Nové Hrady pěti góly pokořily Dívčice a v tabulce se vyhouply na první příčku


Branky


24

Na první místo tabulky III. třídy se vyšplhaly Nové Hrady. Novohradečtí se představili na trávníku v Dubenci, kde se ujali vedení, jenže domácí dokázali brzo vyrovnat a dokonce i vést. Na další branky se už ale nezmohli. Naopak hosté v závěru skórovali dvakrát a z Dívčic odcestovali s vítězstvím 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Nové Hrady začaly aktivně již od samého začátku. Tlak vyústil v 9. minutě v centr Rysa na nehlídaného Silmbroda, druhý jmenovaný ale hlavičkoval z malého vápna těsně vedle brány. Podruhé zahrozili hosté v 11. minutě a byla z toho branka. Tentokrát hlavičkoval po rohovém kopu Brouska Jiří Jelínek a s trochou štěstí otevřel skóre. Po tomto střetu zůstal na trávníku ležet domácí brankář Trčka, kterého musela nakonec odvézt záchranná služba. Mezi tři tyče se tedy musel postavit hráč ze střídačky, jelikož domácí mančaft nedisponuje větším počtem brankářů. Radost Nových Hradů nevydržela ani patnáct minut, protože za záda obránců se ve 25. minutě vyřítil Václav Strnad narazil si míč o Tomáška a snadno zakončil do prázdné brány – 1:1. Dívčice vyrovnávací branka nabudila a ve 40. minutě šli dokonce do vedení. Václav Strnad si počkal na centr Hezoučkého a krásnou hlavičkou k tyči otočil skóre – 1:2. Jenže ani domácí fotbalisté si náskok neužívali dlouho. Za tři minuty totiž dostal na levé straně nabito Martin Silmbrod a nikým nehlídán doklepl míč do branky – 2:2. Poločas tak skončil nerozhodným výsledkem.

Domácí ve druhé půli nepředvedli nic a hosté berou tři body

Ve 49. minutě znovu obrátil skóre, tentokrát na stranu Nových Hradů, kapitán Martin Silmbrod, který si počkal na chybu domácího obránce a nemilosrdně ji potrestal – 3:2. Tentokrát domácí zareagovat nedokázali, naopak v 83. minutě šli novohradečtí do dvoubrankového trháku. Martin Silmbrod zahrával přímý kop a díky teči jednoho z domácích obránců skončil míč za zády bezmocného brankáře – 4:2. To ale nebylo vše. Uběhly sotva tři minuty, když Hrbáček předložil míč před prázdnou branku Vadimu Rysovi a ten pohodlně zvyšoval už na rozdíl tří zásahů. Následně Tomášek vychytal aktivního Strnada, na druhé straně zlikvidoval Lexa hlavičku Fáče. Domácí už se na zdramatizování výsledku nezmohli a hosté si zaslouženě odvážejí tři body díky kterým se dostali na první místo tabulky. Domácí Dívčice klesly až na páté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): Chtěli jsme navázat na vítěznou vlnu, ale to se nám bohužel nepovedlo. Po brzkém gólu a zranění našeho golmana se nám podařilo otočit Strnadem na 2:1, zdálo se, že se to pro nás bude vyvíjet dobře, dát třetí gól bylo by asi hotovo, ale bohužel jsem dostali do šatny na 2:2. Ve druhé půli byli hosté produktivnější v zakončení a tím si odvezli 3 body... Musíme rychle zapomenout a pokusit se vyhrát v Č. Dubu.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - AMBROŽ Martin (N), JANDA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - KRČÍN Zdeněk: 4
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 5
Hrací plocha: 6
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Mír Dívčice: 5
Výkon hostů - TJ Nové Hrady: 5
Hodnocení hráčů - domácí: Leoš Valenta - 5, Libor Waldhauser - 4, Jan Lexa - 8, Luboš Tvrzický - 7, Jiří Hájek - 7, Stanislav Rejdal - 7, Petr Semrád - 6, Vladimír Valenta - 8, Václav Strnad - 8, Štěpán Hájek - 6, Pavel Hezoučký - 7, Václav David - 5,

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza