Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipenská bitva vyzněla lépe pro Loučovice


Branky


31

První kolo a hned derby. Domácí Vltavan Loučovice hostil hráče Frymburka. Na šance bohatý zápas nabídl několik výborných individuálních výkonů a tříbodovou odměnu, pro domácí fotbalisty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v úvodu zahazovali šance a domácí trestali

Začátek zápasu patřil hostujícímu týmu z Frymburka. Bohužel pro ně své tři šance v rozmezí 5 minut nedal Rillich,Budík a opět Rillich.Domácí se z tlaku dostávali jen pomalu,ale nakonec počáteční tlak hostů přestáli a sami měli v 9 minutě první náznak šance. V 21.minutě přišla pro domácí veliká šance, když Karták zatáhl míč po pravé straně, dostal se až do vápna a střelou těsně minul hostující branku.Ve 24.minutě měli hosté výhodu trestného kopu z výhodné pozice ale Flöring trefil pouze zeď. Poté se hra přelévala mezi vápny, až přisla 32.minuta, kdy domácí Dudla pěkně zakombinoval s Havierníkem a ten technickou střelou nedal Vítkovi šanci a trefil přesně horní roh branky 1:0. V 38. minutě domáci Sojka a Fejtek zakombinovali a Fejtek vyslal přízemní cent do vápna, kde však V.Matulík netrefil branku. A platilo otřepané nedáš dostaneš, domácí udělali zbytečny faul kolem půlící čary, míč rozehrál Flöring a po chybě Totha pohodlně srovnal Píšek 1:1. První poločas už se zdál být u konce,ale Toth vzal míč na své polovině, prošel přes čtyři hostující hráče a vyslal ze 30 metrů ránu, která zapadla přesně k pravé tyči brankáře Vítka 2:1. Do kabin šli tedy spokojenější hráči domácího Vltavanu Loučovice.

Za domácí pečetili výhru Havierník a Fejtek

Druhý poločas začal opačně, než ten první. Tentokrát měli více aktivity domácí a v 50. minutě po centru z levé strany si opět Havierník stáhl balon a z otočky poslal domací do vedení 3:1. Poté měli domáci ještě dvě velké šance, ale nepodařilo se jim branku vstřelit a stav zůstával stejný. V 58.minutě měli první šanci ve druhém poločasu hosté, kdy Hüttner tváří v tvář vychytal Budíka a z protiútoku mohl navýšit V.Matulík,ale také sám na brankáře nedal, když svojí šanci poslal mino tyče. V 62.minutě měli hosté opět výhodu trestného kopu z výhodné pozice,ale opět trefili jen zeď. V 63.minutě se domácí Ardó uvolnil od postraní čáry a zakončoval pouze do tyče. Od 69.minuty se domácí nechali zbytečně zatlačit a sami svými nepřesnostmi dostali Frymburk do hry. Do 80 minuty měli hosté opět možnosti vstřeli branku, ale jejich pokusy zlikvidoval výborný Hüttner v domácí brance. Domací se ke konci opět uklidnili a hru  vyrovnali. V  90 minutě opět agilní posila domácích Havierník zkušeně podržel balon ve středu hřiště a našel ulicí mezi bránicími hráči kam Fejtka a  ten sám v úniku uzavřelna konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Hüttner Martin (kapitán): Začátek nás zastihl trochu v nedbalkách, když jsme museli řešit pár situací, které však hosté vyřešili v náš prospěch sami. Dobře nám vycházela ofsajdová past, ikdyž k velké nevoli hostujících činovníků.Ti pak chtěli i penaltu, ale to opravdu viděli pouze na jejich střídačce. Zbytek zápasu jsme si pohlídali, hosté své šance nevyužili a stále víc se zaměřovali na komunikaci s rozhodčím, možná si i přes kvalitu našeho trávníku mysleli,že hrají doma.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák: Výsledek, bohužel pro nás, neodpovídá průběhu zápasu. Můžeme si za to ale sami neproměněnými šancemi, laťku útočné impotence jsme v prvním zápase nastavili hodně vysoko. Výborný výkon předvedl brankář domácích Martin Hüttner. Lze najít i pozitiva - díky nedisciplinovanosti se nám pomalu, ale jistě, plní kasa, což všichni oceníme na dokopné. Poděkování fanouškům, kteří nás přijeli podpořit. Snad je co nejdřív potěšíme zlepšenými výkony a vysledky.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - R. Karták [-] (87. J. Hošek [-] ) , V. Dudla [-] , J. Havierník [-] , L. Ardó [-] , V. Matulík [-] (74. T. Dostál [-] ) , L. Sojka [-] (46. J. Matulík [-] ) , J. Černý [-] , J. Beran [-] , J. Fejtek [-] , J. Toth [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - F. Malina [-] (46. E. Koršala [-] ) , P. Píšek [-] , J. Rillich [-] , J. Ribár [-] , S. Budík [-] , M. Flöring [-] , F. Fatura [-] , J. Šisler [-] , M. Račák [-] , R. Mertl [-]

ŽK: 25. V. Dudla , 40. L. Ardó , 74. M. Hüttner - 27. M. Račák , 88. J. Šisler , 88. S. Budík .
Hráči zápasu: M. Hüttner , J. Havierník .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Slepička Vít - BARTŮNĚK Pavel, REITINGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

První zápas sezóny a hned derby. Očekávám zápas plný emocí, hodně gólů, skvělou diváckou kulisu a výhru Frymburka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích