Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: FC 05 Zavidov - SK Lány


Branky


9

 

ZAVIDOV – Zavidovské hřiště má po první kole vymetené pavučiny z branek. Hned v úvodním zápase se to hemžilo velkými šancemi a  momenty pro oba týmy. Po prvním poločase odcházeli hosté bez zářezu, do druhé půle nastupovali obezřetněji a potěšili i pohledy svých fanoušků. Na výhru to bohužel nestačilo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov na koni

Lány vstoupily do zápasu s velkým nadšením a pokusily se překvapit domácí Zavidov. Také se dostaly do první šance, kdy ale Cafourek mířil mimo z malého vápna. Prvních 20 minut hosté nepustili domácí tým za polovinu. Poté se ovšem iniciativy ujal Zavidov, když první branku vstřelil ve 25. minutě Žďánský po individuální akci ze strany. 

 

Zbytek poločasu už se Zavidov otěží nepustil. Druhá branka padla hned ve 31. minutě, kdy Štiller posadil míč na hlavu Korčáka, který krásné přihrávky využil a poslal míč přímo do brány. 12 minut poté uskutečnil Štiller tu samou přihrávku, tentokrát na hlavu Kapouna a tím se stav zápasu před pauzou změnil na 3:0

 

Laxní nástup se Zavidovu málem vymstil

Do druhé půle vstupoval Zavidov v přesvědčení, že má jasně navrch a toho hned v 52. min.  využily Lány, které se poučily z prvního dějství. Životní střelou vymetl pavučiny z brány útočník Reichl. Poté domácí opět trošku zbystřili a zápas probíhal vyrovnaně. 

 

S průběhem zápasu ovšem zacloumal Balík, který v 72. minutě snížil rozdíl na 3:2, úctyhodnou trefou z vápna pod břevno, a tím si hosté získali ještě větší pozornost od domácího týmu.

 

V 81. minutě se opět zvýšil rozdíl na 4:2, kdy Korčák využil dlouhého nákopu za obranou, byl u míče dřív než brankář hostů Novák a vsítil míč do prázdné branky. Poslední bránu dal Denk, který po dvou minutách na hřišti vstřelil v 86. minutě branku z vápna a tím posunul stav zápasu na konečných 5:2.

 

Galerii v podání Davida Svobody si můžete prohlédnout také ZDE.

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, brankář: "Zápas byl takovej nic moc. Soupeř byl během zápasu hodně zalezlej vzadu a do akce se moc nepouštěli. Až potom se rozkoukal a vystřelil 3x na bránu, z toho dvě do šibenice a dva góly."

SK Lány
Jakub Matějka, záložník: "Výsledek mohl být rozhodně k naší straně příznivější. Kdyby zápas skončil 3:3, nemohl by říct nikdo ani popel. Góly jsme dostaly z našich chyb a rohových kopů. Odjížděli jsme se zdviženou hlavou a těšíme se na další zápas."



Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - P. Vitner [-] (84. D. Denk [-] ) , M. Polák [-] , M. Dvořák [-] , J. Jančařík [-] (67. J. Hvězda [-] ) , D. Štiller [-] , D. Žďánský [-] , T. Koch [-] (73. P. Čech ml. [-] ) , P. Hornof [-] , L. Kapoun [-] , T. Korčák [-]

SK Lány
L. Novák [-] - P. Schöner [-] , K. Tetour [-] , J. Loskot [-] - M. Petr [-] , M. Cafourek [-] , L. Švolba [-] (65. L. Mocsonoky [-] ) , J. Matějka [-] , P. Buršík [-] - M. Reichl [-] , M. Balík [-]

Hráči zápasu: D. Štiller - J. Loskot .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Říha Jaroslav - SANDEV Viktor, ZUSKA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Sestupivší proti postupujícímu. Zavidov má výborný kádr na B třídu a v tomto zápase to dokáže, navíc i ve vyšší soutěži ukázal, že doma hraje fotbal, na který se hezky divá.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích