2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předposlední Přestanov se pokusil obrat o body Povrly


0

Předposlední Přestanov se pokusil překvapit tým ze středu tabulky TJ Povrly a snížit tak ztrátu na jednoho ze soupeřů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas rezervního týmu Přestanova s týmem TJ Povrly sledovalo 50 diváků. Bojovný zápas nabídl mnoho šancí jak na straně domácích tak na straně hostí. Více ze hry však měl bojovnější Přestanov. V každém poločase využil jednu brankovou příležitost a po závěrečném hvizdu se tak mohl radovat ze zaslouženého vítěžství 2:0.

Poločas se šancemi na obou stranách

První poločas tohoto střetnutí byl z obou stran vyrovnáný a nabídl zhruba stejně gólových momentů na obou stranách. Jednalo se o bojovné utkání, ve kterém měla rezeva Přestanova přeci jen více ze hry. Narozdíl od Povrlů dokázal Přestanov B v první půli jednu ze svých šancí využit a tak rozhodčí odpískal konec první půle zápasu za stavu 1:0 pro tým domácích.

Domácí tým pojistil výhru druhým gólem

Ve druhém poločase hosté několikrát zahrozili. Své šance však Povrly využít nedokázaly. Naopak domácí tým přidal do sítě Povrlů ještě jeden gól a utkání pohodlně dotáhl do vítězného konce. Hostující hráči se zapsali do utkání pouze třemi žlutými karty. Rezerva Přestanova v tabulce zůstala na 13. místě. Na 12 Chlumec B trácí pouhý bod, to však může změnit disciplinární komise, která ve čtvrtek rozhodne o výsledku zápasu Mojžíř B - Chlumec B. Povrly dvě kola před koncem s 28 body okupují devátou příčku okresního přeboru.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.