1:2
(0:1)
25. L. Schöbel (vl.)
54. T. Vimr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 10:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný po zásluze vyhrálo na hřišti Spartaku Příbram


Branky


63. A. Bábíček - 25. L. Schöbel (vl.) , 54. T. Vimr
10

Příbram - Hosté se Slaného, ale i domácí Příbram šli do utkání po dvou výhrách v řadě. A tak se nabízela otázka, který tým si připíše výhru třetí, nebo zda si body rozdělí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké problémy dělal domácím aktivní Kroutil

V 9. minutě byl faulován Tikovský a z trestného kopu z poměrně velké dálky tvrdě pálil Kroutil. Jeho střela však byla sražena obráncem před gólmanem Solnařem a míč prošel vedle tyče. Na druhé straně pak měli ve 12. minutě standardku domácí a po centru zleva se k hlavičce dostal snad nejmenší hráč na hřišti Vašek a Sedlák musel poprvé zasahovat. Ten si pak také poradil se střelou Bábíčka v 18. minutě.

 

V následujících minutách dost trápil obranu domácích aktivní Kroutil, který posílal před Solnaře jeden nebezpečný míč za druhým. Nejprve ho parádně našel Galbavý a následný Kroutilův centr Tikovský před Solnařem špatně trefil. Pak ve 25. minutě další ostrý centr srazil obránce Schöbel u přední tyče do vlastní sítě - 0:1. Po půl hodině Kroutil ideálně narazil míč na střelu Hollymu, který pak opět prověřil přízemní střelou Solnaře. O tři minuty později Kroutil svůj průnik zakončoval sám, ale Solnaře nepřekonal. V 35. minutě měli hosté štěstí, když se po rohu u zadní tyče objevil osamocený Guehi a hlavičkoval jen těsně vedle.

 

Pět minut před koncem úvodního dějství Mareš narazil míč na střelu Křečkovi, ale ten mířil nepřesně. Pak v rozmezí dvou minut zazlobili po standardních situacích domácí a Sedlák si připsal velmi důležitý zákrok u své levé tyče po hlavičce Schöbela a chytil také efektní nůžky Vaška.

Výhra Slaného mohla být vyšší

V úvodu druhého poločasu zachytili Slánští předpokládaný tlak domácích a ti se tak do šance nedostali. V 54. minutě se Vimr s míčem u nohy dokázal proháčkovat na hranici pokutového území mezi třemi obránci Příbrami a vyběhnuvšího Solnaře přehodil - 0:2. O dvě minuty později Vimr opět potrápil obránce u rohového praporku, mič pak poslal na Křečka, ten přesným centrem našel Tikovského, jenže skvěle zasáhl po jeho hlavičce Solnař a vytěsnil míč na roh. Akce hostí ze 62. minuty volala po zvýšení skóre. Míč se po ose Kroutil, Holly, Vimr dostal ke Galbavému, který z hranice šestnáctky Solnařovu bránu přestřelil.

 

Z následné rychlé akce domácích po levé straně a přesné přihrávce snížil v 63. minutě zblízka Bábíček - 1:2. Obdržená branka však slánské mužstvo nezaskočila a domácí žádné možnosti k vyrovnání stavu neměli. V 86. minutě Galbavého průnikovou přihrávku převzal Kroutil a šel sám na Solnaře. Ten jej však vychytal. V poslední minutě pak střídající Novotný opět v samostatném nájezdu na Solnaře, ale i tentokrát brankář Příbrami zasáhl a jeho střelu vyrazil.



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Až po třetí výhře v řadě jsme se dočkali posunu v tabulce krajského přeboru. To svědčí o vyrovnanosti týmů, pohybujících se na jejím čele. Příbram je v současnosti bodově za námi, ale disponuje houževnatým celkem, který zvláště v domácím prostředí neprohrává. Zachytal si její brankář Solnař, který tak zabránil vyšší porážce svých barev."



Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] (46. M. Bažant [-] ) , M. Rampa [-] , V. Machač [-] , T. Prokeš [-] (64. O. Šváb [-] ) , V. Šmucler [-] , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] , Z. Guehi [-] (56. O. Matějka [-] ) , H. Sako [-] (56. D. Hančár [-] ) , L. Schöbel [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - M. Jaráb [-] , F. Hansl [-] , M. Mareš [-] , R. Kroutil [-] (88. F. Novotný [-] ) , M. Tikovský [-] (70. J. Hořejší [-] ) , J. Galbavý [-] (90. Z. Řehák [-] ) , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] (74. P. Volgner [-] ) , M. Holly [-] (64. J. Maroušek [-] ) , J. Kubaška [-]

ŽK: 10. V. Machač , 78. O. Matějka , 89. V. Šmucler - 45. M. Mareš .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - BEKEŠSKÝ Ondřej, KVASNIČKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 16:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:00
Petr Huttr

Expert: Michael Kasík
Tip experta: výhra hostů

Slaný si nenechá utéct čelo tabulky.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 09:43

Tip: výhra hostů