Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sporná branka rozhodla o vítězství Malont


Branky


15

V první kole nové sezony okresního přeboru se utkaly Malonty s Kájovem. Hosté přijeli do Malont bez několika hráčů základní sestavy a také s několika ne zcela zdravotně v pořádku, kteří tak museli i přes svá lehká zranění nastoupit. Dlouho to vypadalo, že Kájov bude sahat po bodech, ale nakonec se radovaly domácí Malonty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku sezony vstřelil Kravets

O vůbec první branku nové sezony 2018/2019 se postaral malontský útočník Mykola Kravets, který poslal ve čtvrté minutě Malonty do vedení, když se po centru Kouby z trestného kopu ocitl osamocený ve vápně a neměl už problém prostřelit Frühaufa v bráně Kájova – 1:0. Malonty nastoupily v sestavě i s veteránem Bílým v bráně, který tak započal svou další sezonu a po rozích Doubka a následných hlavičkách Petříka a Maška měl hned plné ruce práce. Čisté konto držel brankář Hraničářů až do čtyřiatřicáté minuty, kdy nestačil na hlavičku Jiřího Němce, kterého našel z rohového kopu Werner – 1:1. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Z tábora hostí: Neodpískaný pokutový kop a gól z ofsajdu, i to přinesl druhý poločas

Do druhé pětačtyřiceti minutovky nastoupili aktivněji hosté, kteří byli častěji na balonu a dostávali se do šancí. Vypadalo to, že gól už je na spadnutí, bohužel pro Kájov se síť za zády Bílého už nezavlnila.

 

Hosté se po jednom z rohových kopů dožadovali odpískání pokutového kopu po zákroku na Maška, ale píšťalka rozhodčího Reitingera zůstala němá.

 

V 72. minutě nacentroval Olah na malé vápno, kde našel Mykolu Kravetse, jenž se trefil podruhé v zápase – 2:1. Kájovští sice reklamovali evidentní ofsajd, ale rozhodčí opět mlčel. Podle slov z tábora hostí, šlo o rozhodující moment celého zápasu. V posledních dvou minutách zápasu se domácí Malonty ještě dvakrát trefily. Nejprve skóroval do prázdné branky Martin Beneda, který od spoluhráče dostal zpětnou přihrávku a o pár desítek vteřin později se Beneda stal asistentem, když našel Josefa Doubravu, který z hranice vápna trefil přesně k tyči – 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Matouš Kouba, hráč: Dali jsme rychlý gól a přestali hrát, naopak Kájov nás mačkal a hrál pouze on. Vepředu jsme nepodrželi balón a nebýt Pepy v bráně, tak jsme šli do kabin za stavu 1:3. Druhý poločas začal stejně jako skončil první. Naštěstí jsme gól nedostali, ale sami v závěru jsme dokázali třikrát skórovat. Každopádně výsledek neodpovídá hře, mame co zlepšovat.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: První mistrák se nám opět nedařilo úspěšně zakončovat připravené příležitosti, a to rozhodlo.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - D. Svatoň [-] , M. Kravets [-] , M. Beneda [-] , T. Kéri [-] , J. Kališ [-] , T. Valiček [-] , M. Kouba [-] , M. Vančura [-] , J. Doubrava [-] , K. Beutl [-]

TJ Sokol Kájov
M. Frühauf [-] - V. Žilavý [-] , J. Petřík [-] , J. Němec [-] , P. Doubek [-] - S. Werner [-] , I. Didkivský [-] - L. Mašek [-] , L. Kolaj [-] , O. Maršál [-] , A. Didkivský [-]

ŽK: 84. M. Vančura - 88. V. Žilavý .
Hráči zápasu: M. Kravets .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Reitinger Jiří - OLAH Radek (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Jediný zápas prvního kola, kde si netroufnu určit vítěze. Případné pokutové kopy vyzní ve prospěch domácích.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích