Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 13:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná odjížděla ze Mšeci se sedmigólovým debaklem


Branky


26

Mšec od začátku soutěže ukazuje, že bude hrát v horní polovině tabulky. To samé se dá říci o Olešné, se kterou tak mohli domácí sehrát vyrovnané a po fotbalové stránce velmi kvalitní utkání. Kdo tohle od zápasu čekal, tak se zmýlil. Jednostranný zápas v režii mšeckých fotbalistů, kde Olešená zahrála hodně slabě. Absence Radka Poláška byla znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný gól do šatny

Začátek zápasu nabídl aktivní vstup především domácích, kteří drželi míč na zemi a dostávali se na polovinu soupeře. První šanci si ale vytvořila Olešná. Dlouhý míč za obranu znamenal samostatný nájezd, ale Doubrava svůj tým podržel. Krátce poté se už skóre měnilo. Jurgovski dostal míč do vápna, zasekl a našel Zázvorku. Ten mířil přesně a nedal Fiedlerovi šanci - 1:0.

 

O čtyři minuty později přišlo vyrovnání. Křováček našel centrem Sejpku a ten nekompromisně poslal míč pod břevno - 1:1. Už se zdálo, že poločas skončí nerozhodně. Proti byl ale Neužil, který z přímého kopu nedal Fiedlerovi šanci a rozhodl o vítězi první půle - 2:1.

Na hřišti byl jeden tým

Mšec chtěla nastoupit do druhé půle a co nejrychleji přidat uklidňující branku. Olešná chtěla zase zápas vyrovnat a poprat se o body. Cíl se splnil domácím. V 52. minutě vyvinuli domácí tlak na hosty v jejich vápně. Odražený míč se dostal k Zemanovi a ten věděl, jak s ním naložit - 3:1. Olešná odpadávala postupně fyzicky a to byla voda na domácí mlýn. Zázvorka mohl přidat další branku, ale svou šanci nevyužil.

 

V 72. minutě navýšil vedení Chlád, ke kterému se dostal odražený míč ve vápně a také se nemýlil - 4:1. Mšec nepřestávala a nadále se tlačila do soupeře, který si již nic nevytvořil a už se viděl v kabině. O šest minut později si připsal Chlád další zásah, když hosté chybovali v rozehrávce a byl vysunut Hellerem - 5:1. Ani to domácím nestačilo. Fiedler chtěl udělat kličku Jurgovskemu, ale ten mu vypíchl míč a mohl se jít radovat - 6:1. Posledním, kdo se zapsal do listiny střelců, byl Heller. Ten dostal míč na hranici šestnáctky a nekompromisně skóroval - 7:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Tomáš Janoušek, obránce: "Zápas začal ve velkém tempu, soupeře jsme přehrávali hlavně kombinační hrou po zemi. První velkou šanci měli hosté, ale podržel nás brankář. Poté se trefil po kombinaci Zázvorka a přidali jsme gól i do šatny. Ve druhém poločase jsme chtěli přidat ještě minimálně branku a neinkasovat. To se nám povedlo a soupeř pak odešel jak fyzicky, tak i psychicky. Od 65. minuty to už byl zápas jen na jednu branku. Tři body doma."

FC Olešná
Jakub Procházka, záložník: "V 90% zápasu jsme tahali za kratší konec. Mšec překvapila pohybem a polovinu gólů jsme jim darovali. Zasloužená výhra soupeře. Nejsme kapela, abychom pořád vyhrávali."



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - M. Kočí [-] - O. Zázvorka [-] - P. Heller [-] , J. Zeman [-] (80. M. Pejša [-] ) , J. Jurgovski [-] - P. Neužil [-] , Z. Červený [-] , R. Kapek [-] (64. J. Chlád [-] ) , J. Kučera [-] , T. Janoušek [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - R. Topinka [-] (32. V. Holík [-] ) , J. Procházka [-] , Z. Křováček [-] , M. Křivánek [-] , F. Blecha [-] , T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , T. Sejpka [-] , M. Vodrážka [-] , K. Ivančík [-] (58. R. Zadák [-] )

Hráči zápasu: O. Zázvorka , R. Kapek , P. Heller , J. Jurgovski .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Asník Daniel - ŠVÁCHA Josef, KOLÁŘ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Vyrovnaný zápas obě mužstva předvádějí kvalitní fotbal a proto remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip experta: remíza

Velice těžké utkání, dvou kvalitních mužstev, ve kterém po penaltách zvítězí Olešná,.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

první ztráta bodů Olešné v letošní sezoně.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza