0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:00

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlov s Malonty smírně, bod po penaltách vezou hosté


Branky


24

Rezerva českokrumlovského Slavoje si zřejmě oblíbila remízová utkání a penaltové rozstřely. Nerozhodně skončilo domácí utkání Českého Krumlova už potřetí v řadě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle gól nenabídla

Už od prvních minut se hrálo opatrné utkání z obou stran. V první půli bylo k vidění minimum šancí a míč spíše putoval mezi oběma vápny. Za zmínku snad stojí pouze střela hostujícího Kališe po chytrém hlavičkovém přiťuknutí od Faltuse, míč však zamířil nad domácí svatyni. Další minuty nic nepřinesly, a tak první půle skončila bez branek.

Ani ve druhé půli branka nepadla

Druhá půle nabídla o něco málo víc. V devětašedesáté minutě mohly jít Malonty do vedení, ale střela Faltuse orazítkovala pouze tyč Říhy mladšího v brance Českého Krumlova. V šestasedmdesáté minutě zatáhl balón po pravé straně Kališ, přihrál do vápna na nabíhajícího Kravetse, ale ten ve stoprocentní šanci napálil pouze domácího gólmana. Deset minut před koncem zápasu se dostali do obrovské šance domácí fotbalisté. Malontští chybovali v rozehrávce, domácí se dostali po pravé straně do brejkové situace, ale střelu Bílý zlikvidoval. Míč se odrazil před prázdnou bránu ke kopačkám domácího fotbalisty, ten však v pádu nedokázal míč usměrnit mezi tyče. To bylo v utkání vše a následoval penaltový rozstřel.

Penalty pro Malonty

V souboji o bonusový bod jako první zaváhali domácí fotbalisté, naopak hosté z Malont dokázali všechny své pokusy poslat za záda Říhy, a tak si připsali bonusový bod navíc. Příští kolo bude velmi zajímavé, protože se utká třetí celek se druhým, a to Malonty s Lipnem. Český Krumlov naopak zajíždí k derby na horkou půdu do Kájova.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Martin Pils, kapitán: Zápas s minimem šancí na obou stranách. Remízový zápas, penalty už jsou loterie - buď a nebo. Teď derby v Kájově a chceme tam vyhrát!

TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí mužstva: Klasicky remízový zápas, našim hráčům patří dík za bojovnost a druhý bod byl už jen bonus v penaltové loterii.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
F. Říha ml. [-] - T. Bohatý [-] , M. Pils [-] - A. Krák [-] - D. Smolen [-] , R. Lukeš [-] , M. Ješina [-] , Z. Doubek [-] , Z. Toman [-] , M. Elfmark [-] , J. Čermák [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - O. Gloza [-] , J. Kališ [-] , J. Hajdák [-] , M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , M. Kouba [-] , T. Valiček [-] , M. Vančura [-] , T. Faltus [-] , J. Mokoš [-]

ŽK: 26. M. Pils - 62. M. Kravets .
Hráči zápasu: F. Říha ml. - J. Mokoš .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: Reitinger Jiří - TŮMA František (N), OLAH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou týmů ve formě. Krumlov i tak na domácím hřišti porazí Malonty o dva góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

25. 9. 2018 16:51
Výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů