D. Trapl 61.
2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:30

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Větřní prohrálo v Krumlově na penalty


Branky


61. D. Trapl - 70. L. Šustr
19

Souboj B týmů skončil po 90 minutách nerozhodně. O tom, kdo bude brát bonusový bod, rozhodly pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První šanci měli domácí, když se objevil jejich útočník v nadějné ve vápně. Bohužel pro Krumlov bránu netrefil. Na další šanci se muselo čekat dvacet minut a dostal se do ní Elfmark po přízemní přihrávce skrz vápno. Votýpku však z bezprostřední blízkosti nepřekonal.

 

Větřní se dostalo do první šance po půl hodině hry, kdy putoval míč z kopačky Vnuka na Šustra, ten pohotově hledal ve vápně nabíhajícího Cifreunda, který však místo střely zvolil přihrávku na Chupíka, ke kterému už míč nedoputoval. Krátce před poločasovou pauzou opět zahrozili hosté. Chupík výborně zatáhl balón, přihrál Vnukovi, ten našel na vápně Turka, s jehož pokusem měl domácí brankář problémy, ale vyrazil jej. První půle tedy skončila bez branek.

Domácí vstřelili branku po pěkné kombinaci, Šustr lobem vyrovnal

Po změně stran se do první šance dostal Slavoj, kdy nebezpečně vypálil Ješina, ale Votýpka míč vyrazil. Na druhé straně se do šance prodíral Homer, ale z nadějné pozice přestřelil. V 61. minutě přišla rychlá kombinace domácích. Na balón mezi obránce si seběhl Ješina, postupoval sám na Votýpku, ale ještě přihrál před prázdnou bránu Danielu Traplovi, který otevřel skóre – 1:0.

 

Vyrovnáno bylo v 70. minutě, kdy dlouhý centr na Šustra propadl až ke gólmanovi domácích, který jej však vyrazil pouze na vápno ke kopačkám Lukáše Šustra, který zkušeně Bílého přeloboval a bylo srovnáno 1:1. V 79. minutě postupoval po pravé straně Taher, jeho následná střela však neměla gólové parametry. V samotném závěru byli lepší domácí, kteří měli sérii standardních situací, ale branku vstřelit nedokázali, a to ani po jednom z rohových kopů, kdy míč skončil těsně mimo pravé tyče. Branka už tedy nepadla, a tak se oba celky o body dělily.

Kordík vystřelil Krumlovu bonusuvý bod

Pokutové kopy začali kopat hosté a úspěšně, když brankář Martin Votýpka střelou doprostřed brány otevřel skóre v penaltovém rozstřelu. Za domácí srovnal se štěstím Z. Toman, když Votýpka míč vyrazil do tyče, od které se dostal za brankovou čáru. Za hosty poté proměnil doleva k tyči Cifreund, naopak domácí osmička – Trapl – přestřelila. Do dvoubrankového vedení poslal Větřní Turek. Snížení přišlo z kopačky Ješiny. Vnuk poté trefil pouze tyč a domácí vyrovnali zásluhou J. Tomana. A když Rada i Filip své pokusy proměnili, tak přišla na řadu náhlá smrt. První kopal domácí Kordík, jehož penalta byla vítězná, protože Šustr za hosty přestřelil. Bonusový bod zůstal tedy v Českém Krumlově.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Martin Pils, kapitán: Jak už to bývá zvykem, co zápas, to minimálně 4-5 stoprocentních šancí, ale bohužel nic tam nepadne. Pak se trápíme celý zápas. Je třeba to do dalších zápasů zlepšit a víc si věřit! S výpomocí hráčů áčka a dorostenců jsme měli tenhle zápas vyhrát za tři body, ale musím pochválit větřínský kluky za bojovnost!

SK Větřní B
Marian Gondek, trenér: Věděl jsem, že se Slavojem to bude těžké, a když jsem viděl sestavu, tak jsem opravdu měl obavy, ale projev hry byl pro mě překvapivě jiný. Odvážíme bod a to se počítá. Věřím, že se to bude jen zlepšovat.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
F. Bílý [-] - T. Bohatý [-] , J. Toman [-] , M. Pils [-] - A. Krák [-] - M. Radychovskyj [-] , M. Paráček [-] , M. Elfmark [-] , P. Filip [-] , Z. Toman [-] , J. Čermák [-]

SK Větřní B
M. Votýpka [-] - F. Soukup [-] , P. Marek [-] , M. Rada [-] , M. Troják [-] - T. Hromada [-] , P. Homer [-] , Z. Chupík [-] , P. Vnuk [-] , L. Turek [-] - J. Cifreund [-] -

ŽK: 73. M. Ješina - 35. P. Marek , 61. P. Vnuk , 88. M. Votýpka , 89. J. Taher .
Hráči zápasu: M. Pils - Z. Chupík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - SUCHÁNEK Daniel (N), SULZER Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zbyněk Rýpar

Expert: Matouš Kouba
Tip experta: výhra domácích

Body zůstanou v Krumlově, Větřní nebude vyhovovat veliké hřiště, dal bych i handicap na Krumlov.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích