Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí vyválčilo tři body s Hrdějovicemi a je stále první


Branky


25

Lipíčko trápí značná marodka a tak se do sestavy po dlouhých absencích vrátili Zoch, Radouch a Růžička. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase se zdálo být hotovo

Domácí ze začátku drželi balon na svých kopačkách. První vážnější akce zápasu začala u Moravce. Ten poslal krásnou průnikovou přihrávku na J. Říhu, jeho první dotek byl ale dlouhý, gólman hostí stihl míč vyrazit, Jeněk z dorážky střílel mimo branku. Na druhé straně hosté vyslali tvrdou ránu, Mojžíš míč vyrazil, druhý pokus už se mezi tyče nevešel. Hosté i nadále hrozili. Rozhodčí jim poskytl výhodu za faul ve středu hřiště, následovala přihrávka na pravou stranu, odtud centr na zadní tyč, kde zakončoval úplně sám hráč Hrdějovic. Naštěstí se Mojžíš stihl přemístit a míč vytěsnit nad branku. Následný roh prosvištěl po malém vápně, hosté ale trestuhodně poslali míč zpět na rohový praporek. Presink Moravce a J. Říhy přinesl šanci Lipí. Moravec ale pálil vedle. V 10. šlo Lipíčko do vedení. J. Říha dával opět na Pavla Moravce, ten už se tentokrát podíval, kde stojí hostující gólman a zamířil přesně k tyči - 1:0. Moravec poslal pas na nabíhajícího M. Svobodu, jeho centr zamířil pouze do boční sítě. O minutu později se akce opakovala, adresátem byl tentokráte J. Říha. Zpětnou přihrávku M. Svobody, ale Jeněk nezpracoval. Jeněk poslal krásnou průnikovku na Moravce, ten si výborně přebral balon a ocitl se tváří v tvář hostujícímu gólmanovi, brankář Hrdějovic byl úspěšnější, Jeňkova dorážka mířila hodně mimo. Hosté hrozili hlavně ze standardek, které domácí dokázali ubránit. Hodně aktivní byla naše pravá strana. Moravec poslal krásný pas na sprintujícího Martina Svobodu, ten běžel sám na brankáře a z úhlu ho prostřelil - 2:0. Hrdějovice zanedlouho snížily. Vzadu přišla chybná rozehrávka od Holinky, Kaše nezpracoval míč, následovala přihrávka do středu hřiště, hráč Hrdějovic běžel sám na Mojžíše a bodlem ho prostřelil - 2:1. Hrdějovice se dostaly na koně. Dlouhý míč přeskočil Růžičku, hostující útočník si obhodil Holinku, ale mezi tyče nezamířil. V další šanci přišla průnikovka okolo Holinky, ten než se stihl otočit, tak hostující hráč Michal Votruba opět sám před Mojžíšem přestřelil branku. Ve 36. minutě střílel z dálky T. Jinek, střela vystrašila hostujícího gólmana. Čtyřicátá minuta přinesla krásnou akci Lipíčka. Domácí se prokombinovali od vlastní brány, Radouch přihrával na Moravce, brankář hostí byl špatně postavený a tak Moravcova dělovka zaplula až do brány - 3:1. Ve 43. minutě předvedl individuální akci Kaše, nahrával Jeňkovi, jeho střelu gólman vyrazil pouze k Martinu Svobodovi, který podruhé v zápase z úhlu prostřelil brankáře - 4:1.

Hrdějovice zápas zdramatizovaly, ale domácí berou tři body

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Standardka Hrdějovic prosvištěla okolo zadní tyče, další akci ubránil Holinka. Následný roh domácí odhlavičkovali pouze na vápno, přízemní střelu ještě na malém vápně umisťoval patičkou hostující hráč, Mojžíš předvedl výborný zákrok a svůj tým podržel. V následujících minutách přišly zbytečné tvrdé fauly. Sám se při pokusu o střelu zranil J. Říha, Holinka se tak musel vysunout do středu zálohy. Hned poslal míč na M. Svobodu, ten ale trefil pouze brankáře a svůj hattrick tak nezkompletoval. V 61. minutě po standardní situaci jasně fauloval ve vápně M. Svoboda a hostující kapitán Miroslav Ridvan pokutový kop s přehledem proměnil - 4:2. V další akci M. Svoboda posílal pas po lajně na Moravce, ten zatáhl balon, střelu bohužel pro Lipíčko neumístil přesně. Po pár minutách opět kombinace Moravec - M. Svoboda, oba si spolu vyměnili dvakrát míč, poslední přihrávka na rozběhnutého Moravce mířila do ofsajdu. V 73. minutě se v šanci ocitl trenér Lipíčka, Moravec centroval z levé strany na zadní tyč, Kruťko ovšem míč promáchl. Na druhé straně Mojžíš zahrál rukou mimo pokutové území, hosté výhodu trestného kopu nedokázali využít. Zoch přihrával na Jeňka, jeho slabá střela mířila pouze do náruče gólmana hostů. V 82. minutě rozhodčí odpustil Lipíčku penaltu, když faul ve vápně vytáhl mimo pokutové území. V té samé minutě dával Holinka dlouhou přihrávku na nabíhajícího Moravce, u míče se srazili dva hráči hostí, čímž se vyřadili ze hry, Moravec si vzal míč, pokus o přehození brankáře mu ale nevyšel. Další střely vyslali Zoch a Kaše. Zoch z halfvoleje trefil pouze prvního bránícího hráče, Kaše mířil do tyče. V 90. minutě hosté ještě stihli snížit. Roh na přední tyč nedokázal odvrátit Růžička, míč propadl na malé vápno, odkud se Miroslav Ridvan nemýlil - 4:3. Vzápětí rozhodčí zápas ukončil. Lipíčko si tak po gólově vydařeném prvním poločase připsalo další tři body a uhájilo 1. místo v tabulce.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Mojžíš [-] - R. Lávička [-] , M. Říha [-] , T. Novák [-] , J. Říha [-] , Š. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , P. Moravec [-] , T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , T. Jeněk [-]

TJ Slavoj Hrdějovice B
J. Fajtl [-] - J. Beran [-] , M. Ridvan [-] , M. Čírkov [-] , M. Hondlík [-] , F. Sýkora [-] , J. Hůda [-] , M. Votruba [-] , Z. Filípek [-] , M. Hazmuka [-] , V. Bíca [-]

ŽK: 23. J. Růžička , 52. M. Svoboda , 76. J. Mojžíš , 81. Š. Svoboda - 56. J. Hůda , 80. Z. Filípek , 84. V. Bíca .
Hráči zápasu: J. Mojžíš , M. Svoboda .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - KASTL Zdeněk (N), HAMBERGER František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra hostů

Zápasy s oběma mužstvy máme za sebou a pokud budou Hrdějovice hrát tak jako proti nám odejdou ze zápasu jako vítězové.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích