Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poločas 10:0? I to je možné! Slabce schytaly další debakl


Branky


25

Slabce zajížděly v rámci sedmého kola do Mšeci. Zde je čekalo velmi těžké utkání, což se od první minuty potvrdilo. Domácí potvrzovali roli favorita od úvodního hvizdu a jen za první poločas skórovali desetkrát! Nebýt prostřídání je jen otázkou, s kolika góly by Slabce odjížděly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neskutečných deset gólů za poločas

Od úvodního hvizdu nebylo co řešit. Na ukazateli času byla ještě nula a centr Zemana uklidil přesně k tyči akrobatický Neužil - 1:0. Ve 12. minutě přidal další branku Janoušek a poslal domácí do dvoubrankového vedení - 2:0. Tentýž hráč završil akci po pravé straně v 21. minutě přesnou střelou a Mšec se radovala potřetí - 3:0. Rychlonohý Jurgovski, který dělal slabecké defenzivě velké problémy svou rychlostí, přidal čtvrtou branku - 4:0.

 

Další tři branky má na svém kontě Zeman, další dvě přidal Kočí. Veškeré góly padaly převážně po pravé straně, kde doslova řádil Jurgovski. Desátou vsítil defender domácího týmu Zázvorka. Míč od stoperů přelétl všechny hráče hostí a domácí dvanáctka zakončila svůj samostatný nájezd zkušeně - 10:0. Do kabin se šlo za drtivého vedení favorizované Mšeci. Slabce měly k dispozici během první půle dva přímáky. Ve 20. minutě byla trefena zeď a poté Čiha mířil nepřesně.

Prostřídání přineslo už jen jeden gól

Ve druhé polovině Mšec prostřídala a výsledkem byla už jen jedna branka. Tu vsítil Jurgovski, který si udělal z bránících hráčů slalomové tyče a pohodlně skóroval. Nebýt Hrbka, tak je gólový rozdíl daleko vyšší. Postupně si na něm vylámal zuby Janoušek v samostatném nájezdu, poté Kočí a v závěru utkání J. Zázvorka. Kdyby domácí hráli do poslední minuty naplno, bylo by ve Mšeci ještě veseleji. I tak je ale vítězství nadstandardní.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Tomáš Janoušek, obránce: "První půle prostě válec, ale soupeř se snažil hrát. Nezabalil to, i když věděli, že nejspíš nevyhrajou. Druhá půle už byla taková utrápená. Snažili jsme se kombinovat, ale skoro nic nám nevyšlo."




Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
J. Kolek [-] - - O. Zázvorka [-] - P. Heller [-] (27. M. Kočí [-] ) , J. Zeman [-] (60. J. Zázvorka [-] ) , J. Jurgovski [-] - R. Škutchan [-] , T. Janoušek [-] , M. Pejša [-] (56. J. Chlád [-] ) , P. Neužil [-] (46. J. Vrbeník [-] ) , V. Pechanec [-] , Z. Červený [-]

TJ Slabce
T. Hrbek [-] - J. Hubáček [-] , V. Melichar [-] , R. Vejtasa [-] , M. Konopásek [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , O. Cílek [-] , M. Benada [-] , M. Vaněk [-] , M. Votava [-]

ŽK: 17. J. Kolek , 61. Z. Červený - 38. O. Cílek .
Hráči zápasu: J. Jurgovski , J. Zeman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HUSÁK Jan - KAPEK Roman (N), STROUHAL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Mezei
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička, Mšec je úplně jinde než Slabce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích