3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body pro Jedomělice v oslabení


Branky


9

JEDOMĚLICE - Na půdě jedomělického hřiště byl sveden zápas plný neproměněných šancí a nevyužité přesily. Ačkoliv favoritem zápasu byla podle našich čtěnářů Unhošť, od začátku měli jasně navrch Jedomělice, které vybojovaly tři body i přes červenou kartu a následné oslabení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favoriti ve vedení

Do Jedomělic přijela Unhošť, která byla favoritem tohoto zápasu. Nicméně od začátku byla výrazně slabším týmem, který si ve spoustě situací nevěděl rady a toho samozřejmě domácí Jedomělice využívaly.

 

Přes značně slabší výkon hostů padl v 16. min. gól zásluhou Neubergera, který zužitkoval dlouhý výkop nového brankáře týmu Šulka a využil chyby obrany. Jedomělice po prvním gólu zbystřily a zápas tím začal být zajímavější především pro návštěvníky.

 

I když si domácí tým připravoval velké šance pro vyrovnání, opět se k míči dostala Unhošť, tenktokrát nově příchozí Křenek, který ovšem z bezprostřední vzdálenosti nezvádl uklidit míč do takřka prázdné brány, a tak se šlo do šaten za nezměněného stavu 0:1. 

 

Domácí převzali otěže

Hned na začátku druhé půle šla Unhošť s odhodláním na branku soupeře, ale brankář 2x po sobě střelu vyrazil a z rychlého protiútoku udeřil hráč domácího týmu Bakos a tím ve 46. minutě vyrovnal na 1:1. Od té chvíle domácí převzali iniciativu a stali se tak jediným týmem na hřišti. 

 

V 65. minutě dostal hráč s číslem 17, Martin Zahradník, druhou žlutou kartu za nesportovní chování a tím byl vyřazen ze zápasu. Hosté však přesily nedokázali využít. 

 

Druhý poločas se ze začátku nesl v duchu neproměněných šancí ze strany domácích. Jedomělice vyvíjely velkou snahu, ale gól se jim dlouho nepodařilo vstřelit, a když se jim v 69. minutě podařilo vsítit branku, byl odmávnut ofsajd. 

 

V 83. minutě střílel Vokoun z rohu, ale brankář Jedomělic velmi zkušeně ránu vychytal. Pole působnosti se přeneslo před bránu Unhoště, do které v té samé chvíli vstřelil gól Horák a tím se dostaly Jedomělice do vedení. 

 

Na poslední minuty zápasu chtěla Unhošť vrhnout všechny síly do útoku, ale pramenilo z toho pouze oslabení obrany a vstřelený gól v 86. minutě Bakosem, který byl v tomto zápase velmi úspěšný a jeho výkon stojí za zmínku, na konečných 3:1.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Unhošť
Daniel Vokoun, hráč: "Myslím, že utkání vyhráli zaslouženě domácí, celý zápas byli výrazně lepší ve středu hřiště. Přes tlak v začátku se nám podařilo dát gól po výborné reakci a výkopu brankáře Šulka, který v zápase podle mě předvedl celkově dobrý výkon. Do poločasu jsme spálili dvě 100% šance, a i když soupeř držel míč, do větších šancí se nedostal. Druhý poločas byl jasně v režii domácích. Nutno dodat, že 4 hráči základní sestavy byli v zápase bez jediného tréninku. Věřím, že s postupem času si nové mužstvo sedne a pronese to i lepší výsledky."



Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - R. Nedvěd [-] , J. Švarc [-] , D. Procházka [-] (89. T. Henlín [-] ) , P. Bakos [-] , V. Hora [-] (33. E. Rezek [-] ) , B. Mrština [-] (70. J. Horák [-] ) , V. Kolbuch [-] , R. Vyšata [-] , M. Janda [-] , M. Zahradník [-]

TJ Unhošť
P. Šulek [-] - J. Dvořák [-] , A. Vicherek [-] , L. Křenek [-] , T. Blecha [-] , D. Vokoun [-] , R. Neuberger [-] , L. Kejha [-] , V. Šimáček [-] , V. Kopačinský [-] , J. Gerhardt [-]

ŽK: 4. M. Zahradník , 39. B. Mrština , 40. R. Nedvěd , 60. J. Švarc , 70. D. Procházka - 44. J. Gerhardt . ČK: 66. M. Zahradník .
Hráči zápasu: J. Horák , P. Bakos - P. Šulek .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: Malý David - BURIAN Michal, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Popravdě opět oříšek pro mé tipování, asi by zápasu slušela remíza, ale i přesto zkusím zariskovat a dávám čistou 2.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích