Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slaný porazilo zvedající se Klíčany


Branky


11

Slaný - Domácí hostili na svém hřišti Klíčany, které se po nepovedeném startu začínají zvedat a do Slaného přijely po dvou výhrách v řadě. Po remízovém prvním poločase se na konci zápasu radovalo Slaný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slánské vedení trvalo pouhé dvě minuty

V podstatě první střela na branku Klíčan znamenala vedení domácích. Vše se odehrálo v 11. min. zápasu, když Jaráb poslal do pokutového území soupeře dlouhý míč, který si převzal Kroutil. Odražený míč po jeho střele pak přišel k noze Křečkovi, který jej pohotově poslal do sítě za záda brankáře Holého - 1:0. Slánská radost však měla jepičí život a už za dvě minuty bylo srovnáno. Ve 13. min. totiž domácí obrana nezapracovala zrovna nejlépe při obsazování útočících hráčů Klíčan, čehož využil na zadní tyči zcela volný, nikým neatakovaný T. Krimlák a pohodlně srovnal stav - 1:1.

 

Ve 24. min. musel být střídán Zelenka Volgnerem, kvůli bolesti v oblasti třísla. Ve 25. min. si míč na střelu připravil Kroutil, ale nemířil přesně a Holý míč letící vedle tyče jen kontroloval. Dobrou akci předvedli hosté po půl hodině hry. Rychlý brejk po levé straně korunovaný přesnou přihrávkou na nabíhajícího Buldru a jeho zakončení z první však Sedlák kryl. Ve 39. min. měli domácí znovu štěstí, když po souboji dvojice hráčů ve slánském pokutovém území  se míč odrazil k volnému Předotovi, který pak z dobré pozice z levé strany otřel míč o tyč Sedlákovy brány.

Rozhodnuto bylo za patnáct minut

Do druhého poločasu nastoupil místo Žahoura uzdravený Galbavý. V 51. min. střílel zpoza šestnáctky Předota, a Sedlák musel na brankové čáře zasahovat, neboť míč k němu proletěl skrze houštinu hráčů před ním. V 57. min. Mareš ustál souboj s obráncem hostí, získal před velkým vápnem míč, posunul jej doleva na Hořejšího, který pak přesnou střelou získal pro domácí znovu vedení - 2:1.

 

O dvě minuty později byl faulován Kroutil a domácí měli výhodu přímého kopu. Galbavý poté poslal míč ze dvaceti metrů nechytatelně přes zeď do šibenice - 3:1. Hosté utkání ale nikterak nezabalili a neustále se snažili o snížení stavu. V 75. min. střílel z úhlu nebezpečně Vošta, ale rozvlnil pouze boční síť domácí brány. Slánští pak konec zápasu pohlídali a žádné další šance hostujícího celku nepřišly. 



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "V krajském přeboru není lehkých zápasů a stejně jako minulý týden ve Hvozdnici, nám k bodům pomohl až zlepšený výkon po změně stran. Klíčany jsou na tom bodově sice mnohem hůře, než Slaný, ale v posledních kolech dosáhly vysokých výher. Nejistě působil jejich brankář Holý, ale při hře dopředu hosté ukázali několik rychlých, povedených akcí. Tato výhra na domácím hřišti byla pro nás povinností, protože nechceme ztratit kontakt s čelem tabulky. Z širšího kádru nám chyběli Hansl (práce) a Kubaška (zranění). Příští týden zajíždíme k dopolednímu utkání na Spartak Příbram."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] (24. P. Volgner [-] ) , J. Hořejší [-] (59. M. Tikovský [-] ) , M. Mareš [-] , R. Kroutil [-] (74. F. Novotný [-] ) , T. Vimr [-] (89. Z. Řehák [-] ) , L. Křeček [-] , M. Holly [-] , M. Žahour [-] (46. J. Galbavý [-] ) , M. Jaráb [-]

TJ Klíčany
P. Holý [-] (76. J. Zamazal [-] ) - T. Jurčík [-] , M. Krimlák [-] , V. Koláček [-] - T. Petříček [-] (87. D. Minha [-] ) , J. Jeslínek [-] , T. Buldra [-] , P. Hájek [-] - J. Předota [-] , T. Krimlák [-] (51. A. Kraus [-] ) - Š. Vošta [-]

ŽK: 35. T. Petříček , 67. V. Koláček .
Počet diváků: 184. Rozhodčí: Garaja Miroslav - PROCHÁZKA Václav, HURYCH Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 16:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 20:57
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra hostů

Poslední dva zápasy nám vyšly skvěle a budeme to chtít potvrdit, i když to nebude lehký zápas.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 07:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 15:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 08:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:13
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích