Rezerva Zavidova si připisuje první vítězství


Branky


7. P. Čech ml. , 31. J. Knor - 86. V. Melichar (p.)
27

Kdy jindy než teď. Zavidov přivítal na svém hřišti Slabce, které dokázaly porazit jen oslabené Kolešovice, jinak se jim nedaří. První poločas ukázal, že si domácí zajistí klidné vítězství. Byť pojistku nepřidali, zápas dotáhli do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov hrál zajištěně

Začátek první půle patřil domacím. Už v 7. minutě utekl domací obraně D. Štiller a naservíroval míč před bránu Čechovi mladšímu, který jen nastavil nohu a poslal domací do vedení - 1:0.

 

Hosté jako by byli opaření z úvodního gólu a domácí se hnali za gólem druhým. Jenže buď netrefili bránu nebo slabecké podržel brankář Hrbek. Hosté se dostávali do šancí jen sporadicky.

 

Nutno říci, že obrana Zavidova fungovala první půli velmi dobře. Navýšit vedení se podařilo domacím ve 31. minutě, kdy se prosadil přesnou střelou Knor. Brance předcházelo obrání o míč T. Černého a kombinace s Čechem mladším - 2:0.

 

Do polačasové pauzy se toho příliš nezměnilo a Zavidov tak čekal vstup do druhého poločasu s "nejhorším" možným vedením dle fotbalové povídačky.

Kontaktní gól nic nezměnil

Kdo čekal, že si domací v klidu pohlídají své vítězství a přidají ještě pojišťující gól, byl zklamaný. Zavidov druhou půli polevil a na tahu tak byly Slabce, které si vytvořily několik slibných šancí, ale pokaždé zakončovaly mimo. Na hrací ploše vzplály trochu emoce, což vyústilo k několika žlutým kartám na obou stranách.

 

Snížit se hostům povedlo až 86. minutě, kdy míč ztratil Koch a zcela zbytečně skluzem poslal k zemi T. Černého. Nařízenou penaltu proměnil Melichar - 2:1. Kontaktní gól přišel ale příliš pozdě. Domácí si už vedení vzít nenechali, a tak si připsali své první vítězství v sezóně.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, trenér: "První půle byla jasně v naší režii. Druhá půle už tak dobrá z naší strany nebyla. Jen mě trochu mrzí zbytečné emoce, které během zápasu byly z obou stran. Kluky musím pochválit za nasazení a výkon, který předvedli. Teď se musíme připravit na Mšec."

TJ Slabce
Jiří Čiha, záložník: "Je to stále dokola. První poločas si necháme dát dva góly a pak teprve začneme hrát. Druhá půlka byla z naší strany o něco lepší. Dokázali jsme si vytvořit šance, ale bohužel je nezakončíme přesně. Je škoda, že jsme nedali na 2:1 dříve a ne v závěru. To už si soupeř výsledek pohlídal."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - KALAJ René, PROSBOVÁ Eva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - ŠMÍD Rudolf: 3
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 10
Zázemí: 9
Výkon domácích - FC 05 Zavidov B: 8
Výkon hostů - TJ Slabce: 7
Hráč utkání - domácí: Petr Čech ml.
Hráč utkání - hosté: Jiří Čiha
Hodnocení hráčů - domácí: Aleš Kraus - 8, Miroslav Skoupý - 8, Petr Čech ml. - 9, Patrik Vitner - 8, Lukáš Kříž - 8, Dominik Denk - 7, Jakub Knor - 8, Richard Štiller - 7, Daniel Štiller - 7, Petr Čech st. - 7, Jiří Kraus - 7, Tomáš Koch - 7, Lukáš Blecha - 8, Pavel Šíma - 7,
Hodnocení hráčů - hosté: Tomáš Hrbek - 8, Ondřej Cílek - 8, Jiří Čiha - 9, Marek Konopásek - 5, Martin Benada - 8, Jaroslav Černý - 5, Tomáš Černý - 6,

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Sklenář
Tip experta: výhra domácích

Zavidov je zatím v sezóně dost nečitelný. Jelikož nemají souběh s áčkem, tak věřím tomu, že druhou blamáž před domácím publikem nepřipustí a proto se přikláním k jedničce.

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích