Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes se po rekonstrukci hřiště předvedla v tom nejlepším světle


Branky


25

Jesenice si minulé kolo vyšlápla na Městečko a nyní mohla body potvrdit v Kněževsi. Na zrekonstruovaném hřišti je čekal ale těžký soupeř. Zápas s ohledem do předchozích duelů proběhl v přátelské atmosféře a domácí prokázali svou kvalitu a hladce zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kněževes ovládla první půli

Kněževes se od začátku prezentoval aktivně a zaslouženě šel do vedení. V 19. minutě utekl Holeček a podél Bajera zařídil vedení - 1:0. Jeseničtí své šance nevyužili, čehož později litovali. O pár minut později zkoušel obránce Jesenice kličku na R. Čihaře. Ten mu míč vzal a chybu potrestal - 2:0.

 

Po deseti minutách se dostal propadlý míč po centru k Hanychovi, který do prázdné branky navýšil - 3:0. Podobně padla i čtvrtá branka, kterou vsítil opět Hanych - 4:0. Zbylé šance Kněževes nevyužila, Jesenice své příležitosti taktéž nezužitkovala, a tak se šlo do kabin za jasného vedení domácích.

Jesenice vstřelila alespoň čestný gól

Druhý poločas nabídl opět lepší vstup domácího celku. Neveďal vysunul Havla a ten placírou kolem Bajera přidal další branku. Na další gól se čekalo do 73. minuty, kdy se trefili hosté. Po chybě v defenzivě šel sám na Lennera útočník Kolář a nezaváhal - 5:1. Poslední slovo měla opět Kněževes. V 83. minutě našel Havel dloubáčkem na zadní tyči nabíhajícího Vrábíka a ten hlavou do odkryté branky stanovil konečné skóre - 6:1.

 

Hřiště ještě nebylo v top stavu, ale přeci jen hrát doma má své výhody. Kněževes mohla vyhrát ještě větším rozdílem, ale Havel mířil do tyče. Holeček neproměnil své dva nájezdy, které zakončil jen do Bajera. Oproti předchozímu duelu těchto týmů v Kněževsi, kdy došlo ke konfliktu mimo hřiště, se nyní vše odehrálo bez problémů.

 

Galerie v podání Štefana Ferencze!



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Martin Havel, útočník: "Hráli jsme první zápas doma po rekonstrukci hřiště a už během týdne v tréninku bylo vidět, že víme, co chceme hrát. Cílem byly tři body, což se podařilo. Celý zápas jsme hráli pěkný fotbal, divákům se to muselo líbit. Konečný výsledek je pro soupeře krutý, Jesenice nehrála zase tak špatně. Oproti minulým zápasům se tento duel obešel bez nějakých potyček apod. Ba naopak to bylo férové. Jediné, co mě mrzí, tak jsou nedotažené finální přihrávky, pak můžeme dávat ještě více gólů."

FC Jesenice
Petr John, kapitán: "V prvních dvaceti minutách to vypadalo, že to pro nás bude jednoduchý zápas. Což nás asi ukolébalo. Ovšem nedokázali jsme proměnit žádnou z vyložených šancí. Od 20. minuty jsme začali dělat hrubé chyby a soupeř potrestal vše, co mohl. Druhá půle byla z naší strany ještě horší a všechny naše pokusy končily na obraně domácích. Domácí nás trestali a zcela zaslouženě mají 3 body."



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Havel [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , O. Neveďal [-] (81. M. Vršecký [-] ) , M. Houška [-] (70. T. Šíma [-] ) , R. Vaníček [-]

FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Jeníček [-] , D. Kolář [-] , P. Kotek [-] , S. Pfejfer [-] , D. Kapoun [-] , P. Šťastný [-] (57. F. Horvát [-] ) , J. Kougl [-] , J. John [-] , P. John [-] , V. Fiala [-] (62. F. Moučka [-] )

ŽK: 9. M. Houška - 30. P. Šťastný , 35. V. Fiala .
Hráči zápasu: M. Havel , M. Krejčí .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Asník Daniel - BENEŠ Adam, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Sklenář
Tip experta: výhra domácích

Kněževes poprvé doma a o to pikantněji proti Jesenici, tedy soupeři, se kterým se v minulé sezóně jiskřilo především v hledišti. Kněževes má podle mého přeci jen o něco kvalitnější kádr, a tak se i zde přikláním k jedničce.

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích