Sousedovice se po výhře nad Strunkovicemi vyhouply do čela tabulky


Branky


29

Sousedovice se vypořádaly se zraněným T. Glazunovem, dvěma hráči v trestu a slaví výhru nad Strunkovicemi po trefě M. Glazunova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řezníček držel šance Strunkovic

Zápas o první místo v tabulce lépe začali domácí, kteří se před devadesáti diváky dostávali postupně do šancí, ale hostujícího brankáře Řezníčka nemohli prostřelit. Chytal jednu šanci za druhou. Strunkovice měli dopředu pouze náznaky.

Rozhodl Milan Glazunov

Druhý poločas byl obrazem toho prvního. V zápase bylo hodně soubojů, Strunkovicím se ale nedařilo ve středu pole, a toho využívali právě domácí. V 63. minutě přišlo rozuzlení zápasu. Nedorozumění mezi hostujícími obránci a jinak výborně chytajícím brankářem Řezníčkem využil Milan Glazunov, který před zápasem ještě nevěděl zda nastoupí, vstřelil rozhodující branku zápasu a poslal tak domácí do čela tabulky.

Příští kolo Sousedovice čeká zápas ve Čkyni. Strunkovice mají doma Vacov.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: Doma jsme přivítali Strunkovice a byl to souboj o první místo v tabulce. Chyběli nám kvůli zraněním a červeným kartám čtyři hráči ze základní sestavy a Milan Glazunov hrál se sebezapřením. Ještě pul hodiny před zápasem jsem nevěděl, kdo nastoupí do zakladu. Musím před vsemi hráči smeknout, jak zapas zvládli. Byli jsme po cely zapas jasně lepší a hosty držel v zapase pouze brankář Řezníček. V první půli nám chytil snad šest tutových šancí. Naše vítezství, paradoxně po chybě Řezníčka vystřelil v 63. minutě Milan Glazunov. Škoda zahozených šancí. Naše výhra měla byt jednoznačnější, ale 3 body s takhle těžkým soupeřem se počítají. Hosté se za celý zapas nedostali do vyložené šance. Jako jediný tým jsme ještě v soutěži neprohráli a rádi bychom prodloužili naši sérii i příští týden, kdy nás čeká zápas kola ve Čkyni.

TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus, asistent trenéra: Bojovný zápas. Hodně. V poli jsme nebyli horším týmem. Ale nedařilo se nám ve středu pole a nemohli jsme hrát, co jsme chtěli. Gól jsme dostali po nedorozumění mezi obránci a brankářem, ale Sousedovičtí měli snad šest dalších gólových šancí, kdy nás gólman podržel. My měli jenom takový náznaky. Soupeř vyhrál zaslouženě.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - OVČÁČEK Josef, POKLOP Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Hnilička Jaroslav: 7
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 6
Zázemí: 7
Výkon domácích - FC Znakon Sousedovice: 8
Výkon hostů - TJ Blaník Strunkovice: 6
Hráč utkání - domácí: Jan Hrach
Hráč utkání - hosté: Roman Žurek
Hodnocení hráčů - domácí: Jaroslav Šilhan - 7, Michal Mráz - 5, David Horňák - 5, Petr Kohout - 7, Pavel Masák - 6, Vojtěch Kacetl - 7, Petr Vojtíšek - 7, Milan Glazunov - 8, Filip Duba - 6, Daniel Marcinko - 7, Jan Hrach - 8, Ondřej Brynda - 5, Pavel Krejčí - 7,
Hodnocení hráčů - hosté: Jiří Brych - 5, Roman Kašpar - 6, Martin Dvořák - 6, Roman Žurek - 8, Jan Žurek - 7, Stanislav Pravda - 7, Jiří Bezděkovský - 6, Jiří Němeček st. - 4, Tomáš Škopek - 4, Václav Páník - 5, Tomáš Řezníček - 8,
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Hnilička Jaroslav: 8
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 7
Zázemí: 7
Výkon domácích - FC Znakon Sousedovice: 8
Výkon hostů - TJ Blaník Strunkovice: 6
Hráč utkání - hosté: Tomáš Řezníček
Hodnocení hráčů - hosté: Jiří Brych - 5, Roman Kašpar - 7, Martin Dvořák - 7, Roman Žurek - 8, Jan Žurek - 6, Stanislav Pravda - 6, Jiří Bezděkovský - 6, Jiří Němeček st. - 4, Tomáš Škopek - 5, Václav Páník - 5, Tomáš Řezníček - 8,
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jiří Benedikt
Tip experta: výhra domácích

Kůži neprodáme lacino ani přes vyloučení a zranění.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů