2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:30

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vítězný návrat klubové legendy! Větřní B porazilo Křemži


Branky


17

Souboj dvou sousedů v tabulce okořenil návrat větřínské legendy a trenéra větřínského áčka Vlastmila Sulzera, který si po tříleté pauze opět zahrál fotbal a jeho přítomnost byla od prvních minut znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup domácích

Domácí Větřní nastoupilo do utkání s velkou chutí a hned v úvodní minutě se prezentoval krásnou střelou Petr Vnuk, gólman však na jeho pokus do pravé šibenice stihl zareagovat. V osmé minutě už však Klimeš inkasoval. Pěkný balón od Homera našel na vápně Petra Vnuka, jenž zejména díky svému důrazu dokázala překonat křemežského brankáře a Větřní tak šlo do vedení 1:0. Po čtvrt hodině hry vedli domácí už o dvě branky. Rozhodčí odpískal faul třicet metrů od brány. Míč si postavil Homer a prudkým centrem našel na vápně hlavu Jakuba Duška, ze které putoval míč za záda Klimeše – 2:0. Větřínští hostující celek jasně přehrávali a chtěli přidat třetí uklidňující branku. Ta se však nedostavila, a tak první půle skončila 2:0.

Snížek vykřesal Křemži jiskřičku naděje

O přestávce byli domácí hráči upozorněni trenérem na ošemetný poločasový výsledek 2:0. Hosté vstoupili do druhé půle lépe a hru vyrovnali, avšak na dostřel se nedostávali. V obraně Větřní totiž nastoupil po třech letech velezkušený Vlastimil Sulzer a jeho přítomnost byla na hřišti po celý zápas znát. V předchozích zápasech chyběla Větřní lepší komunikace mezi beky, a tu právě velký návrat bývalého stopera přinesl. Šancí po změně stran k vidění moc nebylo. Hosté se dvakrát dožadovali nařízení pokutového kopu, ale ani v jednom případě u rozhodčího Petrouška neuspěli. Domácí měli obrovskou šanci 20 minut před koncem, kdy Taher vybojoval míč pro Cifreunda, ale ten místo střely na prázdnou bránu volil kličku doprava a následnou přihrávku na Hromadu, kterého zahnal až k rohovému praporku. V 86. minutě se nakonec povedlo Křemži vstřelit kontaktní branku, kdy Petr Snížek šel po levé straně sám na Dobrovodského a svůj průnik proměnil v gól – 2:1. Na víc se však Křemežští nezmohli, a tak si připsali čtvrtou letošní porážku. Větřní naopak svého nedělního soupeře přeskočilo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní B
Marian Gondek, trenér: Zápas s Křemží jsme museli zvládnout, a to se nám podařilo po výborném vstupu do zápasu, ale druhý poločas jsme vypustili a soupeř nás přehrával. Ke konci jsme se strachovali o výsledek, ale dopadlo to dobře. Děkuji všem za účast a fanouškům také za opět hojnou návštěvu.

Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Ve Větřní jsme chtěli bodovat, ale naše hra v prvním poločase tomu neodpovídala. Druhý poločas jsme si vytvořili více šancí, ale už se nám vyrovnat nepodařilo.



Sestavy


SK Větřní B
M. Dobrovodský [-] - M. Votýpka [-] , V. Sulzer [-] , M. Rada [-] - L. Turek [-] , P. Vnuk [-] , P. Homer [-] - J. Cifreund [-] , J. Taher [-] - Z. Chupík [-] , J. Dušek [-]

Sokol Křemže
D. Klimeš [-] - L. Stejskal [-] , J. Juda [-] , M. Matoulek [-] , M. Kočer [-] , K. Rolník [-] , M. Novotný [-] , P. Gondek [-] , P. Izotov [-] , J. Troup [-] , P. Snížek [-]

ŽK: 60. Z. Rýpar - 90. P. Snížek .
Hráči zápasu: V. Sulzer , J. Taher .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - DVOŘÁČEK Ondřej (N), ČIŽMAR Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 22:29

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 05:10

Tip experta: výhra domácích

Větřní jsem ještě neviděl, teprve nás čeká, ale věřím, že doma zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 11:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 15:14

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

vetrni si lehce dojde pro 3 doby