Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice tak tak poskládala jedenáctku a se Zavidovem plichtila


23

Jesenice měla již před zápasem problém poskládat základní jedenácku. Chyběl také klasický brankář, takže se mezi tyče musel postavit hráč z pole, kterým byl Jakub John. Za to Zavidov chtěl navázat na dobrý výkon proti Kněževsi a do Jesenice jel získat nějaký bod, což se nakonec povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeníček versus Štiller

Začátek utkání patřil domácím. V 8. minutě se po rohovém kopu dostal k hlavičce Jeníček a orazítkoval brankovou konstrukci. Následně natáhl ke střele zpoza vápna J. Beneš. Míč letěl pod břevno, ale M. Štiller skvěle míč vytáhl na rohový kop. V 17. minutě hrál jeden z hráčů hostí ve vlastním vápně rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. K němu se postavil domácí kapitán P. John, jehož M. Štiller však dokázal penaltu chytit, ale na dorážku od stejného hráče byl už krátký - 1:0.

 

Domácí nepolevili a ve 23. minutě měli další velkou šanci. Odražený míč od hostující obrany si našel Jeníček a vypustil tvrdou ránu pod břevno, ale brankář Zavidova opět skvěle zakročil a konečky prstů vytlačil míč na rohový kop. Tito dva se proti sobě postavili ještě jednou, když jesenický útočník došel s míčem od vlastní půlky až před branku hostí a vystřelil přesně k tyči. Gólman hostí byl opět připaven a míč dokázal vytěsnit na rohový kop. Z něj vrátil Jeníček hlavou na velké vápno, kde byl volný Moučka a tvrdou střelou pod břevno nedal Štillerovi šanci - 2:0.

 

Nutno říci, že zavidovská ofenziva byla takřka neškodná, přesto se jí povedlo vsítit kontaktní branku. Ve 42. minutě nátáhl ke střele z velké vzdálenosti sváteční střelec Skoupý a překvapil domácího brankáře J. Johna - 2:1. Zbytek poločasu nenabídl další šance, a tak po kontaktní brance šli do kabin domácí pouze s jednogólovým vedením, byť měli hned několik šancí na gól.

Zavidov dokázal vyrovnat

Do druhé půle hosté prostřídali, když pomoci přišli z A-týmu posily Žďánský, Koch a Šíma. Prvně jmenovaný dokázal hedn po dvou minutách vyrovnat, když od půlky utekl domácí obraně a svůj únik tváří v tvář brankáři zakončil nejléle, jak jen mohl - 2:2. Jesenice ale ihned odpověděla šancí Moučky, který šel sám na M. Štillera, ale ten ho dokázal vychatat. Zanedlouho se však domácí mohli konečně už radovat. Ve 49. minutě se až přiliš lehce dostal za hostující defenzivu Jeníček a mazácky zakončil samostatný nájezd - 3:2.   Zavidov se snažil o vyrovnání, ale nebylo mu přáno. Šancím Žďánského a Denka chyběly pouze centimetry. Po hodině hry se rezerva dočkala vyrovnání. Prosadit se dokázal opět Žďánský, jehož příchod na hřiště byl takřka klíčový - 3:3. Hosté mohli dokonat obrat, ale koncovnka nebyla opět přesná. Domací si také nevytvořili vážnější šance, a tak zápas skončil nerozhodně a šlo se na penalty.

 

Plusový bod zůstal v Jesenici

Náročný zápas dotáhl domácí celek pouze v jedenácti lidech až do penaltového rozstřelu, ve kterém se jednou mýlil. To ho nemuselo mrzet, neboť hosté klopýtli dvakrát a odváželi si tak bod oproti dvoum, které zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman, obránce: "První poločas z naší strany uspokojivý, byla vidět kombinace a herní převaha. Bohužel soupeř dokázal snížit na 2:1 střelou z velké dálky. Ve druhé půlce Zavidov prostřídal, což se na jejich hře projevilo pozitivně. Na několik chvil jsme se dostali pod tlak, soupeř však dorovnával skóre po brejcích. My jsme své obrovské šance k navýšení vedení promarnili. Rozhodující byla chybná rozehrávka našeho stopera, po níž se zrodil tradiční výsledek se Zavidovem, tj. 3:3."

FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: "Do Jesenice jsme nejeli jako favorité a před začátkem utkání bych bod bral všemi deseti. Po utkání jsem ale zklamaný, Jesenice nebyla kompletní a měli jsme ideální možnost získat tři body. Remíza je pro nás zklamáním."



Sestavy


FC Jesenice
J. John [-] - V. Fiala [-] , P. Šťastný [-] , P. John [-] , D. Kapoun [-] , F. Horvát [-] , F. Moučka [-] , J. Mutínský [-] , Z. Fiala [-] , J. Beneš [-] , D. Jeníček [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - Z. Beneš [-] (46. D. Žďánský [-] ) , J. Kraus [-] , F. Šantora [-] (52. P. Šíma [-] ) , M. Skoupý [-] , D. Denk [-] , J. Lněnička [-] , B. Lukáč [-] , R. Štiller [-] (57. T. Koch [-] ) , L. Kříž [-] , M. Zuda [-]

ŽK: 11. F. Horvát - 74. M. Skoupý .
Hráči zápasu: P. John - D. Žďánský , M. Štiller .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - NOVOTNÝ Alexandr (N), ČECH Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 11:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 09:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 16:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 07:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 02:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 13:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 10:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:57
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 07:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 17:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 16:20

Tip experta: výhra domácích

Jesenice musí odčinit vysokou porážku z Lubné. Když máknou, body zůstanou doma.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 10:59
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 09:13
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 07:46

Tip: výhra domácích