Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2018 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce dokázaly stáhnout dvougólové manko, Hředle jim ale nadělily bůra


23

I přesto, že Slabce dokázaly porazit např. Lužnou, šly do tohoto zápasu v roli favorita Hředle. Pro Traverzu nepřicházelo v úvahu nic jiného než získat tři body. To se také povedlo, byť domácí v zápase dokázali stáhnout dvougólové manko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Machovského

Slabce se prezentovaly aktivně od samého začátku, ale udeřilo hned po chvilce na straně hostí. Svou akci Sláma zakončil přihrávkou na Skoupého, ten vysunul Machovského a Traverza se mohla radovat - 0:1. Hředle měly další šance, ale ke gólu bylo blízko také na druhé straně. Obrovskou šanci na srovnání měl Mužík, ale trestuhodně netrefil odkrytou branku. Ve 14. minutě to zkoušel z dálky pěknou střelou Čiha, ale cíl netrefil.

 

Proti Machovskému následně zakročil včas Hrbek. A když vyslal Rendl do gólovky Bethela, který lobem přes brankáře mířil jen těsně vedle, živo bylo na druhé straně. I Slabce ukázaly, že umí zahrozit. Z brejků se dostal ke střele Čiha nebo T. Černý, ale branka z toho stále nebyla. Z přímého kopu v dobré pozici pálil nad Bechner. Po půl hodině hry zařadil druhý rychlostní stupeň Sláma a utekl svým strážcům. Servíroval na Skoupého, ten posouval na Bethela, jehož pokus zastavila tyč.

 

Hředle byly o parník kvalitnější a měly více ze hry, druhý gól tam ale ne a ne padnout. To se změnilo ve 37. minutě, když Rais získal loptu, předal ji Slámovi a ten vyslal do křídla Machovského. Byl to právě Bethel, který využil přesné přihrávky posledně jmenovaného a prolomil střeleckou smůlu Traverzy. - 0:2. Závěr poločasu patřil domácím. Samostatný nájezd Hubáčka zlikvidoval Malinovský, ale po hrubé chybě Bechnera mířili na hostujícího brankáře hned dva hráči a Konopásek do kabiny vsítil kontaktní gól - 1:2.

Slabce vedení odmítly

Druhý poločas kvalitou za tím prvním hodně pokulhával. Hředle mohly získat klid v podobě navýšení vedení, ale jak Machovský, tak Bethel ve svých šancích neuspěli. To hrálo do karet domácím, kteří dostali varování a zařídili se nejlépe, jak jen mohli. V 55. minutě po brejkové situaci překonal Malinovského krásným lobem Konopásek a bylo srovnáno - 2:2.

 

Uběhla hodina hry a se skvělými zákroky přišli brankáři. Nejprve bombu Machovského do šibenice vytáhl fantasticky Hrbek, aby na druhé straně mohl vychytat Malinovský samostatný nájezd Mužíka, který tak zazdil již druhou tutovku. O to více tato šance Slabce mrzela, neboť inkasovaly potřetí. Melichar zbytečně zfauloval ve vlastním vápně Bethela a nařízenou penaltu poslal bombou do sítě Machovský - 2:3.

 

Chybu dvou slabeckých hráčů na půlící čáře nepotrestal nájezdem na domácího brankáře trestuhodně Sláma, který nedokázal umístit za Hrbkova záda ani roh Minaříka. To mohlo Hředle mrzet! Malinovskému se nepovedl výkop, který skončil na kopačce Konopáska. Ten vyslal Mužíka, ale ten se znovu nedokázal prosadit, když jeho lob vytáhl brankář hostí na poslední chvíli.

 

V 74. minutě se podařilo domácím vyrovnat, ale radost zhatil zdvižený praporek pomezního laika. To vyvrcholilo ve velké nepokoje, když si Konopásek nebral servítky vůči rozhodčímu a Slabce mohly být rády, že se zápas vůbec dohrál a skončilo to "pouze" červenou kartou! Ani početní nevýhoda ale nedodala hostujícímu týmu potřebný klid, ba naopak domácí snad ještě více nakopla.

 

Poslední desetiminutovku započal obrovskou šancí J. Černý, který šel ze strany sám na Malinovského, jehož tyč minul jen o pár čísel. V 83. minutě vzal veškeré naděje domácím Machovský, který proměnil samostatný nájezd od poloviny hřiště - 2:4. Hředle si přichystaly pátý gól, když se Bechner otočil kolem Melichara, pohrál si i s Hrbkem a uklízel - 2:5. Šestý gól odmítl v samém závěru po Slámovo akci Machovský, když nedokázal trefit prázdnou branku z bezprostřední blízkosti.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Předvedli jsme snad nejhorší výkon za rok. Vedení ze 4. minuty nám nepomohlo, hráli jsme bez pohybu, nevraceli jsme se dozadu, měli jsme hodně nepřesností. Soupeř dokonce dokázal vyrovnat na 3:3, ale gól mu nebyl z odmávaného ofsajdu uznán. Když uviděl Konopásek červenou kartu, Slabce ještě deset minut kousaly, ale když jsme přidali další gól, tak už se zápas jen dohrával. Bylo tam hodně emocí ze strany domácích, celkově to nebyl moc koukatelný fotbal."



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - J. Hubáček [-] , T. Černý [-] , M. Konopásek [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , T. Fencl [-] (24. P. Holý [-] ) , K. Mužík [-] (67. R. Vejtasa [-] ) , V. Melichar [-] , O. Cílek [-] , T. Macák [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (38. V. Hladký [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , M. Somol [-] , J. Skoupý [-] (84. D. Brož [-] ) , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] , T. Rendl [-]

ŽK: 10. M. Konopásek , 42. K. Mužík , 48. J. Hubáček , 48. P. Holý , 49. J. Černý - 57. D. Bechner . ČK: 75. M. Konopásek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BENEŠ Adam - VOTAVA Miroslav (N), MINAŘÍK Hanuš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 22:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 20:13
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 19:33
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 11:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 10:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 16:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 10:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 23:03
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 16:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:39
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 08:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 07:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 07:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 07:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 06:51
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů