J. Prášek 46. (p.)
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov loupil body u Chýnovské jeskyně


Branky


46. J. Prášek (p.) - 27. M. Werner , 36. P. Kandl
16

Vyrovnané utkání a fyzicky náročný fotbal přinesl tři branky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovnost a přestřelka na konci prvního poločasu

Jako poslední se v úvodním kole nové sezony, představili fotbalisté Lišova na hřišti Chýnova, kde rozhodně nebylo chladno jako v jeskyni. Kdo se přišel podívat na vyrovnanou bitvu udělal dobře. Týmy odehrály celých 90.minut velice aktivně a v plném nasazení a to nemluvě o nespočtu fyzických střetů. V tomto případě se u obou klubů ukázala poctivá příprava na nový ročník. Během poločasu si Lišov vypracoval dvě vyložené šance, nejprve ve 27.minutě zápasu otevřel skóre P.Kandl 0:1 a o necelých deset minut později na něho střelou navázal M.Werner. Lišov tak odskočil na rozdíl dvou branek a hrál ve větší pohodě. V závěru prvního poločasu to hosté přehnali s aktivitou a byl nařízen pokutový kop. K němu se postavil J.Prášek, který nedal hostujícímu brankáři sebemenší šanci a domácí Chýnov snížil na 1:2.

Dobře zvolená taktika a tvrdě odpracovaný zápas

Ve druhém poločase se pokračovalo v obrovském nasazení i přes tyto tropické teploty. Hráči obou mužstev nepovolovali ze zvolené taktiky a bojovnosti. Domácí se snažili smazat jednobrankové manko, ale hosté odráželi jejich výpady precizně zvládnutou obranou. Druhý poločas tak vyloženou situaci ohrožující branku nepřinesl a hostující tým kontroloval své vedení. Nutno podotknout, že takto fyzicky náročný zápas byl pro oko diváka velice atraktivní, oba týma si tak ověřili svou připravenost na tuto sezonu. Jelikož další branka již nepadla, Lišov si odváží od Chýnovské jeskyně důležité body do tabulky za výhru 1:2.



Ohlasy k zápasu



SK Lišov
Petr Vávra - informátor, hráč: Zápas byl velice bojovný a vyrovnaný. Ve druhé části se nám podařilo hrát ze zajištěné obrany a domácí jsme nepustili k vyložené šanci. Utkání se nám také zdařilo po taktické stránce. Nejlepší hráč z našeho týmu byl M. Werner.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - J. Hruška [-] , M. Zítek [-] , J. Doubrava [-] , S. Mareš [-] - T. Kučera [-] (63. O. Hladík [-] ) , J. Prášek [-] , D. Štiller [-] (46. F. Zadražil [-] ) , O. Mládek [-] , M. Sedlatý [-] (46. V. Hruška [-] ) - V. Hruška [-] -

SK Lišov
M. Maršán [-] - M. Fiktus [-] , A. Červenka [-] , F. Bambule [-] , P. Shýbal [-] , D. Bouchal [-] , P. Vávra [-] (4. F. Kyrián [-] ) , J. Kándl [-] (89. D. Koláček [-] ) , L. Mlýnek [-] (70. M. Formánek [-] ) , P. Kandl [-] (83. D. Mlýnek [-] ) , M. Werner [-]

Hráči zápasu: M. Werner .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Tupý Petr - PRŮCHOVÁ Nikola, TALÍŘ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Peřina
Tip experta: výhra hostů

Lišov určitě zaboduje

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích