4:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ambiciózní Sebuzín hostil na svém hřišti aspiranta na postup do 1.B třídy TJ Spartak Tisou


Branky


0

Domácí tým TJ Sebuzín v tomto utkání mohl jen získat, naopak hostující Tisá hraje o postup do 1.B třídy a nutně potřebovala získat všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V rámci 25. kola okresního přeboru na sebe narazily dva týmy bojujíci o špičku tabulky. Zatímco domácí Sebuzín bojuje se Svádovem o třetí místo, hostující Tisá bojuje s týmem Chabařovic o postup do 1.B třídy. Utkání bylo pohledné. Gólové šance byly na obou stranách. Přesto bylo vidět, že v utkání jde především hráčům Tisé opravdu o hodně. I proto se Tisá snažila útočit ze zabezpečené obrany a dokázala si vytvořit několik gólových šancí, které však nedokázala využít. Domácí Sebuzín hrál velice odvážně a i přes dobrou obranu Tisé dokázal několikrát nebezpečně zahrozit. Stav utkání po 90 minutách byl přesto nerozhodný. Musely se tak kopat pokutové kopy, které, k radosti domácího publika, lépe zakopali 4:3 hráči Sebuzína.

Domácí hráči tak v tomto utkání dokázali obrat o dva body Tisou. Naopak Tisá musí smutnit, jelikož její konkurent v boji o postup dokázal zvítězit za 3 body. Tisá jedno kolo před koncem ztrácí na čelo dva body. V posledním kole bude hostit druhá Tisá první Chabařovice a Chabařovicím tak bude k postupu stačit neprohrát.

Rozhodující gól z penalty - Lacina (Sebuzín)



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Tisá
Václav Kabátník( TJ Spartak Tisá): "V pohledném a slušně hraném utkání branka nepadla i přesto, že šance ke skórování si vytvořila obě mužstva. Po penaltovém rozstřelu se radovali domácí hráči."



Sestavy



TJ Spartak Tisá
J. David [-] - V. Burian [-] , D. Babača [-] , R. Král [-] , V. Kabátník [-] - J. Kalous [-] , Z. Hanzl [-] , J. Maška [-] , R. Pešata [-] - J. Povejšil [-] , L. Kudrman [-]

Hráči zápasu: V. Kabátník .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.