Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná rozhodla během půl hodiny, Jesenice vsítila až v závěru


Branky


23

Olešná mohla napravit debakl z Kněževsi a proti stála Jesenice. Ta chtěla zkusit získat alespoň bod, ale ve venkovním zápase ji čekal jeden vůbec z nejfavorizovanějších týmu. To se v zápase také potvrdilo a domácí si připsali další stoprocentní bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Černého za 11 minut!

Domácí vstoupili do zápasu jako blesk a ve 2. minutě měli první šanci. Topinka nebezpečně hlavičkoval, ale J. John v brance byl proti. Krátce poté musel zasahovat na druhé straně Fiedler, který také hostující pokus zneškodnil. Nadále byl poločas v režii Olešné. Ve 12. minutě se odrazil míč po závaru k Černému, který jej uklidil do branky - 1:0. Tentýž hráč byl i u další branky. U rohového praporku vybojoval míč, nahrál jej Poláškovi, který přízemním centrem našel Topinku, který se z první nemýlil - 2:0.

 

Černý přidal i svou další branku, to když se prosadil po nahrávce Topinky - 3:0. A když hned poté vybídl T. Vodrážka opět Černého, byl z toho hattrick za jedenáct minut! Domácí měli i další šance a proměněna byla až po půl hodině hry ta Poláškova. Domácí útočník byl u míče než pozdě vyběhnutý J. John a završil bůra - 5:0. Bohužel pro příchozí diváky, především ty domácí, byla snaha Pásovky ukončena stejně tak jako první poločas.

Pasivitu domácích Jesenice 2x potrestala

Stejně jako Olešná první poločas skončila, tak vstoupila do toho druhého a pasivní tempo nechala plynout až do konce. Jediná akce, která stojí za to, byla jen střela Poláška, která skončila těsně vedle levé tyče. Zachytal si také Fiedler, který předvedl dva dobré zákroky. Pro hosty přišla nepříjemnost v podobě vyloučení Mutínského, který uviděl v 78. minutě druhou ŽK. Jesenice i přesto ale vsítila čestný gól, po kterém následoval další.

 

V 86. minutě se dostal k míči V. Fiala a pěknou technickou střelou otevřel Fiedlera - 5:1. Neuběhlo moc a za domácím brankářem se síť rozvlnila znovu. To když na něj šel sám Tatzauer a nezaváhal - 5:2. Jesenické góly ale přišly příliš pozdě. Olešná od pátého gólu zařadila neutral, ale i tak to stačilo na vítězství.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Olešné, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal, vedoucí týmu: "Dnes jsme nastoupili ve skoro optimální sestavě a proti oslabené Jesenici jsme prakticky rozhodli během půl hodiny o osudu utkání. Zbytek zápasu už z naší strany není bohužel co hodnotit."

FC Jesenice
Pavel Altman starší, trenér: "V závěru podzimní části přeboru máme velké problémy dát dohromady 11 hráčů k odehrání zápasu. Vypomáhat musí hráči z B mužstva. Výsledky tomu odpovídají. V Olešné stačilo domácím 32 minut na vstřelení pěti branek. V druhé půli domácí evidentně ubrali plyn a nám se podařilo vstřelit alespoň dvě branky útěchy."



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - M. Sládek [-] (44. K. Köhler [-] ) , R. Polášek [-] , J. Procházka [-] , R. Topinka [-] (60. P. Ivanov [-] ) , M. Křivánek [-] , T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , K. Ivančík [-] , M. Vodrážka [-] , J. Černý [-] (73. V. Holík [-] )

FC Jesenice
J. John [-] - M. Pacourek [-] , J. Kočička [-] , V. Fiala [-] , P. Šťastný [-] , P. John [-] (76. P. Altman [-] ) , D. Kapoun [-] , F. Horvát [-] (23. F. Moučka [-] ) , T. Tatzauer [-] , J. Mutínský [-] , J. Beneš [-]

ŽK: 42. J. Černý , 62. K. Köhler - 34. J. Mutínský , 55. J. Kočička , 79. P. Šťastný . ČK: 78. J. Mutínský .
Hráči zápasu: R. Topinka , J. Černý - T. Tatzauer .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - POLÍVKA Zdeněk, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jesenice má problémy se sestavou a na Olešné i když se sejde prohraje

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:15
Tomáš Pešek

Expert: Petr Čech
Tip experta: výhra domácích

Olešná bude chtít napravit vyhoření v Kněževsi a Jesenice jí bude ideálním soupeřem.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:11
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 09:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:03
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích