Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.5

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

4.0

Zázemí

8.0

Sedlec veze tři body z venkovního zápasu


Branky


22. M. Chromý (p.) , 74. M. Pešek
33

Sedlec po návratu do B.třídy čekala rezerva Malše Roudné. Čekal se vyrovnaný zápas, ve kterém nakonec bylo vidět 8 žlutých karet, 2 červené karty a 2 branky. Obě v síti domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení z penalty Chromý

Začátek utkání byl hodně ospalý a oba týmy se hodně hledaly. Úvodních dvacet minut nepřineslo žádnou vážnější šanci a tak první výraznější situace přišla až ve 22. minutě, kdy zkušený Zíka vystihl rozehrávku domácích a poslal do samostatného úniku Bláhu. Toho poslal k zemi brankář Hošna, následoval pokutový kop a žlutá karta pro domácího strážce svatyně. Penalty se ujal tradiční exekutor Chromý a s přehledem poslal Sedlec do vedení. Radost jim ovšem lehce zhatil zraněný Bláha, který musel střídat. Další velkou šanci hostujícího týmu měl Šindelář, ale Hošnu tentokrát nepřekonal. První poločas toho bohužel víc nenabídl a tak do kabin odházeli spokojeněší hráči hostujícího týmu.

Tři body body pojistil Milan Pešek

Druhý poločas začal lépe Sedlec. Do první velké šance se dostal hostující kanonýr Kučera, ale Hošnu v brance Roudného nepřekonal. Domácím zkomplikovalo situaci vyloučení Kubeše, který po zbytečném faulu putoval do sprch. Sedlec chtěl za každou cenu své vedení pojistit, ale Kučera ve své druhé šanci opět nedal. Chvíli na to mohl navýšit vedení Špán, ale ani on nezakončil přesně. Další šanci hostů měl tentokrát Šindelář. Jeho hlavička, ale skončila pouze na břevně branky domácích. Pojistku hostů přidal nakonec až Milan Pešek. Ten s přehledem zakončil svůj samostatný únik přesnou střelou o tyč a dodal hostujícímu celku klid. Krátce na to zastavila střelu domácího hráče pouze tyč branky, kterou strážil Hanzal. Na konci utkání ještě Sedlec přišel o Kocha, který obdržel červenou kartu za slova "to si děláš legraci"(citováno ze zápisu o utkání). Sedlec tedy v těžkém utkání vstoupil do sezony se ziskem tří bodů, ale přišel minimálně, pro příští zápas o zraněného Bláhu a vyloučeného Kocha.



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Tomáš Kučera (hráč): "První zápas neměl moc vysokou kvalitu. My jsme se dost hledali a domácí asi taky nejsou v ideálním rozpoložení. Myslím si, že jsme ale vyhráli zaslouženě a kdybychom v útoku nebyli tak leví, v čemž jsem exceloval zejména já, muselo to skončit debaklem. Tři body jsou fajn, ale štve mě vyloučení našeho klíčového stopera Kocha z nic. Při rohu mu byl odpískán faul, kdy se snad srazili dva domácí, a Koch dostal kartu za slova, že si rozhodčí dělá srandu, to je fakt šílené. Chvíli předtím tam rozhodčímu domácí rutinéři dávali co proto mnohem horším způsobem a on nám pak vyndá hráče za tohle. To mě vážně štve. Mimo to jsme totiž přišli ještě o další dva zraněné."



Sestavy


TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - M. Tibitanzl [-] (71. M. Benda [-] ) , D. Votava [-] , J. Rezek [-] , R. Svoboda [-] (52. O. Vrábek [-] ) , L. Šolc [-] (77. M. Vodák [-] ) , B. Vogl [-] , M. Lerch [-] , S. Kubeš [-] , J. Kramář [-] (57. F. Šantrůček [-] ) , P. Berounský [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Bláha [-] (24. V. Šindelář [-] ) , T. Kučera [-] , M. Chromý [-] , R. Hudec [-] , M. Pešek [-] (77. D. Ambrož [-] ) , J. Zíka [-] , M. Samohejl [-] (46. J. Špán [-] ) , L. Trněný [-] , J. Koch [-] , M. Pešek [-] (42. M. Kučera [-] )

ŽK: 22. J. Hošna , 24. P. Berounský , 28. S. Kubeš - 4. J. Koch , 35. V. Šindelář , 48. M. Kučera . ČK: 54. S. Kubeš - 84. J. Koch .
Hráči zápasu: J. Hošna - J. Zíka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - HOŠEK Jan, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - BARTŮNĚK Pavel: 1
Hrací plocha: 3
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Malše Roudné B: 2
Výkon hostů - SK Sedlec: 5
Hodnocení úrovně zápasu: 4
Rozhodčí - BARTŮNĚK Pavel: 4
Hrací plocha: 5
Výkon domácích - TJ Malše Roudné B: 2
Výkon hostů - SK Sedlec: 5
Hráč utkání - domácí: Jiří Hošna
Hráč utkání - hosté: Jaroslav Zíka

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Béčko Roudného je pro mě v tomto zápase favorit a myslím si, že doma Sedlec porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích