Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň doma zabrala a porazila Frymburk


Branky


31

Domácí celek nevyhrál čtyry kola v řadě a už bylo na čase, aby znovu plno zabodoval. Soupeřem jim byl tým Frymburka, který měl stejný počet bodů, jako domácích a tak se dal čekat vyrovnaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo pět branek

Velice důležité utkání pro domácí s ohledem na vývoj v tabulce. Domácí celek se chtěl rozloučit s domácím publikem vítězně. Ale začátek zápasu domácím nevyšel podle představ a hned z prvního rohu domácí tým inkasoval. Ani čtyři domácí hráči neuhlídali Filipa Mertla a ten poslal hosty do vedení 0:1. Tato branka, ale domácí celek nakopla a po nádherném centru do vápna od zkušeného Klimeše měl domácí střelec Tomáš Smékal snadnou práci 1:1. Druhá branka byla jak přes kopírák. Nádherný centr Klimeše poslal hlavou za záda hostujícího brankáře Josef Moudrý 2:1. A domácí celek pokračoval v ofenzivním snažení, další dobrý míč dostal Tomáš Smékal, který si počkal na vhodný okamžik a z úhlu poslal míč do hostující branky 3:1. Těsně před odhodem do kabin se povedlo hostům snížit. Když na zadní tyči uklidil z úhlu míč do branky Stanislav Budík 3:2. To bylo v prvním poločase vše.

Domácí tým přidal další tři branky

Druhá půle byla hodně kouskovaná díky faulům a žlutým kartám, ale jinak domácí tým hosty k ničemu nepustil. V 61. minutě se dostal k míči za velkým vápnem Tomáš Smékal a jeho tvrdá rána zapadla přesně k tyči 4:2. Krátce poté vymyslel Marek Kovařík krásnou ulici, pro Tomáše Smékala a ten obstřelen na zadní tyč zvýšil na 5:2. Na konci zápasu udělal obrovskou chybu golman hostů, který si pohrával s balonem, toho obral Koudelka a připravil Jiřímu Hromadovi míč do prázdné branky 6:2. Domácí celek tak dovedl zápas k jednoznačné výhře a připsal si důležité body do tabulky. V posledním kole jede Dříteň na hřiště Zlaté Koruny. Frymburk přivítá doma Kaplici.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Smékal (hráč): Dneska musím kluky pochválit za bojovnost a vůli vyhrát. V první půli se hrál vyrovnaný fotbal, ale v druhém poločase jsme strhli utkání na svou stranu a po zásluze vyhráli.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme sice udělali individuální chyby, které Dříteň potrestala a prohrávali jsme tři dva, ale herně jsme byli podle mě lepší a v kabině jsme si říkali, že pokud na to navážeme, tak si nějakej bod odvezeme. Bohužel ve druhém poločase jsme na výkon z první půle nenavázali, odpadli jsme a Dříteň nás dál trestala. Zaslouženě zůstali nakonec tři body doma.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , Š. Parýzek [-] (53. O. Moudrý [-] ) , T. Smékal [-] (88. P. Kolafa [-] ) , J. Moudrý [-] (74. L. Koudelka [-] ) , M. Werner [-] , M. Kovařík [-] , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , M. Koudelka [-] , J. Klimeš [-] (82. J. Hromada [-] )

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - - R. Mertl [-] - M. Mrázik [-] (80. J. Pecha [-] ) , P. Píšek [-] , J. Ribár [-] , S. Budík [-] (65. T. Vacula [-] ) , M. Račák [-] , P. Petscher [-] , J. Šisler [-] , F. Mertl [-] , J. Rillich [-]

ŽK: 47. M. Pojer , 51. M. Koudelka , 70. M. Kovařík , 74. M. Strapáč , 77. M. Werner - 28. P. Píšek , 41. J. Šisler , 64. M. Vítek , 73. P. Petscher , 81. M. Račák . ČK: 90. P. Píšek .
Hráči zápasu: M. Kovařík , T. Smékal .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PÁNEK Milan - AMBROŽOVÁ Hana, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 11. 2018 21:54
A uprimne nevim kdo navrhl vedle Tomase Smekala jeste hrace jmenem Kovarik, ale rozhodne nebyl lepsi nez nestarnouci J.Klimes, ktery nahral na 3 goly pokud se nepletu :-)
4. 11. 2018 21:51
Domaci spise vyhrali diky produktivite Tomase Smekala, ktery prevysuje vykonosti tuhle soutez. Je skoda, ze se na hristi tak nechova, ale jinak vsechna cest, mel 4 sance, dal 4 goly :-) My Frymbursti jsme druhou puli jiz odpadli fyzicky a zaslouzene prohrali... I kdyz je to 4golovym rozdilem tak si porad myslim, ze se cti... Spise me mrzi vykon rozhodcich, kteri nemeli na vysledek vliv, ale byl spatny na obe dve strany...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 14:52
Miroslav Turek

Expert: Filip Schneider
Tip experta: výhra domácích

Dříteň je doma silná a navíc potřebují napravit zaváhání z minulého kola. Vyhrají minimálně o 2 goly.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 14:17
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 21:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 15:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:34

Tip: výhra hostů