J. Tirol 93.
1:2p.
(0:1)
15. B. Franc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 16:00

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora slavila výhru v Tuchlovicích až po penaltách


Branky


93. J. Tirol - 15. B. Franc
12

Tuchlovice - Těžké utkání čekalo v rámci desátého kola Ondrášovka KP na fotbalisty Kutné Hory v dalekých Tuchlovicích. Domácí totiž sbírají body hlavně na svém hřišti a bodovali i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Franc zařídil hostům vedení

Hostům z Kutné Hory se podařilo v 15. minutě vstřelit gól a dostali se tak do vedení. Po nacvičené standardní situaci vrátil Bílek míč na France a ten propálil vše, co stálo v cestě -0:1. Hned o minutu později byl faulován ve vápně Hradílek Pilařem, ale Kacafírek tentokrát nepotvrdil roli kanonýra a penaltou pohrdl. Hrál se bojovný zápas, ale první poločas již nenabídl žádné další šance.

Tirol vyrovnal za minutu dvanáct

Ve druhém poločase šel sám na Šimka hostující Wolf, ale domácího brankáře nepřekonal. Šimek si pak poradil i se střelou Kacafírka. Vše nasvědčovalo tomu, že hosté získají všechny tři body, když ale přišla 93. minuta. Ze standardní situace, která na první pohled vypadala, že hráč u míče bude střílet, přišla rozehrávka, na následný centr do vápna si naskočil Tirol a poslal zápas do penalt - 1:1.

Rozhodla jediná neproměněná penalta

Střelci byli úspěšní až do páté sérii, ve ktré domácí neproměnili. Kutná Hora tak získala bonusový druhý bod.



Ohlasy k zápasu



Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Vyhráli jsme na penalty, ale myslím si, že jsme ztratili bod. Bohužel jsme neproměnili pokutový kop v základní hrací době. Velkou šanci měl také Wolf, ale nedokázal ji úspěšně zakončit. Domácí nás potrestali a v 93. minutě vyrovnali ze standardní situace. Na druhou stranu to bylo těžké utkání, domácí často neprohrávají. V základní hrací době prohráli jen jednou s Vykání. Se třetím místem jsem spokojený. Trochu mě mrzí ztráty, v tomto zápase je to ztráta jednoho bodu, v zápase se Slaným je to ztráta bodů tří. Mít tyto body, tak jsme na prvním místě. Musím ale říct, že jsme dosud nehráli s těžkými soupeři. V následujících utkáních nás čekají mužstva z první osmičky. Příští týden Libušín, poté Nespeky, Vykáň a Poříčany. Tyto zápasy už budou o něčem jiném. Doufám, že se do konce podzimní části udržíme do třetího místa, to je naše soukromé přání."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - L. Hadrika [-] , Š. Procházka [-] , M. Pospíšil [-] , V. Kraus [-] (85. A. Hodan [-] ) , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] , M. Brnovják [-] , J. Tirol [-] , M. Pudil [-] , O. Pilař [-] (52. J. Červenka [-] )

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - J. Hradílek [-] , O. Filipec [-] , L. Marek [-] , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] , Š. Kacafírek [-] , J. Kulhánek [-] , S. Rosendorf [-] (70. T. Exner [-] ) , B. Franc [-] , P. Bílek [-]

ŽK: 75. L. Hadrika , 84. M. Brnovják , 90. M. Pudil - 39. L. Marek , 73. P. Bílek , 85. O. Filipec .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Glogar Lukáš - DOUBRAVA Jakub, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 13:14
Petr Huttr

Expert: Lukáš Beneš
Tip experta: výhra hostů

Kutná Hora zvítězí, po příchodu kanonýra Kacafírka patří k tomu lepšímu, co KP nabízí.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:14
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů