0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín vyhrál v Loučovicích a uhájil první příčku


Branky


28

Velešín bojuje o první místo s Kaplicí. Tentokrát ho čekal zápas na hřišti Loučovic a hostujicí celek tento zápas zvládl. Veze domu tři body a po polovině soutěže se drží na prvním místě, dva body před Kaplicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ihned na začátku se trefil Šálek a Zimek

Hostující celek hned od začátku vlítl na domácí tým a už v 5. minutě se trefil Stanislav Šálek 0:1. O dvě minuty to vypadalo s domácím celkem ještě hůře, když se trefil obránce František Zimek 0:2. Hostující celek byl nadále lepším týmem a v další šance se objevil střelec druhé branky Zimek, ale tentokrát nezakončil přesně. Favorizovaný Velešín mohl přidat další branku Pavlisem, ale ani on se svoji vyloženou šancí nenaložil přesně. Velešín tak vedl po prvním polčoase zaslouženě o dvě branky.

Velešín přidal další dvě branky

Do druhého poločasu nastoupil lépe domácí celek. A brzo si vypracoval vyloženou šanci, ale domácího útočníka ve stoprocentní šanci vychytal hostující Ottenschläger v brance Velešína. Pohodlné vedení o tři branky zajistil hostům Jakub Severa, který v 69. minutě zvyšoval už na 0:3. O šest minut později se trefil i Martin Špát a bylo to již 0:4. Zápas byl rozhodnut, hostující celek zvolnil tempo a  v klidu zápas dohrál. Po podzimu je tak Velešín na prvním místě a na jaře ho čeká především boj s Kaplicí o postup. Loučovice mají po podzimu dvanáct bodů a jsou na jedenáctém místě tabulky s náskokem pěti bodů na předposlední Dolní Dvořiště.



Ohlasy k zápasu



FC Velešín
Stanislav Kysela (asistent trenéra): Dva góly v prvních minutách zaskočily domácí mužstvo a další dvě tutovky Zimka a Pavlise je mohly dorazit. Další branku jsme však do poločasu nepřidali. Loučovice odhodlaně vstoupily do druhé půle a odměnou jim byla šance v podobě samostatného nájezdu, který náš gólman zlikvidoval. Pro domácí to byla šance utkání zdramatizovat. Branky Severy a Špáta nám zajistily pohodové vedení 4:0 a pak jsme již byli myšlenkami na večerní dokopné. Dík celému týmu za povedený podzim ( s jedinou kaňkou v podobě nepochopitelné prohry v ,, Dolňáku"), fanouškům za podporu a soupeřům za fér hru.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Havierník [-] (75. V. Matulík [-] ) , J. Beran [-] , T. Dostál [-] (46. V. Dudla [-] ) , J. Žák [-] , M. Toman [-] , M. Somolík [-] , L. Sojka [-] , J. Matulík [-] (46. L. Ardó [-] ) , J. Fejtek [-] (80. J. Hošek [-] ) , J. Toth [-] (77. R. Papaj [-] )

FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - J. Šváb [-] (83. P. Škuta [-] ) , T. Jirský [-] (81. J. Banachevič [-] ) , J. Zatloukal [-] , K. Zatloukal [-] - T. Pomije [-] , P. Fišer [-] , M. Špát [-] , F. Zimek [-] - P. Pavlis [-] (62. J. Severa [-] ) , S. Šálek [-] -

ŽK: 78. M. Toman - 51. T. Pomije , 88. P. Fišer .
Hráči zápasu: F. Zimek , V. Ottenschläger .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Picka Pavel - BOČEK Petr, ŠUDOMA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 09:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:52

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Smékal
Tip experta: výhra hostů

Velešín si bude chtít udržet první místo v tabulce a věřím, že domácí porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Velesin ma kvalitni kadr, chytil se ted strelecky i vyhlaseny palic Mates Spat, verim ze kvalitni hriste v Loucovicich jim bude svedcit :-)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích