5:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia doma přestřílela Lhenice, kterým chyběl útočník Pořádek. Účastnil se finále Muže roku 2018


Branky


20. P. Kindermann , 29. P. Kindermann , 62. J. Beran (vl.) , 65. M. Boček , 86. P. Mizera - 33. J. Málek , 56. J. Beran
33

Lheničtí po výhře doma 5:3 nad Větřním tentokrát venku okusili jak „chutná“ prohra 5:2, a to v zápase opět bohatém na branky, jehož vývoj do 56. minuty byl obdobný tomu jejich předchozímu, domácímu. Podařilo se jim totiž také znovu dorovnat dvougólovou ztrátu i za neproměněné penalty. Víc jim ale zkušení domácí nedovolili a třemi následnými vstřelenými brankami rozhodli o svém přesvědčivém vítězství…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném prvním poločase to v jeho úvodu byli hosté, kteří jako první ohrozili slávistickou branku – v 11.´ Balicovou střelou z voleje a v 15.´ po Ilievově akci a jeho předložení balónu k zadní tyči zase Mahákem, který jej ale v šanci nestačil zasáhnout a usměrnit mezi tyče. V 18.´ zahrozili domácí Slípkou, po uvolnění přes stopéra Kopfa, v zakončení však branku přepálil.

 

Ve 20.´ jeho spoluhráč Kindermann již po centru zprava zamířil přesně a poslal Slavisty do vedení (1:0), kteří o pět minut později z pohledné akce orazítkovali tyč. Ve 29.´ se lhenická síť rozvlnila podruhé. A byl to znovu Kindermann, který obstřelil gólmana Dvořáka a odraženým míčem od tyče zvýšil na 2:0. Ve 33.´ byl jen za cenu faulu zastaven pronikající Iliev a z nařízeného trestného kopu snížil Málek na 2:1. V konci poločasu (ve 41.´ a 43.´) zlikvidoval gólman Dvořák dvě slávistické gólové šance, a tak se do poločasové otáčky odcházelo s jednobrankovým náskokem domácích (2:1).

            V počátku druhého dějství (v 50.´) mohli Lheničtí po rohovém kopu srovnat na 2:2, avšak balón se jim za brankovou čáru nepodařilo propasírovat. Hned na to, v 51.´byl Ilievův průnik do šestnáctky zastaven nedovoleně, ale při následně nařízené penaltě domácí gólman Kocián vystihl směr Tůmova kopu a  vyrovnání se nekonalo. To, co se Lhenickým nepodařilo z „jedenáctky“, napravil v 56.´ Beran, když po autovém vhazování a zatažení míče k šestnáctce následnou přesnou trefou z úhlu „smazal“ rozdílový gól (2:2).

 

Ale jen nakrátko, neboť v 62.´ nešťastným Beranovým „vlastencem“, po centru zblízka, se Slávisté znovu ujali vedení 3:2. V 65.´“zakroutil“ míč přímo z rohového kopu do lhenické sítě Boček a vráz byl rozdíl opět dvougólový (4:2). Hostující tým za tohoto nepříznivého stavu pro něho více otevřel hru, vzadu hrál pouze na tři beky. Vytvořil si sice dvě gólové šance, nejprve v 70.´ Mahákem, který po centru nezamířil hlavou přesně, a pak zejména v 80.´, v níž se Balica „proháčkoval“ před Kociána, jenž mu však bravurním zákrokem skórovat nedovolil. To ale již domácí Slávisté ovládli a kontrolovali hru, aby v 86.´ přidali z kopačky Mizery pátý gól a pečetili tím tak nakonec jasnou výhru s výsledkem 5:2.

 

AUTOR: JAN BUMBA



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Václav Mareš (trenér): „Do zápasu jsme vstoupili dobře a dvacet minut byli lepší, ale nezužitkovali to brankou. Pak jsme inkasovali nešťastný gól a za pár minut šli domácí do dvoubrankového vedení. Slávia byla v těchto minutách lepší, nicméně se nám podařilo snížit. Na začátku druhé půle jsme neproměnili penaltu, ale kluci bojovali dál a srovnali stav. Pak jsme se až příliš zatáhli a prakticky si dali dvě branky, což rozhodlo. Slávia má zkušený tým a zaslouženě vyhrála. Ale v každém případě patří našim klukům pochvala za to, jak se herně prezentovali.“



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
P. Kocián [-] - O. Wegenkittl [-] , D. Šťastný [-] (82. M. Pečenka [-] ) , P. Kindermann [-] (81. R. Holý [-] ) , P. Mizera [-] (85. P. Kladenský [-] ) , O. Kindermann [-] , V. Bravenec [-] (58. M. Boček [-] ) , M. Slípka [-] , K. Dvořáček [-] (46. J. Vranovský [-] ) , P. Hasenöhrl [-] , R. Toman [-]

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - R. Iliev [-] (85. D. Kolář [-] ) , J. Málek [-] , M. Mahák [-] , P. Prenner [-] (82. D. Lukač [-] ) , J. Beran [-] , T. Balica [-] , D. Trojan [-] , T. Tůma [-] , L. Kopf [-] (77. D. Kiš [-] ) , D. Kiš [-] (67. R. Sura [-] )

ŽK: 39. V. Bravenec , 83. O. Wegenkittl - 40. M. Mahák , 65. J. Dvořák , 70. J. Málek , 77. R. Iliev , 88. J. Beran .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Polák Jiří - ONDŘEJ Adam, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Roman Pořádek
Tip experta: výhra hostů

Věřím v naši výhru a že s prázdnou odjíždět nebudeme. Máme dobrý tým. Musíme k tomu všichni přistoupit jako v domácím utkání.

Tip: výhra domácích

Slávisti neudělají své ligové jmenovkyni ostudu a nováčkovi soutěže body nedají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích