1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín veze tři body z Frymburka


Branky


27

Oba týmy měli po prvním kole na svém kontě 0 bodů a chtěli svůj nepovedený vstup do soutěže rychle napravit. Zápas se hrál dost od podlahy a rozhodčí často tasil žlutý kartonek ze své kapsy, jednou došlo i na barvu červenou. Zápas nakonec vyšel bodově lépe, pro hostující hráče. Domácí museli kousnout druhou porážku v úvodu soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostům z Velešína

Velešín vstoupil do prvního poločasu o poznání lépe, než domácí Frymburk. Hostující tým byl lepší kombinačně, pohybem i důrazem. V 16. minutě po závaru v domácím vápně vyhlavičkovával z brankové čáry míč Dušan Račák. O minutu později se z dalšího rohu dostal k hlavičce hostující kapitán Tomáš Pomije. Jeho přesnou hlavičku k tyči tentokrát odhlavičkoval z brankové čáry do bezpečí Milan Račák. Následně se do první šance dostal Frymburk. Hlavička Petschera, ale mířila pouze do míst, kde stál připravený brankář Ottenschläger. Poté se už radoval Velešín. Jakub Grznárik vzal míč do své režie, prošel přes tři domácí hráče a přesnou křižnou střelou k tyči poslal hosty do vedení 0:1. O pár minut později mohlo být pro domácí ještě hůře. Chybnou rozehrávkou nabídli šanci hostům a následnou střelu vyrazil domácí brankář Vítek na roh. Z následného rohu už ovšem přišla další branka hostů. Po několika odrazech se dostal míč až na hranici velkého vápna, kde stál Jakub Rozkošný a ten poslal míč krásnou střelou do šibenice 0:2. Domácí se cítili poškození, protože dle jejich mínění střele předcházel faul ve vápně na kapitána Dušana Račáka, který kvůli této situaci nedokázal přesně odvráti míč do bezpečí a ten se dostal následně ke střelci branky. Chvilku před odchodem do kabin měl domácí celek stoprocentní šanci na snížení. Budík předložil krásnou přihrávkou míč před branku Petscherovi, ale ten ve veliké šanci selhal a poslal míč mimo branku. To bylo v prvním poločase vše a do kabin se šlo za stavu 0.2 pro hosty.

Domácí celek zabral, ale na body nedosáhl

Do druhé poločasu vstoupil mnohem lépe celek domácího Frymburka. Už čtyři minuty po příchodu z kabin se prosadil hlavou Stanislav Budík 1:2 a touto brankou probudil domácí. Velikou šanci na vyrovnání měl domácí Budík po akci Flöringa. Ten se dobře uvolnil na kraji hřiště a z pravé strany poslal hezký centr před branku, kam se protlačil do zakončení znovu Budík. Jeho hlavička se bohužel pro domácí mezi tři tyče nevešla. Druhý poločas nabídl znovu dost důrazné hry. Na to doplatil druhou žlutou kartou hostující kapitán Tomáš Pomije, který musel předčasně do kabin po faulu na Flöringa. Blížil se konec zápasu, Frymburk měl územní převahu. Velešín vědom si početní nevýhody pozorně bránil a domácí nepouštěl do zakončení. Nakonec hosté tři body uválčili, domácí i přes dobrý druhý poločas znovu nevyhráli a po dvou kolech jsou bez bodu. V další kole hostí Frymburk tým Zlaté Koruny. Velešín čeká domácí zápas, proti nevyzpytatelným Netolicům. 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák(hráč): V prvním poločase jsme byli horším týmem, zasloužené vedení velešínských. Nehodili jsme, ale flintu do žita, druhý poločas makali a i když se nepodařilo vyrovnat, zlepšený výkon je příslibem do dalších zápasů. Následující utkání hrajeme opět "doma" se Zlatou Korunou, které se první dva zápasy v sezóně povedly. Snad navážeme na výkon z druhého poločasu ze zápasu s Velešínem, překazíme Zlatce její sérii výher a nastartujeme vlastní.

FC Velešín
Tomáš Pomije (kapitán týmu): Střetli jsme se soupeřem, z jehož hřiště nebude lehké si odvážet body. Utkání bylo plné osobních soubojů a situací, které budily emoce na obou stranách. To bylo podpořeno také ne zcela přesnými výroky trojce rozhodčích, která si nedokázala uhlídat průběh zápasu. Oproti domácím jsme však šli za výhrou důsledněji a týmovým výkonem jsme si zaslouženě odvezli 3 body.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - P. Petscher [-] (87. V. Liebl [-] ) , P. Píšek [-] , J. Ribár [-] , S. Budík [-] , M. Flöring [-] , D. Račák [-] , F. Mertl [-] , M. Račák [-] , R. Mertl [-] (76. T. Pavlík [-] ) , J. Šisler [-]

FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - J. Zatloukal [-] , K. Zatloukal [-] , F. Zimek [-] , J. Šváb [-] (82. T. Jirský [-] ) - J. Rozkošný [-] , P. Fišer [-] , T. Pomije [-] , T. Semerád [-] (86. J. Severa [-] ) - S. Šálek [-] , J. Grznárik [-] (90. P. Pavlis [-] ) -

ŽK: 16. P. Petscher , 68. J. Šisler - 25. J. Grznárik , 28. K. Zatloukal , 30. S. Šálek , 40. T. Pomije , 56. P. Fišer , 75. T. Semerád . ČK: 79. T. Pomije .
Hráči zápasu: S. Budík , F. Mertl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - ONDRA Milan, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Pomije
Tip experta: výhra hostů

Po domácím zaváhání se zvedneme a Frymburk porazíme

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích