Aktualizace: Volyně po šesti zápasech padla ve Strunkovicích


Branky


34

Souboj týmů, které dlouho nepoznaly hořkost porážky vyšel lépe pro domácí Strunkovice. Ty si již v prvním poločase udělaly dvougólový náskok, který ještě navýšily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si šli do dvougólového vedení

Volyně přijížděla do Strunkovic oslabená o zraněné hráče, ale zato šest zápasů v řadě neprohrála. Strunkovice zase čtyři zápasy po sobě jenom vyhrály. Lépe zápas začali hosté, ale v 18. minutě se zranil J. Brabec a musel bohužel odstoupit. Strunkovičtí se náhle dostali do hry a V. Páníkem ve 21. minutě se dostali do vedení. I konec poločasu patřil domácím, které dostal do dvoubrankového vedení T. Škopek.

R. Žurek zvýšil na 3:0

Druhý poločas se lépe pohybovali hráči hostí, dostávali se do šancí, ale nedokázali je proměnit. Dokonce Volyně nastřelila i břevna a ve strunkovickém vápně byl sporný moment, kdy tam upadl hostující Slavík. Strunkovice si však utkání vzít nenechaly a Romanem Žurkem zvýšily na 3:0 minutu před koncem.

Komentář: trenér Strunkovic

Vážený pane ŽÁKU, Váš komentář k našemu vzájemnému sobotnímu zápasu mi připomíná hlášky z legendárního seriálu Okresní přebor. Takže jsem se rozhodl přidat svůj názor.

Váš komentář mně velice uráží a znehodnocuje výkon našeho mužstva v tomto zápase. Naši hráči mi od neděle volají a ptají se mně, co to od Vás mělo znamenat a velice nás to mrzí.

Pokud budu reagovat na průběh zápasu, souhlasím, že prvních 15 minut, a větší část 2. poločasu, jste nás pohybem a důrazem ve středu hřiště přehrávali. Jak víte sám, fotbal se rozhoduje v pokutovém území. A tam s prominutím jste si za celý zápas nevytvořili ani jednu vyloženou šanci, podotýkám, ani jedinou. Pokud bych tyto situace posuzoval u našeho mužstva, tak jsme si šancí v pokutovém území vytvořili minimálně 5 až 6 a to nepočítám asi 3 samostatné nájezdy na brankáře. Nebýt brankáře Mráze nebo zbrklých finálních řešení našich ofenzivních hráčů, nebyli byste daleko od pořádného výprasku. Vámi nastřelené břevno a propagační střely že třiceti metrů nepovažuji za situace, které by Vám v sobotu měli uhrát přijatelný výsledek. Hráčům neustále vysvětluji, že od remízy k výhře je hodně dlouhá cesta a stav 0:3, bez jediné vyložené šance, snad i Vy racionálně uznáte je nemožné si odvézt přijatelný výsledek.

Každý rozhodčí má svůj způsob řízení zápasu. Na můj vkus hlavní rozhodčí často hru přerušoval na obě strany z důvodu faulů nebo častého řečnění Vašich hráčů. Takto úzkostlivě řízen zápas nám taky nevyhovoval, ale protesty Vašich hráčů k tomu taky moc neprospěli. Penalta – Vaše zbožné přání, to je to správné slovo. Popis situace – centr letí ze strany do našeho pokutového území, Váš hráč Slavík běží se zpožděním v závěsu za naším hráčem do šestnáctky a teatrálně padá před hranicí pokutového území k zemi a křičí. Myslím si, že kdyby nekřičel, tak by si ani nikdo nevšimnul, že byl v sobotu na hřišti. Na tomhle utkání byl přítomný delegát. Za sebe a za náš klub se důrazně distancuji od praktik „Ivánku, kamaráde…“.

Na závěr, bez ohledu na výsledek tohoto zápasu, bych Vás chtěl pane Žák za práci ve Vašem klubu velmi ocenit a pochválit. Dokázal jste z Vašich hráčů za krátkou dobu vytvořit mužstvo, které je v této soutěži možno porazit kohokoliv.  Viděl jsem Vaše mužstvo za podzim několikrát hrát a musím říct, že jsme z tohoto zápasu měli velký respekt. Pokud by to byl, jak říkáte, Váš poslední zápas, tak je to velká škoda, jak pro Volyni, tak pro tuto soutěž.

S pozdravem Václav Beneš.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Miroslav Mottl, předseda: Blaník potvrdil formu posledních kol a i v 5. zápase v řadě vyhrál zcela zaslouženě a vytvořil si dobrou výchozí pozici pro jaro 2019. Hosté nehráli špatně, výborný pohyb některých hráčů dělal domácím trochu problémy, ale v koncovce selhávali a mimo nastřelené břevno, ovšem za stavu 2:0, Suchého neohrozili. Domácí „jezdili“ zvláště v závěru sami na Mráze, ale proměnil až R. Žurek v samém závěru.

SK Slavoj Volyně
Libor Žák, trenér: Utkání ve Strunkovicích bylo mé poslední na trenérské lavičce. Na poslední utkání jsme odjížděli bez dalších zraněných hráčů, měli jsme velký problém se sestavou a v průběhu prvé půle musel odstoupit ještě Brabec. Přesto jsme začali velmi dobře, ale po 15 minutách se u domácích zlepšil výkon rozhodčího a zavelel k domácí ofenzivě, nás to stálo dva góly, ale musím zase říct, že zbytečné. Půli jsme dohráli špatně. V druhém poločase jsme byli lepším mužstvem, ale hlavní rozhodčí ukázal, že umí nejen útočit, ale i bránit. Penaltový zákrok na Slavíka zůstal jen naším přáním, aby se kopala penalta. Domácí pak přidali do otevřené obrany třetí gól. Je to škoda, soupeř byl hratelný i v takto slátané sestavě. U nás zahrál dobře Martin Malina, u domácích se mě líbil hlavní rozhodčí, který útočil i bránil a Roman Žurek.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - SYROVÁTKA Jan, ŠUPÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z hodnocení     11. 11. 2018 10:05
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - ŠŤASTNÝ Petr: 7
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 8
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Blaník Strunkovice: 8
Výkon hostů - SK Slavoj Volyně: 7
Hráč utkání - domácí: Stanislav Pravda - ..rychlý,z jeho strany soupeř nehrozil,přidal i dobrou rozehrávku.
Hráč utkání - hosté: Martin Malina - výborný v osobních soubojích,dirigent týmu.
Hodnocení hráčů - domácí: Roman Žurek - 8, Jiří Bezděkovský - 7, Martin Dvořák - 7, Roman Žurek - 8, Jan Žurek - 9, Stanislav Pravda - 9, Václav Beneš - 7, Jiří Němeček st. - 8, Petr Beneš - 9, Ladislav Klein - 7, Ivan Šimčík - 7, Tomáš Škopek - 9, Václav Páník - 9, Radek Suchý - 8,
Automatický komentář z hodnocení     10. 11. 2018 19:26
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - ŠŤASTNÝ Petr: 6
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 8
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Blaník Strunkovice: 7
Výkon hostů - SK Slavoj Volyně: 5
Hráč utkání - domácí: Jiří Němeček st. - Vzadu jistota. Dle mého s Vencou Páníkem nejlepší hráči na hřišti. Za bojovnost pochvala pro všechny
Hráč utkání - hosté: Tomáš Mráz
Hodnocení hráčů - domácí: Jiří Bezděkovský - 8, Martin Dvořák - 8, Roman Žurek - 8, Jan Žurek - 8, Stanislav Pravda - 8, Václav Beneš - 8, Jiří Němeček st. - 9, Petr Beneš - 8, Ladislav Klein - 8, Ivan Šimčík - 8, Tomáš Škopek - 8, Václav Páník - 9, Radek Suchý - 8,
Hodnocení hráčů - hosté: Martin Malina - 9, Tomáš Mráz - 9,
Automatický komentář z hodnocení     10. 11. 2018 19:10
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - ŠŤASTNÝ Petr: 6
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 7
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Blaník Strunkovice: 8
Výkon hostů - SK Slavoj Volyně: 6
Hráč utkání - domácí: Jiří Němeček st. - Opět vzadu bezchybný výkon. Naopak po jeho trestném kopu se Strunkovice dostali do vedení, což bylo velmi důležité. Pochvalu ale zaslouží celý tým.
Hráč utkání - hosté: Martin Malina - Z hostů byl asi jediný, který snesl měřítko
Hodnocení hráčů - domácí: Jiří Bezděkovský - 7, Martin Dvořák - 8, Roman Žurek - 9, Jan Žurek - 8, Stanislav Pravda - 8, Václav Beneš - 8, Jiří Němeček st. - 10, Petr Beneš - 8, Ladislav Klein - 8, Ivan Šimčík - 8, Tomáš Škopek - 8, Václav Páník - 9, Radek Suchý - 8,
Hodnocení hráčů - hosté: Pavel Temňák - 7, Roman Prihara - 6, Jiří Brabec - 7, Patrik Gašpar - 7, Filip Gašpar - 7, Martin Malina - 9, David Sandany - 7, Josef Kuneš - 7, Patrik Tokár - 7, Radoslav Slavík - 5, Jiří Rolenec - 7, Pavel Neumitka - 6, Jan Kubeš - 6, Petr Hájek - 7, Tomáš Mráz - 8,
Automatický komentář z hodnocení     10. 11. 2018 17:01
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - ŠŤASTNÝ Petr: 5
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 7
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Blaník Strunkovice: 8
Výkon hostů - SK Slavoj Volyně: 6
Hráč utkání - domácí: Václav Páník
Hráč utkání - hosté: Martin Malina
Hodnocení hráčů - domácí: Jiří Bezděkovský - 5, Roman Žurek - 8, Jan Žurek - 7, Stanislav Pravda - 7, Václav Beneš - 7, Jiří Němeček st. - 9, Petr Beneš - 8, Ladislav Klein - 8, Ivan Šimčík - 8, Tomáš Škopek - 8, Václav Páník - 9, Radek Suchý - 8,
Automatický komentář z hodnocení     10. 11. 2018 16:54
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - ŠŤASTNÝ Petr: 7
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 8
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Blaník Strunkovice: 9
Výkon hostů - SK Slavoj Volyně: 6
Hráč utkání - domácí: Václav Páník
Hráč utkání - hosté: Tomáš Mráz
Hodnocení hráčů - domácí: Jiří Bezděkovský - 7, Martin Dvořák - 7, Roman Žurek - 9, Jan Žurek - 8, Stanislav Pravda - 8, Václav Beneš - 8, Jiří Němeček st. - 8, Petr Beneš - 8, Ladislav Klein - 8, Ivan Šimčík - 8, Tomáš Škopek - 9, Václav Páník - 9, Radek Suchý - 8,
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:53

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Domácí nás v minulém kole přejeli ve všech směrech, a proto tipuju, že ve své vítězné jízdě budou pokračovat i proti Volyni.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích