Cehnice doma jasně vyhrály nad Strunkovicemi


Branky


28

Velmi překvapivý výsledek se odehrál v Cehnicích, kam přijely Strunkovice, kterým se již čtvrtý zápas nepodařilo skórovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se rychle ujali vedení

V 5. minutě totiž domácí Vaněk získal odražený míč a z půlícího kruhu ho poslal na bránu hostů. Balón skončil přesně pod břevnem a domácí se mohli radovat - 1:0. To byl velice důležitý moment, který Cehnice uklidnil, a věděli, že když budou dobře pracovat do defenzivy, tak nemůžou prohrát.

Strunkovice tlačily, měly územní převahu, ale do velkých šancí se nedostávaly. Měly několik rohů, centrů z půlky, ale domácí stále odolávali. Cehnicím se příliš nedařila kombinace, záloha se spíše soustředila na bránění a do útoku toho domácí v první půli moc nevymysleli. Útočníci byli docela odříznuti od zbytku týmu, ale vše domácí zkrátka podřídili taktice neinkasovat.

Domácí pak mohli v 35. minutě navýšit vedení, kdy po dlouhém autu Máry Martínka absolvoval souboj Nedvěd a odražený míč si našel Krejsa, ale z dobré pozice nedokázal z prostoru penalty prostřelit domácí hráče. Na druhé straně pak zazvonila tyči po rychlé akci, kdy Cehnice měly štěstí, že hosté nevyrovnali. Do půle pak měli hosté ještě velice nebezpečnou standardku z hranice vápna, ale ani ta se nevešla do brány a prudká střela skončila těsně vedle

Domácí Miroslav Nedvěd se dvakrát trefil v závěru

Začátky druhých poločasů se Cehnicím doma také daří, a opět se to potvrdilo. Po centru ze strany Nedvěd s Ondrou Martínkem vyhráli svůj souboj a připravili balón na hlavu Krejsovi, který ale opět hostujícího brankáře nepřekonal, vyražený míč našel Vaněk a nekompromisně ho poslal pod břevno 2:0. Tento důležitý gól pro domácí je uklidnil a mohli se dál soustředit hlavně na defenzivu.

Asi to z domácí strany nebyl nejhezčí zápas, ale potřebovali body, takže nebyl čas na nějaké bezhlavé útočení. Střed hřiště Cehnice dokázaly ubránit, ačkoliv hostující střední záložník byl velice šikovný a dělal domácím potíže. Často ho dokázali domácí zastavit pouze za cenu faulu, avšak tyto centry z půlky nebyly příliš nebezpečné. Jen snad jeden, kdy Cehnice zaspaly při bránění, a na zadní tyči se objevil sám hostující hráč. Svou hlavičku nedostal do brány. O pár minut později hosté dobře rozehráli brejk a šli sami na bránu, Turek ale dokázal situace doběhnout a rozhodit střelce při zakončení.

Pak už se dostali ke slovu opět domácí. Mára Martínek rozehrál přes Turka na Máru, který poslal do vápna pěkný centr na Nedvěda a ten nohou zakončil 3:0. Třešinku na domácím výkonu pak přidal opět Nedvěd, kdy Mára Martínek zahrál dlouhý balón na pravou stranu, kde se Pletka vyhnul ofsajdové pasti a připravil krásný míč pro domácího útočníka, pro kterého už nebyl problém zvýšit hlavou na 4:0. Výsledek je pro Strunkovice možná trochu krutý, na druhou stranu domácí šancí měli jednoznačně více a hlavně je tentokrát dokázali proměnit a zaslouženě zvítězili.

 

Sokol Cehnice: V 8. zápase letošní sezóny k nám přijel ambiciózní celek Strunkovic. My jsme trošku měli problém se sestavou, ale naštěstí se všichni uzdravili a drobné šrámy zůstaly zapomenuty. Od první minuty jsme chtěli Strunkovice zatlačit. V posledních zápasech jsme vždy v prvních minutách měli velkou šanci, kterou jsme ale neproměnili.

 

Zdroj: Sokol Cehnice, mírně upraveno redaktorem

 

Miroslav Mottl, předseda TJ Blaník Strunkovice: Strunkovice vyhověly žádosti domácích o dřívější začátek a odjížděly do Cehnic konečně protrhnout střeleckou nemohoucnost a bodovat. V týdnu se věnovaly na 3 trénincích střelbě a souhře a proto je výsledek velkým zklamáním pro příznivce Blaníku. Selhání v koncovce je neskutečné a 4. zápas v řadě nedal Blaník gól! Domácím stačil průměrný výkon, trochu tvrdosti a neomylné zakončení svých šancí. Vyhrávali 80 % osobních soubojů a dosáhli suverénního vítězství.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - STUDENÝ Josef, FICKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - BARTŮNĚK Pavel: 8
Občerstvení - nápoje: 3
Občerstvení - jídlo: 5
Hrací plocha: 6
Zázemí: 5
Výkon domácích - Sokol Cehnice: 5
Výkon hostů - TJ Blaník Strunkovice: 6
Hráč utkání - domácí: Vladimír Vaněk
Hráč utkání - hosté: Roman Žurek
Hodnocení hráčů - hosté: Jiří Brych - 4, Jiří Bezděkovský - 5, Roman Žurek - 8, Jan Žurek - 7, Stanislav Pravda - 6, Jiří Němeček st. - 6, Petr Beneš - 7, Ladislav Klein - 7, Ivan Šimčík - 8, Tomáš Škopek - 5, Václav Páník - 6, Tomáš Řezníček - 4,
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Pavel Poláček
Tip experta: výhra hostů

Hosté teď několikrát ztratili a v Cehnicích si to vezmou zpět.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů