73. T. Holas , 75. Z. Ginzel ml. , 78. T. Nymsa , 90. L. Schwarz .
Hráči zápasu: T. Matějka , K. Rolník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - STRÁSKÝ Jiří (N), ČAREK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 12:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 21:22

Tip experta: výhra hostů

Myslím, že Chvalšiny chtějí zpět do kraje a Křemže jim nebudou stát v cestě. Jasná dvojka.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 23:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 20:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 20:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 13:40

Tip: výhra hostů