Vrábče nevyzrálo na Dívčice a poprvé doma prohrálo


Branky


32

Vrábče - Fotbalisté Dívčic se radují z druhého vítězství v letošním ročníku III. třídy. Na hřišti Vrábče zvítězili po zodpovědném výkonu 3:1 a odčinili tak prohru z minulého kola. Dívčice se tak posunuli na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase vypadalo, že je rozhodnuto

Dívčice vlétly do utkání po hlavě. Již ve 2. minutě obdržel Hezoučký dlouhý pas na hranici velkého vápna, kde následně obešel půl obrany, ale nedokázal přesněji zakončit. Domácí se ještě nestihli vzpamatovat a už prohrávali. Běžela 10. minuta, když ranou na vzdálenější tyč propálil Schustera Václav Strnad a s domácími fotbalisty to vypadalo hned zkraje zápasu zle nedobře. A na lepší časy se blýskat nezačalo ani v nadcházejících minutách. Dívčice měly po většinu času míč ve svém držení, ve 12. minutě se navíc hráči ve žlutých dresech mohli radovat z další trefy. Strnad obstál ve sprinterském souboji, nacentroval míč do malého vápna a Vladimír Valenta se rybičkou trefil tak jak potřeboval - 0:2. Následně se domácí přeci jen trochu probudili, ale k vážnější šanci se nedokázali dostat. Poté přišlo zahazování šancí, které mohlo hostující fotbalisty hodně mrzet. Postupně se neprosadil ani Hezoučký, bratři Valentové ani kanonýr Strnad. Do kabin se tak odcházelo za dvoubrankového vedení Dívčic. 

Domácí nebezpečně kousali, ale hosté si tři body vzít nenechali

Druhá půle začala velkou šancí Dívčic. Strnad doběhl zdánlivě ztracený balon a odcentroval jej do šestnáctky na nohu Hezoučkého. Druhý jmenovaný ale do prostoru mezi třemi tyčemi nezamířil. O pět minut později se opět Strnad prodral do vápna, o možnost střelby jej ale připravil jeden z domácích obránců. Dívčice se ovšem s postupem času přeci jen gólu dočkaly. V 65. minutě zužitkoval dobrý centr Václava Davida v ránu k pravé tyči Pavel Hezoučký. Odpověď  Vrábče na sebe však nenechala dlouho čekat. Na konci rychlé akce, kdy prošel kolem dvou obránců byl Martin Seethaler, který se svým pátým zásahem dostal na čelo nejlepších střelců - 1:3. Po této brance přišlo ještě několik závarů v pokutovém území hostí, ale většinu z nich zlikvidoval bez větších potíží gólman Trčka. Vrábče se chtělo nadechnout k nějakému závěrečnému tlaku, avšak marné dobývání dívčické brány žádnou kloudnou akci nepřineslo. Dívčice si odvezly z Vrábče všechny tři body a po třech kolech se posunily na druhé místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vrábče
Michael Schuster (hráč): Dnešní zápas jsme vcelku zvládli na půl. První půle nám vůbec nevyšla. Hráli hosté a my nevěděli co hrát a proto jsme dostali 2 góly (zbytečně), přičemž 1. gol jde na brankáře. Druhá půle byla o poznáni lepší a hrál se vyrovnaný fotbal. Škoda, že jsme nedali po kontaktním gólu ještě nějaký navrch. Mohli jsme prohrát o více gólu, ale taky jsme mohli remizovat, ne-li vyhrát. Pro příště to musíme chytit od začátku.

TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): Chtěli jsme odčinit porážku v Kameňáku což se povedlo. Začátek nám vyšel parádně kdy jsme dali rychlé dva góly, pak začalo zahazování našich šancí, minimálně 5:0 měla skončit první půle. Ve druhé začali domácí trochu kousat, přesto jsme dali na 3:0, domácí pak dokázali jen snížit. Vyzdvihnout musím Semráda.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: BUŘIČ Josef - JURČÍK Martin (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - BUŘIČ Josef: 2 - Aby pískal 70-rozhodčí, to už je fakt moc!!!!
Hrací plocha: 8
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Vrábče: 5
Výkon hostů - TJ Mír Dívčice: 8
Hodnocení hráčů - hosté: Libor Waldhauser - 6, Jan Lexa - 7, Luboš Tvrzický - 8, Petr Semrád - 8, Vladimír Valenta - 8, Václav Strnad - 8, Štěpán Hájek - 8, Pavel Hezoučký - 7, Václav David - 7, Jan Valenta - 7, Patrik Trčka - 8,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Lukáš Ponec
Tip experta: výhra domácích

Vrábče táhne zkušený M. Seethaler, který je se 4 góly nejlepší střelec soutěže. Myslím, že s jeho přispěním Dívčice přetlačí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů