Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2018 13:30

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zvedající se Hvozdnice porazila taktéž v posledních zápasech dobře hrající Klíčany


13

Hvozdnice - V patnáctém kole Ondrášovka KP se hrál také zápas ze spodních pater tabulky o pomyslých šest bodů. Hvozdnice se výhrou dostala právě o dva body před svého soupeře z Klíčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třšnák s Krausem dva dva, ale o gól vedli domácí

Už ve 4. minutě poslal z pravé strany přihrávku před bránu Pešl a zcela volný Obermajer usměrnil míč poprvé za záda brankáře Zamazala - 1:0. Hostům se podařilo srovnat ve dvacáté minutě, když nepříliš razantní střelu Krause dokázal pouze ztlumit Hubínek, ale míč skončil za brankovou čárou - 1:1. Ve 33. minutě Třešňák nejprve po spolupráci s Mrázem překlopil vedení opět na stranu domácích - 2:1.

 

O tři minuty později si na levé straně hřiště pohrál Třešňák s obráncem Klíčan Krimlákem a poslal míč mezi nohami brankáře potřetí do sítě - 3:1. Ve 38. minutě se hostům podařilo vstřelit kontaktní gól, když ani tentokrát neměl Hubínek v bráně zrovna čisté svědomí, střelcem byl opět Kraus - 3:2.

Výhra domácích mohla být vyšší než o dva góly

V druhé části hry měli hosté častěji míč na kopačkách, ale domácí hrozili i díky velkému nasazení z rychlých protiútoků. Definitivní rozuzlení přišlo zřejmě v 66. minutě, kdy se ze standardní situace trefil z přímého kopu Hromádka a dostal domácí opět do dvoubrankového vedení - 4:2. V 69. minutě ještě přišla naděje Klíčan na oživení bodového zisku, ale Jeslínek, který běžel sám na bránu, trefil pouze tyč.

 

Další vyloženou šanci pak zneškodnil Hubínek, a tak mohl být v závěrečné čtvrthodině z výsledku ještě debakl v neprospěch hostí. Mráz ale ani jednu ze svých dvou vyložených šancí, které mu předložil Třešňák, nevyužil. Ta druhá dokonce ze značky pokutového kopu po faulu brankáře Zamazala právě na něj.



Ohlasy k zápasu


SK Hvozdnice
Lukáš Hromádka: "Tři kola před koncem podzimní části soutěže bylo na kontě šakalíků jedenáct bodů a před nimi 2 zápasy venku a jeden doma s Klíčany, které v posledních kolech zaznamenali výrazný herní i bodový progres. Nakonec je z toho po patnácti kolech nadějných 18 bodů. Po bodově bohatém závěru sezóny (tři zápasy - sedm bodů), tak domácí možná mohou litovat toho, že je podzimní část sezony na konci, protože jak herně, tak zejména díky bojovnosti se mužstvo až nečekaně začalo zvedat."




Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , R. Pešl [-] , O. Hodosi [-] , L. Třešňák [-] , J. Mrhal [-] , J. Hromádka [-] , J. Neumann [-] (46. M. Matys [-] ) , L. Mráz [-] , L. Obermajer [-] , K. Rochl [-]

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - Š. Vošta [-] , M. Krimlák [-] , T. Jurčík [-] , T. Krimlák [-] (75. D. Minha [-] ) - T. Buldra [-] (57. J. Háša [-] ) , P. Hájek [-] (85. J. Horák [-] ) , T. Petříček [-] , A. Kraus [-] - J. Jeslínek [-] (80. J. Ježek [-] ) , J. Předota [-] -

ŽK: 13. K. Rochl , 60. R. Pešl - 49. M. Krimlák , 88. J. Zamazal .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Voldán Antonín - BOČEK Michal, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 10:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 06:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 10:30
Petr Huttr

Expert: Jakub Hromádka
Tip experta: výhra domácích

Poslední dva těžké zápasy venku a v obou jsme zvítězili na penalty. Věřím, že zakončíme polovinu výhrou nad velmi dobře hrajícími Klíčany.

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 10:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 13:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 10:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:41
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích