K. Krauskopf 60. (p.)
M. Víšek 89.
2:1
(0:1)
32. P. Tichovský (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě penalty a záchranka v akci


Branky


60. K. Krauskopf (p.) , 89. M. Víšek - 32. P. Tichovský (p.)
19

Na utkání na lipenském hřišti určitě dlouho nezapomene hostující Nešvara, který opustil Lipno ve vozidle rychlé záchranné služby. Hosté si stěžovali na výkon rozhodčího, který podle jejich slov domácím nadržoval. Ti zvítězili díky brance v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tichovský otevřel skóre z penalty

Frymburští začali na Lipně lépe, když šli do vedení. Rozhodčí Šudoma nejprve ukázal na půli hřiště, ale poté gól odvolal po konzultaci s domácím pomezním, který signalizoval, že míč nepřešel brankovou čáru. Hostím nebyly nic platné ani mohutné protesty, kdy signalizovali, že míč byl půl metru za brankovou čarou. Hosté se však branky přeci jen dočkali. Po půl hodině hry byla nařízena penalta, kterou proměnil Petr Tichovský a Frymburk tak na Lipně vedl – 0:1. Další minuty nabídly vyrovnanou partii a branku už nepřinesly. Do kabin se tedy šlo lépe hostujícím fotbalistům, kteří měli jednobrankový náskok.

Záchranka v akci

Druhá půle začala podobně jako skončila ta první. Hluchou čtvrthodinku rozlouskla až nařízená penalta pro Lipno. Míč si postavil domácí harcovník Karel Krauskopf a proměnil – 1:1. Pět minut nato přišel ošklivý moment pro frymburského Nešvara, který se nešťastně střetl s domácím hráčem při odehrávání míče. Nešvara ze souboje neodešel, protože si ošklivě poranil pravou holeň a musela pro něj přijet na hřiště rychlá záchranná služba. Dobrých patnáct minut se nehrálo a většině hráčů už se ani pokračovat nechtělo. Sudí za dlouhou pauzu nastavil podle zápisu čtvrt hodiny, podle ohlasů z hostujícího tábora však téměř nic nenastavil. V samotném závěru strhl vítězství na lipenskou stranu Milan Víšek2:1. Derby tak skončilo se vším všudy lépe pro Lipno. Hostujícímu hráči přejeme brzké uzdravení a co nejkratší návrat k fotbalu.

 

Poslední informace o zraněném hráči:
Zlomenina holeně se po rentgenových snímcích naštěstí vyloučila. Nešvara si tak ze souboje odnesl „pouze“ naraženou holeň.



Ohlasy k zápasu



FC Šumava Frymburk B
Hostující hráč si nepřeje být jmenován: Sudí byl velmi jednostranný a podle mého si nechal karty v kabině. Neuznal nám regulérní branku na pokyn domácího pomezního. Naopak na signalizace našeho pomezního téměř nereagoval. Člověk se těší, že si zahraje fotbal a pak se objeví jeden, který mu zkazí jak zápas, tak celý sobotní podvečer.



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - T. Kordík [-] , P. Sládek [-] , P. Březina [-] , L. Fenc [-] , M. Schober [-] , O. Panský [-] , M. Koutský [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , K. Krauskopf [-]

FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] , M. Račák [-] , M. Mrázik [-] , O. Nešvara [-] , Z. Bláha [-] , T. Pavlík [-] , J. Salzer [-] , F. Píšek [-] , D. Antl [-] , Š. Boubelík [-] , K. Malák [-]

Hráči zápasu: M. Víšek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - KRÁTKÝ Josef (N), VÁGNER Bořivoj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zbyněk Rýpar

Expert: Matouš Kouba
Tip experta: výhra domácích

Derby ovládnou domácí a Čudla (Karel Krauskopf), jakožto nový otec, dá minimálně dvě branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích