1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novému Strašecí se dál nedaří, prohrálo doma s Tuchlovicemi


Branky


11

Nové Strašecí - Do nedalekého Nového Strašecí zavítali hosté z Tuchlovic. I přes velmi dobrý výkon domácího mužstva dál pokračuje výsledková krize a propad na poslední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy skórovaly

Na začátku utkání byly Tuchlovice lepším týmem, ale do vedení se dostali domácí. Ve 12. minutě byl souboj o míč po rohovém kopu mezi Šimkem a Pařízkem, domácí stoper byl důraznější než hostující brankář a to znamenalo první změnu skóre - 1:0. Na konci 20. minuty zastavil na hranici pravidel Fitko Svobodu, ale penalta se nepískala.

 

Do další šance se po pěkné akci dostal Trnka, ale z hranice šestnáctky mířil těsně vedle. Hra se poté chvíli odehrávala bez výraznější šancí. Kleinmond musel vyrážet jednu střelu zevnitř vápna. Ve 34. minutě vyrovnal Kraus, když se k němu dostal propadlý míč a prostřelil vše před sebou - 1:1.

Procházka rozhodl o výhře Tuchlovic

Domácí byli lepším týmem, hend na začátku se dostal do šance Hartman, když postupoval středem, ale jehu střelu Šimek vyrazil. O chvíli později přiťukl Bláha míč Svobodovi, ale jeho střela šla jen doprostřed branky. V 65. minutě zkoušel své štěstí Bláha, ale jeho střelu na přední tyč hostující brankář chytil.

 

V 76. minutě byl závar před Kleinmondem, ale skončilo to nastřelením právě domácího brnakáře. Míč se však odrazil na velké vápno a střela Procházky byla ještě mírně tečovaná a zapadla přesně k tyči - 1:2. Nadějný pokus Svobody zachránil výborně Pudil a v další šanci vychytal domácího útočníka Šimek, který dobře změnšil střelecký úhel.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Ducár, trenér: "Konečně jsme taky jednou vedli, ale první poločas to nebylo ono a soupeř srovnal. Za stavu 1:0 atakoval Fitko nedovoleně našeho hráče tělem za hranicí pravidel, ale rozhodčí učebnicový faul nepískl. Do druhé půle jsme vstoupili dobře, měli jsme dost šancí, ale stejně prohrajeme. Za druhou půlku jsme si určitě body zasloužili."




Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - M. Bláha [-] (72. M. Erba [-] ) , L. Mrázek [-] , M. Pařízek [-] (49. J. Trégr [-] ) , M. Mžourek [-] (66. L. Beneš [-] ) , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] (81. M. Kaválek [-] ) , J. Trnka [-] , M. Hartman [-] , P. Svoboda [-] , L. Palko [-]

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - L. Hadrika [-] , V. Kraus [-] , Š. Procházka [-] , J. Kala [-] (46. V. Jalaghonia [-] ) , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] (68. M. Pospíšil [-] ) , M. Brnovják [-] , J. Tirol [-] , M. Pudil [-] , M. Fitko [-] (89. J. Červenka [-] )

ŽK: 19. P. Svoboda , 41. J. Kapek , 84. M. Erba - 30. V. Kraus .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Drábek Tomáš - PROSR Tomáš, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 16:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 20:57
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra hostů

Strašecí nemá formu a Tuchlovice si odvezou všechny body.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 07:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 08:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:13
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů