Mokré si pochutnalo na Mladém a zvítězilo 6:2


Branky


9. D. Hrádek , 35. P. Houska , 41. D. Hrádek (p.) , 52. P. Štumbauer , 67. P. Houska , 75. D. Hrádek - 65. J. Kotzina , 82. D. Vrzal
26

Mokré – Příznivci Mokrého sledovali v souboji s rezervou Mladého pohlednou osmigólovou podívanou. Domácí se velice brzy dostali do vedení a po prvním poločase bylo prakticky rozhodnuto. Mokré předvedlo kvalitní výkon zejména po přestávce, kdy přidalo další tři branky. Po vítězství 6:2 si připsalo Mokré nejen první body, ale také první vstřelené branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Týden se s týdnem sešel a mládská Benfika se opět sešla k mistrovskému utkání. Ve druhém hraném kole zajížděl omlazený tým na půdu Mokrého, proti kterému se mu v loňské sezóně dařilo. V mládské sestavě oproti minulé výhře nad Hrdějovicemi absentovali zranění Brozmann s Pavlem Schusterem, na dovolené jsou Linhart se Szojkou a utkání se nezůčastnil ani Ira a tak bylo jasné, že Benfiku čeká náročné utkání. Byli to domácí, kdo od začátku drželi míč na svých kopačkách a dostávali se do nebezpečných situací. Již v 9. minutě utkání se prosadil nikým nehlídaný domácí Daniel Hrádek - 1:0. Hostům dělalo velký problém udržet balón a úspěsně si vyměnit více než dvě nahrávky se chvílemi ukázal jako nadlidský úkol. Zato domácí hráli v pohodě a velké problémy dělal mládské obraně zejmnéna útočník Houska. Avšak domácí často ztroskotali na Dvořákovi. Druhý gól přišel ve 35. minutě utkání, kdy malou domů Miloše Schustera vystihl právě Petr Houska, obešel Dvořáka a pohodlně zvýšil vedení domácích - 2:0. O šest minut později už to bylo 3:0. Vokáč ve vápně fauloval a Daniel Hrádek z pokutového kopu pohodlně zvýšil.

Mokré si pohodlně dokráčelo pro tři body

Do druhé poločasu hosté proházeli sestavu a byl vidět místy i zlepšený výkon. Ovšem v 52. minutě unikl domácí kapián Petr Štumbauer a do protipohybu bezmocného Dvořáka zvýšil na hrozivých 4:0. Hosté se snažili svému soupeři vyrovnat a vstřelit alespoň čestný gól a to se povedlo v 65. minutě, kdy dobře zakombinovali na pravé straně a Jan Kotzina tváří v tvář domácímu gólmanovi v pohodě proměnil - 4:1 Na druhé straně o pouhé dvě minuty později se po klasické trmě vrmě balón odrazil na nohy Petra Housky, který zvýšil už na 5:1. Domácí hráli po této brance již uvolněně, ale hosté nebyli schopni pořádně ohrozit branku domácích. A tak se udeřilo opět na druhé straně, kde zkompletoval hattrick domácí Daniel Hrádek - 6:2. Druhý čestný gól přidali hosté v 82. minutě, kdy Vokáč rozehrál rychle aut na Davida Vrzala, který se odpoutal od obránce a skrytou střelou nedal domácímu gólmanovi šanci - 6:2. Zanedlouho po této brance hlavní sudí utkání ukončil. Doufejme, že Benfika příští týden zjedná nápravu tohoto výprasku a na domácím svatostánku proti Včelné uhraje lepší výsledek.

Autor: Josef Vokáč 



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): Celkem vydařenej zápas, ale na Mladém bylo vidět že nepřijeli v nejlepší sestavě. V obranné fázi se nám dařilo dodržovat, co jsme si řekli a Mladé naši branku téměř neohrozilo. Když už ano, tak to Vaňi (golman) v klidu pohlídal. V útoku jsme se na začátku dost trápili v koncovce, což se nám naštěstí povedlo protrhnout a Hrádek, který minulý týden musel do brány, v tomto zápase zaznamenal hned hattrick. Druhý poločas jsem více otevřeli obranu, což Mladé potrestalo dvěma góly. Hráči zápasu: Hrádek tentokrát v útoku a Houska, který k výsledku přispěl dvěma góly.

SK Mladé B
Miloš Schuster: Do utkání jsme vstupovali s hodně kombinovanou sestavou a na hře to bylo vidět. Domácí zaslouženě vyhráli. Nejlepší hráči asi nikdo při takovém přídělu.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - MATĚJKA Zdeněk (N), SCHUSTER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8 - Ani jeden tým nehrál zanďoura, padlo hodně gólů.
Rozhodčí - KRČÍN Zdeněk: 7 - Nijak vyhrocené utkání.
Hrací plocha: 8
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Mokré: 8
Výkon hostů - SK Mladé B: 4
Hráč utkání - domácí: Daniel Hrádek
Hráč utkání - hosté: Lukáš Dvořák
Hodnocení hráčů - domácí: Daniel Hrádek - 9, Radek Beneda - 7, Miloslav Kössl - 8, Lukáš Tancer - 7, Čestmír Alexa - 8, Petr Houska - 9, Patrik Dvořák - 6, Tomáš Balík - 7, Petr Štumbauer - 8, Radek Rottner - 7, Zdeněk Szendrei - 7, Milan Vaňas - 7,
Hodnocení hráčů - hosté: Lukáš Dvořák - 7,

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tradiční soupeři. Bude to hezký a vyrovnaný fotbal. Myslím, že zápas těsně vyhraje Mladé

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích