FOTO: Dívčice se po výhře nad Včelnou radují z prvního domácího vítězství


Branky


23

Jedním ze soubojů prvního kola III. třídy byl pikantní duel mezi dvěma celky, které se ještě v této třídě nepotkaly. Dívčice, totiž na domácím hřišti přivítaly účastníka druhé skupiny ze Včelné. Výkonnostní rozdíl mezi oběma mužstvy však byl patrný a ze tří bodů se nakonec radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili pouze jednou

Jako první zahrozili domácí Dívčice, konkrétně Strnad. Ten ve 4. minutě kopl před hostující bránu vydařený centr, který ještě prodloužil jeden z hostů a Pudich se musel rychle poskládat k levé tyči, aby balón vytěsnil. Ve 14. minutě centroval šikovně z pravé strany Valenta, ale žádného ze spoluhráčů na malém vápně nenašel. Poté střílel nejlepší střelec Dívčic Strnad, jeho tečovaný pokus Pudich bez problémů lapil. Pak mohli domácí udeřit po signálu z rohového kopu, jenže Semrád z voleje mířil jen slabě a doprostřed brány. Domácí hráli s chutí a svého soupeře přikovali na jeho vlastní polovině. Domácí brankář Trčka se v prvním poločase téměř nedotkl míče. V další těžké pozici mohl zakončovat V. Valenta, jenže jeho nůžky neměly dostatečnou razanci, chvíli nato neměl Hezoučký dostatek klidu, aby střílel ze čtyřiceti metrů do prázdné brány po tom, co hosté pokazili rozehrávku. Po půlhodině hry vnikl do pokutového území Strnad, místo střely z úhlu ještě posunul míč před bránu a osamocený Vladimír Valenta už si věděl rady - 1:0. Pak přišla jediná šance hostí v prvním dějství, ale nedokázali jí vyřešit s chladnou hlavou. Ve 35. minutě dostal Stehlík přihrávku do běhu, ostře vypálil a Pudich musel vytáhnout parádní zákrok. Stejná dvojice se utkala také o deset minut později a znovu si Stehlík na gólmana Včelné nepřišel. Svižně odehraný první poločas však nabídl pouze jediný gól, a tak se šlo do šaten za stavu 1:0.

Dívčice dokázaly vstřelit ještě jednu branku a zvítězit

Po přestávce se obraz hry nezměnil. Domácí dobývali hostující branku a skvěle chytajícího brankáře Pudicha. Dívčičtí nadále pokračovali v dobré hře a v 50. minutě se pěknou střelou prezentoval Hezoučký. O pět minut později už se domácí radovali podruhé. Perfektně kopnutý roh dokázal Petr Semrád hlavou dostat za záda bezmocného brankáře Pudicha. Poté přišlo pár nepřesností ze strany domácích hráčů, což vedlo k tomu, že hosté několikrát ohrozili domácího brankáře Trčku. Necelých padesát diváků sledovalo ve zbývající půlhodině marnou snahu hostující jedenáctky o zdramatizování duelu. Dívčice poctivě bránily a většinu ataků soupeře, zejména z rohových kopů, odvrátily. Domácí se tak dočkali prvního podzimního vítězství na domácím hřišti a po výsledku 2:0 mohou být spokojeni, jak s předvedenou hrou, tak s výsledkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Včelná pro nás byla velká neznámá, ale před domácí publikem jsme věřily, že tři body získáme. Hosty jsme za celý zápas téměř k ničemu nepustily a jenom díky naší střelecké impotenci a skvělému brankáři si neodvezli větší porci gólů.

SK Včelná u Českých Budějovic
Jan Pudich (hráč): Do Dívčic jsme přijeli v hodně okleštěné sestavě s vědomím, že se bude jednat o hodně bojovné utkání. To se ukázalo v prvních minutách, kdy nás domácí k ničemu nepustili a my byli rádi, že jsme zakončili poločas jen s jednobrankovou ztrátou. Dominance Dívčic pokračovala i v druhém poločase a skončila až druhou vstřelenou brankou. Od té doby se zápas pouze dohrával bez výrazných šancí na obou stranách a tři body zaslouženě zůstaly v Dívčicích.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - AMBROŽ Martin (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - Škuthan Jaroslav: 6
Občerstvení - nápoje: 10
Hrací plocha: 7
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Mír Dívčice: 8
Výkon hostů - SK Včelná u Českých Budějovic: 4
Hráč utkání - domácí: Václav Strnad
Hráč utkání - hosté: Jan Pudich
Hodnocení hráčů - domácí: Libor Waldhauser - 7, Jan Lexa - 7, Luboš Tvrzický - 8, Stanislav Rejdal - 6, Petr Semrád - 8, Vladimír Valenta - 8, Václav Strnad - 9, Štěpán Hájek - 7, Jan Stehlík - 8, Pavel Hezoučký - 7, Václav David - 7, Jan Valenta - 6, Patrik Trčka - 7,
Hodnocení hráčů - hosté: Jiří Vavroch - 7, Jiří Čaloun - 7, Vojtěch Žondecký - 5, Ondřej Polanský - 6, Petr Křiváček - 6, Petr Chroustovský - 6, David Tondl - 7, Jan Novák - 7, Vladislav Adamovský - 8, Zdeněk Medula - 7, Jan Pudich - 9,
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Škuthan Jaroslav: 9
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 6
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Mír Dívčice: 7
Výkon hostů - SK Včelná u Českých Budějovic: 4
Hodnocení hráčů - domácí: Libor Waldhauser - 7, Luboš Tvrzický - 8, Stanislav Rejdal - 6, Petr Semrád - 8, Vladimír Valenta - 8, Václav Strnad - 6, Štěpán Hájek - 8, Pavel Hezoučký - 6, Václav David - 6, Jan Valenta - 5, Patrik Trčka - 8,
19. 8. 2018 11:29
Gratulace ke 3bodum pindouri. !!! :-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Podle umístění v tabulce minulou sezónu nás rozhodně nečeká lehké utkání, ale věřím, že to zvládneme a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích