Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 10:15

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V gólových hodech byla po penaltách úspěšnější Kutná Hora nad Libušínem


11

Kutná Hora - Baník Libušín přijel do Kutné Hory bez distancovaného brankáře Cipry a to byla citelná ztráta. Navíc slibně rozehrané utkání nedovedli hosté do zdárného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostů

Do první šance se dostal Libušín, ale se slabou hlavičkou neměl Malý problém. V 17. minutě vykopával jeden z hostujících hráčů míč směřující do brány z brankové čáry po rohovém kopu. V 19. minutě se po rohovém kopu dostal k míči Zadina a poslal jej do sítě - 0:1. O pět minut později skončil přímý kop domácího Filipce o pár centimetrů vedle.

 

Ve 40. minutě pálil z velké vzdálenosti Zadina a Malý měl co dělat, aby míč vyrazil na roh. Ve druhé minutě nastavení pálil z hranice šestnáctky Křemen a bylo to o dva góly - 0:2.

Kacafírek vyrovnal v poslední minutě

V 50. minutě tečoval Piskačovu střelu Rosendorf a pro brankáře to byl nechytatelný pokus - 1:2. Hned o dvě minuty později ale domácí udělali chybu v obraně a Sejtarija neměl problém poslat míč do prázdné brány po přihrávce Obradiče - 1:3.

 

Snížení měl na kopačce Hradílek, ale již překonaného Hejduka zastoupil obránce a míč vykopl. V 63. minutě přehazoval Kulhánek hostujícího brankáře, ale orazítkoval břevno. Hosté nastřelili tyč a poté v tutové šanci selhal Křemen, jenž mířil vedle.

 

V 79. minutě byl faulován Piskač a sám se postavil k trestnému kopu a nechytatelně vykřesal domácím naději - 2:3. O chvilku později viděl Hejduka daleko z brány Semrád, ale míč mířil těsně mimo tři tyče. Kutná Hora se dočkala vyrovnání v 90. minutě, na Filipcův centr si naskočil Kacafírek a hlavou poslal zápas do penalt - 3:3.

Šťastnější domácí

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí a získali tak bod navíc. Malý chytil tři pokusy, domácí neuspěli ve dvou případech. Rozhodující pokutový kop proměnil Rosendorf.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Jsem přesvědčený, že jsme měli dát čtyři branky a žádnou nedostat. Dostali jsme gól z první standardky a své šance naopak neproměníme. Výkon se mi ale vůbec nelíbil. Ve hře mi chyběl pohyb a nasazení. Soupeř dobře bránil a bodovali jsme jen díky špatnému výkonu jejich brankáře. Nakonec jsme se štěstím dostali zápas do penalt a připsali si bonusový bod. To je jediné pozitivum."




Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - T. Exner [-] , J. Hradílek [-] , O. Filipec [-] , L. Marek [-] , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] (32. V. Piskač [-] ) , Š. Kacafírek [-] , J. Kulhánek [-] , S. Rosendorf [-] , B. Franc [-]

SK Baník Libušín
T. Hejduk [-] - D. Portužák [-] , J. Veselý [-] - P. Caizl [-] , J. Křemen [-] (88. J. Bejbl [-] ) , T. Abrhám [-] , K. Výborný [-] , M. Pucholt [-] (90. J. Fujdiar [-] ) , N. Obradovič [-] , P. Zadina [-] - S. Sejtarija [-]

ŽK: 54. V. Piskač , 66. B. Franc - 42. N. Obradovič , 43. T. Abrhám , 56. M. Pucholt , 90. P. Zadina .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Polák Ivo - VYHNAL Karel, HES Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 16:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 20:57
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra domácích

Bude to vyrovnané, ale Kutná Hora body doma nedá.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 07:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 15:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 08:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:13
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích