S. Pacholík 89. (p.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doposud neporažená Nová Včelnice padla na domácí půdě, výhru si odváží Čtyři Dvory !


Branky


89. S. Pacholík (p.) - 13. L. Nečekal , 86. P. Janeček
23

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a mohli se dostat do vedení

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha na míči neznamená vždy vedení

Doposud neporažená a suveréně hrající Nová Včelnice se představila na domácím hřišti, v cestě jí stály Čtyři Dvory. Hosté zvolili jasnou taktiku, jelikož znají sílu soupeře. Hráli hru založenou na obraně a vyčkávající na brejky. Ovšem byli to právě domácí, kteří hrozili šancemi. Tu první bohužel pro Včelnici neproměnil Nebeský, který vypálil ostrou střelu a hned v zápětí si vytvořili další šanci, ale útočníci hlavičkovali těsně vedle branky. Obranná strategie se hostům vyplatila již ve 13.minutě kdy Tomáš Tengl prodloužil nakopávaný míč na Nečekala a ten se dostal do samostatného úniku, kličkou překonal brankáře Votápka a následně uklidil míč do prázdné branky 0:1. První poločas se pak odehrával ve stejné režii, hosté bránili a vyčkávali na brejky, domácí naopak svou aktivní hrou tvořili šance. První dějství tak nabídlo zajímavou podívanou. 

Druhý gól v závěru poločasu a bylo rozhodnuto, domácí se s tím nechtěli smířit

Druhá část utkání začala ještě více aktivněji ze strany domácích. Byli si vědomi, že utkání musí otočit za každou cenu. Hráči vytvářeli jednu šanci za druhou a hosté tak měli v obraně o zábavu postaráno, bohužel pro domácí, míč skončil vždy jen těsně vedle branky nebo v náručí brankáře. V zápase jsme mohli vidět také dvě červené karty, kterou v 82.minutě dostal za domácí kapitán Blažek a za hosty ve stejné mnutě Havelec. Dílo hostí bylo dokonáno v 86.minutě, Janeček navyšil po únku na 0:2. Zdálo se, že zápas je tímto rozhodnutý. Včelnice se ovšem nevzdala a své tempo zvýšila na plné obrátky a vybojovala penaltový kop. Ten proměnil Stanislav Pacholík a dal tak domácím naději v 89.minutě 1:2. V úplném závěru kopali domácí rohový kop, který skončil jen těsně mimo branku po jedné z hlaviček a hosté si mohli oddychnout. Zápas skončil 1:2 a Včelnice poprvé v této sezoně padla, naopak hosté se mohou radovat z cenného skalpu. 



Ohlasy k zápasu


Hráč zápasu Votápek Ondřej
Hráči zápasu jsou Pavel Janeček a Micha Rachač.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
O. Votápek [-] - O. Blažek [-] , T. Nebeský [-] (55. T. Mareš [-] ) , D. Tuček [-] , M. Pivko [-] (77. L. Zápotoka [-] ) , L. Šlapanský [-] , Z. Didek [-] , S. Pacholík [-] , J. Průša [-] , D. Jaroš [-] (68. M. Vokuš [-] ) , V. Hornát [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
R. Vosejpka [-] - L. Sekyra [-] , P. Janeček [-] , M. Havelec [-] , P. Váňa [-] , D. Maruška [-] , T. Tengl [-] , T. Vajo [-] (63. Z. Svoboda [-] ) , M. Rachač [-] , L. Nečekal [-] (34. L. Zeman [-] ) , D. Sobolík [-]

ŽK: 32. L. Šlapanský , 42. D. Jaroš , 44. M. Pivko , 45. T. Nebeský , 80. S. Pacholík , 90. M. Vokuš - 88. R. Vosejpka . ČK: 82. O. Blažek - 82. M. Havelec .
Hráči zápasu: O. Votápek - M. Rachač , P. Janeček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - PRŮCHOVÁ Nikola, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Petr Vávra
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích