3:4p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 10:15

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hřebeč neudržela poločasové vedení a s Hvozdnicí prohrála po penaltách


Branky


10

Hřebeč - Hvozdnice získala po skvělém obratu minulé kolo dva body z Velimi. Zisk bodů chtěli hostí potvrdit i v Hřebči a to se také povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích o dvě branky

Domácí mužstvo vstoupilo do zápasu aktivněji. Hned v 8. minutě z poměrně velké dálky napřáhl Dobiáš a trefil se přesně - 1:0. Do šancí se poté začali dostávat i hosté. V první šanci neuspěl Hodosi a po něm ani Tomanec, který střelou z voleje jen těsně přestřelil.

 

Ve 42. minutě uklidnil domácí tým Faktor, který překonal Hubínka v brance hostí - 2:0.

Parádní druhý poločas hostů

Hráči Hvozdnice nastoupili do druhého poločasu tak, jako minulý týden ve Velimi a přineslo to ovoce. V 60. minutě snížil Obermajer - 2:1. Za další dvě minuty bylo již srovnáno, když akci Třešňáka zakončil hlavou Mráz - 2:2.

 

V 70. minutě odpískal hlavní sudí domácím penaltu. Navíc hostující Hromádka neunesl tíhu okamžiku a za následné protesty uviděl druhou žlutou kartu a tím pádem i kartu červenou. Nařízenou penaltu proměnil kapitán Servus - 3:2. Vedení domácích trvalo ale pouze tři minuty. Poté individuální akcí vyrovnal Třešňák - 3:3.

 

Hosté mohli i v deseti rozhodnout, ale své šance nedokázali proměnit Obermajer, Tomanec ani Mráz. A tak mohli v závěru po skrumáži rozhodnout domácí, ale míč se za brankovou čáru nedostal.

Bod navíc pro hosty

V pokutových kopech zůstala Hvozdnice stoprocentní. To i přesto, že Obermajer a Petschl své pokusy neproměnili. Ale Hubínek dal dvěma zásahy svému týmu naději na druhý bod, když nedali Sedláček a Servus. Nakonec hřebečský hráč poslal míč vedle a rozhodující penaltu proměnil Tomanec.



Ohlasy k zápasu


SK Hřebeč
Martin Servus, hrající trenér: "První půli jsme víc drželi balón, ale jen po vápno. V druhé jsme hráli nejhorší poločas v soutěži. Řekl bych, že u penalty kontakt byl, jen nebyl úplně intenzivní. 70% rozhodčích by ji pískla."

SK Hvozdnice
Jakub Hromádka: "Do zápasu jsme nevstoupili úplně ideálně. Domácí byli více na balonu a po jedné z akcí jsme inkasovali. Hra se poté vyrovnala, ale nedokázali jsme si vytvořit vyloženou šanci. Naopak jsme do šatny dostali druhý gól. Druhá půle byla naopak v naší režii. Vytvářeli jsme si šance a vyrovnali. Pak odpískal rozhodčí penaltu, kterou asi viděl jen on. Dostal jsem žlutou kartu. Bohužel jsem v tu chvíli neudržel emoce na uzdě a za nesportovní chování jsem dostal druhou žlutou a zároveň červenou. Poté jsme i v deseti byli lepší a šance si vytvářeli a naštěstí se povedlo klukům srovnat a ubránit přes veškerou snahu pana rozhodčího stav 3:3. A tak jsme si z Hřebče odvezli dva velmi cenné body za výhru na penalty."



Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Dvořák [-] (57. M. Veliký [-] ) , J. Faktor [-] , O. Stříbrský [-] , J. Dobiaš [-] (69. F. Sedláček [-] ) , M. Servus [-] , J. Janík [-] , R. Macháč [-] , M. Čmejla [-] , J. Pinkas [-] , M. Stříbrský [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , R. Pešl [-] (89. D. Petschl [-] ) , O. Hodosi [-] , L. Třešňák [-] , J. Mrhal [-] , J. Hromádka [-] , J. Neumann [-] (46. L. Obermajer [-] ) , L. Mráz [-] , J. Kotěra [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 19. J. Dvořák , 56. M. Čmejla , 65. J. Janík , 75. F. Sedláček - 51. M. Tomanec , 70. J. Hromádka , 89. K. Rochl . ČK: 70. J. Hromádka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Doubrava Jakub - GLOGAR Lukáš, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají dobré mužstvo a pohodlně zvítězí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích