0:3
(0:1)
16. D. Rulc
56. J. Tirol (vl.)
65. D. Rulc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 15:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovice své šance neproměnily a Poděbrady si připsaly důležité tři body


Branky


16. D. Rulc , 56. J. Tirol (vl.) , 65. D. Rulc
10

Tuchlovice - Poděbradská Bohemie šla do utkání se třemi porážkami v řadě. Svou výhrou ale fotbalisté Poděbrad ukázali, že se s nimi musí počítat i nadále. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Tuchlovic nepřinesl žádné ovoce

Tuchlovice od úvodních vteřin naplno zaměstnávali pozornost defenzivních řad Bohemie. O první střelecký pokus utkání se po centru prodlouženém Hadrikou postaral Červenka, ale pálil jen vysoko nad Václavíkovu bránu. Ve 3. minutě si na Rulcův centr z přímého kopu naskočil Suchánek, jeho hlavičku ale dokázal zblokovat Procházka. V 5. minutě Brnovják vyzval k zakončení Kubů. Jeho střelecký pokus ale dokázal zblokovat Suchánek, ale útočná akce domácího celku pokračovala, až se před odkrytou bránou ocitl Brnovják. Ten však prováhal a hosté míč odkopli do bezpečí.

 

O tři minuty později pak Brnovják pálil mimo tři tyče. Na druhé straně střílel vedle z velké dálky Šusta a Suchánkovu hlavičku zblokovala domácí obrana. V 16. minutě poslal Hněvsa autové vzahování na Kubánka, který míč zavezl do pokutového území. Tam se míč od Nováka dostal až k Rulcovi a ten pohotovou střelou nedal Šimkovi šanci - 0:1. Domácí mohli odpovědět hned záhy po rozehrávce, když se v dobré střelecké pozici ocitl Hadrika, Václavík však přispěchal s pohotovým zákrokem a míč lapil. Poté hlavičkoval nepřesně Tirol.

 

Ve 21. minutě zakončoval rychlý protiútok hostí Křelina, jeho zakončení z ostrého úhlu však Šimek dokázal nohou vyrazit. Ve 23. minutě trefil Cabejšek z dobré pozice pouze boční síť. Ve 28. minutě si na pas Kubů přesně naběhl opět Cabejšek a přehodil vyběhnuvšího Václavíka, radost domácích ale překazil zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Pak střílel dvakrát z přímého kopu Kraus, poprvé do zdi a podruhé mimo. Pomezní pro ofsajd neuznal ani gól Hadriky, a tak šli hosté do kabin s těsným náskokem.

Poděbrady přidaly další dvě branky a vyhrály

Domácí pokračovali v tlaku a chtěli minimálně vyrovnat. Hned v úvodu měl gól na hlavě Fitko, ale našel pouze prostor, kde stál připravený Václavík. Přicházelo spoustu centrovaných míčů do vápna Bohemie, ale hostující defenziva pracovala na výbornou. A tak udeřilo na druhé straně. Javorek poslal míč na Křelinu, který hledal nabíhajícího Šustu, ale míč si do vlastní brány srazil Tirol - 0:2. Hosté ukázali, jak jsou efektivní i v 65. minutě. Kubánkův centr z pravé strany hřiště dokázal Tirol odvrátit pouze k nohám Rulce, který bez váhání poslal míč opět neomylně k tyči - 0:3.

 

Dvacet minut před koncem střílel Javorek, ale Šimka nezaskočil. A domácí brankář byl pozorný i o pět minut později při Křelinově střele z otočky. V závěrečné čtvrthodině utkání domácí znovu vystupňovali svůj tlak a vytvořili si ještě několik slibných střeleckých příležitostí. V 77. minutě nadělal Václavíkovi starosti další Krausův přímý kop, který se poděbradskému brankáři podařilo odvrátit do relativního bezpečí až na druhý pokus.

 

Pět minut před koncem utkání nabídl dobrou příležitost ke skórování soupeři svou lacinou ztrátou Javorek, míč si do zakončení navedl střídající Jalaghonia, ale jeho křížná střela postrádala přesnost. V 87. minutě se domácím podařilo už potřetí v utkání rozvlnit síť, ale i tentokrát byl však zakončující Hadrika přistižen v ofsajdovém postavení. Domácí neuspěli ani z poslední standardní situace v utkání, po které v pádu neúspěšně zakončoval kapitán Pudil.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Poděbrady
David Rulc: "Myslím si, že jsme nezachytili začátek, ale podařilo se nám proměnit první šanci. Po ní jsme soupeře nechali hrát a vytvořil si několik šancí, ve kterých nás podržel gólman Václavík. Tak jsme do poločasu udrželi výsledek 1:0. Druhou půli na nás soupeř vlétl a zatlačil nás na naši půlku. Žádnou šanci neproměnil a my jsme chodili do nebezpečných brejků. Pak jeden takový proměnil Libor Křelina za pomoci obránce. Tím jsme se uklidnili a získali klid na balonu. Soupeř už hrál jen do útoku. My jsme přidali ještě jednu branku a tím soupeř úplně odpadl."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - L. Hadrika [-] , V. Kraus [-] (82. Z. Chochola [-] ) , J. Červenka [-] (57. V. Jalaghonia [-] ) , Š. Procházka [-] , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] (80. D. Čižinský [-] ) , M. Brnovják [-] (72. M. Pospíšil [-] ) , J. Tirol [-] , M. Pudil [-] , M. Fitko [-] (75. O. Pilař [-] )

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - T. Šusta [-] (64. P. Kujal [-] ) , J. Sirový [-] (76. P. Stibor [-] ) , D. Rulc [-] , L. Křelina [-] , O. Hněvsa [-] , L. Hruška [-] , M. Novák [-] (87. Š. Šendera [-] ) , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] , J. Suchánek [-]

ŽK: 79. M. Cabejšek - 74. T. Javorek , 90. O. Hněvsa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Benák Petr - ŠMEJKAL Jiří, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 09:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 16:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:00
Petr Huttr

Expert: Michael Kasík
Tip experta: výhra domácích

Poděbrady jsou v krizi a jen tak se ze dna tabulky nedostanou.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 09:43

Tip: výhra domácích