3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Strašecí konečně zabralo a proti Nespekům získalo tři body


Branky


32. L. Palko , 77. M. Kaválek , 79. J. Trnka
10

Nové Strašecí - Domácí fotbalisté už nutně potřebovali zabrat a získat tři body. V cestě stály Nespeky, které střídají výhru s prohrou a teď byla na řadě porážka. Nové Strašecí i přes podařený výkon brankáře Drážka proměnilo své šance a vyhrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Díky Drážkovi vedli domácí pouze o gól

Do první gólové šance se dostal v 11. minutě Palko po parádní přihrávce Svobody. V zakočení však trefil pouze nohy brankáře Drážka. Zanedlouho se dostal Palko do další šance, tentokrát po vysunutí Kaválka, ale proti byl znovu skvělý Drážek. Ve 30. minutě mohl ukázat svou vytříbenou kopací techniku Kaválek, ale z přímého kopu za hranicí šestnácky pouze překopl branku.

 

Ve 32. minutě do třetice všeho dobrého pro Palka, když si narazil Svoboda s Kaválkem a druhý jmenovaný poslal do zakončení autora prvního gólu, který poslal míč mezi nohy gólmana - 1:0. Zvýšit mohl Trnka, ale dvakrát se proti jeho zakončení zaskvěl hostující brankář. A střela Svobody mířila mimo tři tyče.

Strašecí pohlídalo zaslouženou výhru dalšími góly

Pět minut po změně stran si k přímému kopu postavil Trnka, ale přestřeil. V 59. minutě se do zakončení dostal také Kapek, ale i on mířil vedle. Druhý gól v zápase mohl přidat Palko, proti jeho střele však opět zasáhl Drážek. Mohlo se potrvdit pravidlo nedáš - dostaneš, ale domácí za vypětí všech sil branku uhlídali Kapkem a poté brankářem Kleinmondem.

 

V 77. minutě dostal Trnka příliš prostoru, našel na hranici vápna Kaválka a ten uklidnil domácí tým dvoubrankovým vedením - 2:0. O dvě minuty později stihl drážek ještě vyrazit střelu aktivního Palka, ale na dorážku Trnky již byl bezmocný - 3:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nespeky
Václav Drážek, brankář: "Každý takový zápas se hodnotí velmi těžce. Jeli jsme k poslednímu a místo toho, abychom odvezli tři body a vyhráli, tak to bylo právě naopak. Nové Strašecí nás přehrálo a prakticky k ničemu nepustilo. A nám se nic nedařilo. Oni bojovali a my jsme k tomu přistoupili tak, že se nám nemůže nic stát. V konečném součtu můžeme být rádi, že jsme dostali pouze tři góly. Musíme se poučit ze všech našich chyb a zase naplno bodovat doma."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - P. Svoboda [-] (53. M. Hartman [-] ) , L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] (82. J. Říčka [-] ) , M. Mžourek [-] , M. Erba [-] , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , J. Trégr [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , M. Burian [-] , J. Myslivec [-] (33. J. Kočí [-] ) , A. Konopisky [-] (41. A. Varkoček [-] ) - D. Pešta [-] , F. Iheanacho [-] , M. Klauz [-] , M. Večera [-] , L. Braný [-] - P. Mikolanda [-] -

ŽK: 40. M. Kaválek , 67. L. Mrázek , 82. J. Kapek - 72. M. Večera .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - POSPÍŠIL Miloslav, PUDIL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Martin Servus
Tip experta: výhra hostů

Nespeky jsou v laufu, Strašecí v krizi, výsledek jasný.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:20
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza