1:5
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:00

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí doma podlehlo Včelné a přišlo o první místo


Branky


86. T. Jeněk - 47. D. Tondl (p.) , 51. V. Šálek , 70. K. Tobiáš , 73. J. Kříž , 84. V. Šálek
25

První Lipí přivítalo na domácím hřišti mužstvo Včelné. Papírovým favoritem byli bezpochyby domácí, ale očekávání bohužel nenaplnili. První poločas ještě skončil bez branek. Druhé dějství bylo v jednoznačné režii hostujícího týmu, které nastřílelo pět branek. Včelná tak uštědřila Lipí teprve druhou porážku v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Oba týmy nezastihl úvod zápasu v dobré formě. Hře chyběl pohyb a jakákoliv kombinace. Přece jen první náznaky přišly ze strany domácích. Moravec zprava centroval nepřesně do vápna, další centr M. Svobody sebral brankář Včelné. V 7. minutě hostující Tobiáš trefil nadvakrát z přímého kopu zeď. M. Svoboda se na pravé straně dostal do úniku, jeho centr mířil pouze do gólmana. Holinka vybojoval míč ve středu hřiště, předal doleva na Kašeho, jeho přihrávka po lajně na Jeňka byla dlouhá. Ve 13. minutě jsme viděli první střelu na bránu. Moravec si zpracoval míč, obtočil se okolo protihráče a z úhlu vypálil na přední tyč. Hostující gólman byl připraven a míč bez problémů chytil. O minutu později zahrozila i Včelná. Z autu se prokombinovala do středu hřiště, odkud letěla střela vedle domácí branky. Krátký odkop Macháčka zpracoval Š. Svoboda hostujícímu Tobiášovi, ten ale vysoko přestřelil. Lipí se pár minut pouze bránilo. Odražené míče odskakovaly k hráčům Včelné. Hosté stříleli pouze mimo branku. Hře chyběla mezihra, kombinace a nasazení. Po Moravcově centru pálil Vondroušek, střela byla tečovaná na roh, který hosté ubránili. Ve 22. minutě neodmávaný offside pomohl Lipí, Moravcovi před bránou vypíchl míč stoper Včelné. V dalších minutách se oba týmy střídaly v držení míče. Za zmínku stojí pouze střely Š. Svobody a Moravce, brankou ale neskončily. Konec poločasu patřil hostům. Ovšem ani jejich šance nepřinesly první branku zápasu. První poločas tak skončil bez branek a bez vážnější akce na obou stranách.

Hosté nastříleli pět branky a odváží všechny body

Druhý poločas vyšel lépe hostům. Hned ve 47. minutě předvedli akci středem hřiště, nestíhající M. Svoboda fauloval ve vápně a rozhodčí odpískal penaltu. David Tondl ji s přehledem proměnil - 0:1. O čtyři minuty později to bylo o dvě branky. Dlouhý výkop hostujícího gólmana špatně odhadl M. Svoboda, míč ho přeskočil, útočník Včelné centroval z levé strany před branku, kde hostující Vít Šálek z první zavěsil k pravé tyči domácí branky - 0:2. Hra byla rozkouskovaná mnoha fauly. Roh Moravce byl jako ve většině případů příliš dlouhý, střela Holinky mezi tyče nemířila. Průniková přihrávka Moravce na nabíhajícího M. Svobodu mířila do offsidu. Lipí se i nadále nedostalo do tempa. Dlouhá kombinace Lipíčka z vlastní půlky k zakončení nevedla. Včelná hrozila hlavně z protiútoků. Hostující útočník se snažil z dálky přehodit Macháčka, mířil nad branku. Lipí bylo bez pohybu. M. Svoboda dvakrát centroval pouze do rukou hostujícího brankáře. Další protiútok hostů hasil Macháček dlouhým odkopem. Lipí mělo mírnou převahu držení míče, náznaky akcí ale končily před vápnem. Kaše zleva přihrával do středu na nabíhajícího Vondrouška, jeho střela letěla nad bránu. Ani Moravcova rána neohrozila hostující branku. Naopak Včelná z dalšího protiútoku skórovala. Mojžíš nestihl hostujícího Kamila Tobiáše, ten s přehledem poslal balón podél Macháčka - 0:3. Domácí byli frustrovaní. O tři minuty později ztratil míč uprostřed hřiště Vondroušek, hosté posunuli míč doprava, následný centr zakončil nekompromisně hlavou Jan Kříž - 0:4. Střely Moravce a Kašeho byly zblokovány. V 84. minutě M. Svoboda ztratil míč na pravé straně a doslova v tom nechal své spoluhráče vykoupat. Hosté se prokombinovali zprava doleva, následoval centr do vápna, kde nikým nehlídaný Vít Šálek vystřelil šibenici Macháčkovy branky - 0:5. Domácí obrana již rezignovala. Přece jen přišlo snížení. J. Říha našel Tomáše Jeňka a ten prostřelil gólmana Včelné - 1:5. Další minuty již nic nepřinesly.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - D. Vondroušek [-] , J. Mojžíš [-] , O. Kaše [-] - J. Říha [-] , J. Zoch [-] , Š. Svoboda [-] , T. Jinek [-] , Z. Jinek [-] - T. Jeněk [-] , P. Moravec [-] -

SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - V. Pražák [-] , V. Žondecký [-] , K. Tobiáš [-] , J. Kříž [-] , V. Šálek [-] , J. Novák [-] , D. Tondl [-] , L. Krajčír [-] , J. Čaloun [-] , V. Adamovský [-]

ŽK: 47. M. Svoboda , 77. D. Vondroušek .
Hráči zápasu: V. Šálek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PILEČEK Josef - KASTL Zdeněk (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 00:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:48
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 10:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 08:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 18:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:03

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 10:11

Tip experta: výhra domácích

Věřím, že navážeme na domácí neporazitelnost a upevníme si tak vedoucí pozici.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 09:18

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích