Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejtasa sestřelil hattrickem Jesenici


Branky


22

Při pohledu na tabulku byl favorit zápasu jasný. V samotném utkání to ale tak nebylo. Slabce od začátku nepůsobily vůbec špatným dojmem a šly do vedení. To ve druhé půli navýšili a do karet jim hrálo i vyloučení Pfejfera. Zejména díky třem gólům Radka Vejtasy to hosté překvapivě dotáhli do vítězného konce!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabce šly do vedení

První poločas se hrál na obě strany. Slabce působily důrazně a Jesenici nedovolily jít do vedení. Ba naopak se po půl hodině hry prosadil přesnou střelou z hranice šestnáctky J. Černý - 0:1. Jelikož domácí na tuto branku nenašli odpověď, tak se šlo po prvním dějství do kabin za neměnného stavu.

 

Vejtasův hattrick a Pfejferovo vyloučení

Ani ve druhém poločase jako první Jesenice neudeřila a znovu byla potrestána. V 53. minutě se prvním zásahem zapsal do listiny střelců Vejtasa - 0:2. O to větší komplikace pro domácí přišla krátce před hodinou hry, kdy šel ven po druhé žluté Pfejfer. Zajímavé bylo, že se hra Jesenice po této události zvedla a P. John vsítil kontaktní branku - 1:2. Bohužel pro domácí měly Slabce ve svém týmu Vejtasu, který vedení navýšil - 1:3.

 

Na obou stranách byly k vidění šance, ale zejména Hrbek držel svůj tým. Na zakončení Kapouna z 84. minuty už byl ale i on krátký, a tak se schylovalo k zajímavému závěru - 2:3. Jesenice vrhla vše do útoku a co se nestalo. Vejtasův lob skončil za Řehořem - 2:4. Hattrick byl na světě stejně jako překvapivé vítězství hostí a ztráta domácích.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman starší, trenér: "Podle postavení v tabulce to měla být snadná záležitost. Očekávalo se naše vítězství a tři body do tabulky. Hosté hráli od začátku důrazně a trestali naše chyby. Poločasové jednogólové manko jsme se snažili vymazat, vytvořili jsme si několik příležitostí, ale namísto vyrovnání šel soupeř do vedení 0:2 a navíc jsme od 59. minuty dohrávali o deseti. Paradoxně jsme od této chvíle hráli lépe a soupeře přehrávali. Na naši branku však soupeř vždy dokázal odpovědět dalším zásahem do naší sítě."




Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - Z. Balý [-] , P. Šťastný [-] , M. Pacourek [-] (46. F. Moučka [-] ) , P. John [-] , D. Kapoun [-] , V. Fiala [-] , J. Kougl [-] , S. Pfejfer [-] , P. Altman [-] , D. Jeníček [-]

TJ Slabce
T. Hrbek [-] - R. Vejtasa [-] (89. P. Ikrényi [-] ) , T. Macák [-] , T. Černý [-] , M. Konopásek [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , T. Fencl [-] , M. Benada [-] (60. P. Holý [-] ) , V. Melichar [-] , O. Cílek [-]

ŽK: 17. S. Pfejfer , 25. J. Kougl - 9. M. Konopásek , 35. J. Čiha , 41. T. Macák , 43. O. Cílek , 85. T. Černý . ČK: 59. S. Pfejfer .
Hráči zápasu: P. Altman - R. Vejtasa , T. Hrbek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 09:46

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zde nebudou mít domácí žádný problém se ziskem 3 bodů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích