0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí udeřilo ve druhé půli a po výhře nad Mokrým zůstává v čele


Branky


23

Lipí si připisuje třetí výhru ve III. třídě v řadě. Na hřišti Mokrého zvítězilo 0:3 a vypracovalo si dvoubodový náskok na druhé Nové Hrady. Hosté se dlouho drželi, ale Lipí znovu ukázalo sílu ve druhém poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Lipí na začátku zápasu drželo balón, kombinovalo, bohužel si nevytvořilo žádnou vážnější šanci. Kaše si vyměnil míč s Holinkou, odražený balón od domácího obránce se dostal k Š. Svobodovi, jeho zblokovaná střela skončila rohovým kopem. Průniková přihrávka J. Říhy skončila pouze v rukavicích domácího brankáře. Lipíčko i nadále kombinovalo. Akce Jeňka a Kašeho skončila offsidem druhého jmenovaného, Holinkův pas na nabíhajícího Moravce sebral domácí gólman. V 11. minutě po sklepce Jeňka vyslal první střelu na bránu Holinka, gólman míč vykopl nohama. Střelu Vondouška brankář Mokrého vyrazil, dobíhajícího Jeňka míč přeskočil. Po čtvrt hodině hry se poprvé ukázalo i Mokré. Centr zleva ale pouze proletěl celým pokutovým územím až do autu. Na druhé straně Holinkova krásná střela prosvištěla těsně nad břevnem domácí brány. Mokré zahrozilo po chybné rozehrávce Vondrouška, střela ale letěla vedle pravé tyče hostující branky. V další kombinaci se Lipí dostalo až k centru, na jehož konci byl Jeněk, v pádu ale míč netrefil. Trestné kopy ani jedno z mužstev nedokázalo využít. Ve 29. minutě Moravec přešel přes tři bránící hráče, přihrával Jeňkovi před bránu, jeho střela gólem neskončila. Mokré rozehrálo standardní situaci nakrátko, domácí Hrabánek střílel těsně nad břevno branky Lipí. Domácí byli při chuti. Ze středu hřiště letěla průnikovka do vápna, domácí Houska ovšem ve velké šanci vystřelil pouze na rohový praporek. Trestný kop domácích Čápovi vypadl z rukavic, naštěstí ho stihl před dobíhajícími protihráči zkrotit. Další nebezpečnou situaci odklízel do bezpečí z brankové čáry Holinka. Ve 38. minutě letěla dlouhá přihrávka na Housku, ten udělal kličku Mojžíšovi, už se napřahoval ke střele, Mojžíš mu však na poslední chvíli stihl míč vypíchnout. Lipíčko prožilo hrůznou desetiminutovku. Protiútok z rohu zakládal Holinka, poslal dlouhý pas na sprintujícího Moravce, jeho střela z úhlu v brance neskončila. Presink od Holinky přinesl další šanci. Moravec střílel k tyči, domácí gólman opět předvedl nepřesvědčivý zákrok. Moravec z následujícího trestného kopu trefil pouze hráče ve vápně. První poločas tak žádnou branku nepřinesl.

Lipí se díky výhře vrátilo na první místo

Druný poločas začal stejně jako ten první. Lipíčko drželo míč a kombinovalo. V 50. minutě Mojžíš zahrával standardní situaci z poloviny hřiště, trefil prvního hráče stojícího na vápně, odražený míč se mu vrátil ke kopačkám. Jeho skákavou střelu domácí brankář vyrazil před sebe a dobíhající Pavel Moravec doklepl míč do sítě - 0:1. V další akci opět Moravec přenesl míč zleva doprava na Holinku, ten si míč dvakrát popotáhl do středu hřiště, vytvořil si palebnou pozici, střela ale skončila vysoko nad domácí brankou. Ani střely Kašeho a M. Svobody nemířily mezi tyče. Mokré se prokombinovalo po pravé straně, centr ve vápně našel Housku, ten nikým nehlídaný ve velké šanci hlavou minul branku Lipí. V 59. minutě Moravec rozehrával trestňák, nůžky Holinky mířily mimo tyče. Zezadu rozehrával Mojžíš na Z. Jinka, od toho se míč odrazil k Jeňkovi, který opět pálil vedle. Holinkova střela mířila pouze doprostřed. Protiútok Mokrého vystihl Čáp, vyběhl, míč zpracoval na prsa a rozdal spoluhráčům. V 70. minutě se měnilo skóre. Míč z autu prodlužoval Z. Jinek na nabíhajícího Jiřího Říhu, ten balón dostal pod kontrolu a zakončil do protipohybu gólmana - 0:2. O pár minut později přišla největší šance Mokrého. Houska se řítil sám na Čápa, ten ale vystihl směr střely a domácího útočníka vychytal. Mokré zahrávalo zpoza vápna trestný kop, Hrabánek trefil pouze zeď. Na hřišti se začalo přiostřovat, rozhodčí nepískal plno faulů na obou stranách. Deset minut před koncem vyslal Holinka slabou střelu na domácí branku. Mokré předvedlo kombinaci středem hřiště, dobře chytající Čáp vyrazil střelu na roh. V 88. minutě faulovaný Moravec dokázal prostrčit míč na Tomáše Jeňka, ten si balón posunul a tvrdou střelou pod břevno upravil výsledek na konečných 0:3.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Mokré
V. Voleman [-] - J. Zevl [-] , P. Hála [-] , P. Houska [-] , R. Rottner [-] , Z. Szendrei [-] , M. Kössl [-] , V. Klement [-] , R. Beneda [-] , J. Hrabánek [-] , L. Tancer [-]

TJ Sokol Lipí
D. Čáp [-] - J. Mojžíš [-] , D. Vondroušek [-] , M. Svoboda [-] , O. Kaše [-] - J. Říha [-] , J. Zoch [-] , Š. Svoboda [-] , T. Jinek [-] - P. Moravec [-] , T. Jeněk [-] -

ŽK: 60. Š. Svoboda , 75. M. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Moravec , J. Holinka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - MATĚJKA Zdeněk (N), JINEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Mokré si doma výhru pohlídá

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza