M. Klauz 38.
M. Burian 90. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 16:00

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky přerušily výherní sérii Vykáně


Branky


38. M. Klauz , 90. M. Burian (p.) - 15. J. Dalekorej
12

Nespeky - Velké štěstí stálo při domácích proti Vykáni. Přežili několik velkých šancí a nakonec se radovali z výhry, díky gólu v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vykáň měla na začátku obrovský tlak

Úvodní čtvrthodina byla jednoznačně v režii hostů. Svou aktivní hrou donutili domácí k chybám a vytvořil si dost vyložených šancí. Již ve třicáté vteřině pálil z dobré pozice Dalekorej, ale jeho střela šajtlí jen těsně minula branku. V 5. minutě vyrazil Drážek střelu z vápna. O tři minuty později měli domácí obrovské štěstí, když soupeř ani jedno ze čtyř nebezpečných zakončení nedostal do branky. V 11. minutě už přehodil Vostárek vyběhnutého gólmana, ale míč směřující do prázdné branky vykopl na brankové čáře Burian. Ve 12. minutě se tečovaná střela odrazila od břevna a vrcholem tohoto tlaku byl gól ve 13. minutě kdy se po rohovém kopu hlavou prosadil Dalekorej - 0:1.

 

Až po gólu se hra trochu uklidnila, s přibývajícím časem Nespečtí dokázali trochu déle podržet balón a dostat se do hry. Za celý poločas si ale vypracovali pouze dvě velké šance, z té první ještě nic nebylo, neboť Klauz jen těsně nedosáhl na střílený centr Pešty, zato ta druhá byla gólová. Na levé straně se prosadil Iheanacho, našel před bránou volného Mikolandu, který ovšem místo střely přihrál proti noze Klauzovi a ten technickou střelou k tyči vyrovnal - 1:1.

Rozhodnutí přišlo v poslední minutě

Ve druhém poločase už tolik vyložených šancí, jako v první půli, vidět nebylo. Buď se jednalo o střely ze střední vzdálenosti, které se mezi tyče nevešly, anebo si s nimi bez větších problémů poradili oba brankáři.

 

A když už to vypadalo, že si oba týmy rozdělí body za remízu, tak v samotném závěru poslal Burian dlouhý míč za obranu hostů, Pešta trošku se štěstím vyhrál souboj s Lesykem, posunul si míč před gólmanem, který byl v souboji pozdě a rozhodčí neváhal a foukl do píšťalky. Z nařízené penalty rozhodl o domácím vítězství Burian - 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Myslím, že jsme hráli proti dosud nejkvalitnějšímu soupeři, který v této soutěži je. V tomto složení je to v podstatě divizní tým, který je velmi silný na míči a má vysokou kvalitu v přechodové fázi. Začátek byl šílený, v prvních 15 minutách jsme přežili klinickou smrt, kdy jsme mohli prohrávat 0:4. Šance, které si hosté vypracovali, byly obrovské. Následně jsme trochu přeskupili řady a začali to hrát jinak. Chvíli to ještě trvalo, než si to sedlo, ale kolem pětadvacáté minuty se nám povedli dvě akce, začali jsme si věřit, pak přišlo to krásné vyrovnání. Byl to hezký, chtěný gól. Od tohoto momentu jsme byli do konce poločasu lepším týmem my. Druhá půle byla taková nahoru a dolů, obě mužstva chtěli vyhrát, ale ani jeden tým si už žádnou vyloženou šanci nevypracoval. V samotném závěru se štěstěna přiklonila na naší stranu, Pešta šel do zdánlivě ztraceného balónu, míč se trochu zvláštně odrazil, David vyhrál osobní souboj a pak penalta, která byla stoprocentní."




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , A. Varkoček [-] , M. Burian [-] , T. Krejza [-] - M. Klauz [-] , F. Iheanacho [-] (64. S. Peterka [-] ) , D. Pešta [-] (90. J. Myslivec [-] ) , J. Kočí [-] , L. Braný [-] - P. Mikolanda [-] (81. J. Kukač [-] ) -

FK Čechie Vykáň
A. Janda [-] - J. Dalekorej [-] , L. Šedivý [-] , T. Vobořil [-] , P. Vostárek [-] (55. M. Lesyk [-] ) , M. Cimpl [-] , D. Jarolím [-] , M. Kasík [-] , F. Říha [-] , L. Jarolím [-] , V. Žampa [-]

ŽK: 29. T. Krejza , 43. F. Iheanacho , 69. J. Kočí - 50. T. Vobořil , 90. A. Janda .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vyhnal Karel - MAREK Tomáš, POLÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 13:14
Petr Huttr

Expert: Lukáš Beneš
Tip experta: remíza

Vykáň jsem po sestupu z divize zatím neviděl. Nevím, jaký mají tým. Tipuji remízu a po penaltách vyhrají domácí.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:14
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza