J. Maroušek 76. (vl.)
1:5
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 16:00

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný po poločasové remíze rozstřílelo Hvozdnici


Branky


76. J. Maroušek (vl.) - 50. R. Kroutil , 70. L. Křeček , 75. T. Vimr , 77. M. Žahour , 86. M. Žahour
12

Hvozdnice - Ve čtvrtek hrálo Slaný dohrávku osmého kola a hned v sobotu zajíždělo v rámci desátého kola do Hvozdnice, kde hlavně díky skvělé druhé půli vyhrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Ve 2. minutě se s míčem u nohy dostal zleva Mareš až před branku, ale jeho přihrávka nenašla adresáta. Na druhé straně zakončoval domácí Mráz, ale Sedlák si s jeho střelou v pohodě poradil. Domácí se do vážnější šance dostali ve 29. minutě, to po rohovém kopu v krátkém sledu hned třikrát pálili na slánskou bránu, ale všechny jejich pokusy srazil Sedlák nebo obránci. O minutu později Hanslovu střelu srazil bránící hráč na roh a po jeho rozehrání se rychle domácí dostali na druhou stranu hřiště, kde pak Sedláka vyzkoušel Obermajer.

 

Ve 35. minutě Kroutilův přímý kop z pětadvaceti metrů brankář Hubínek dokázal zlikvidovat, když míč vyrazil nad bránu. V závěru poločasu pak Sedlák eliminoval dobrým zákrokem střelu kapitána domácích Třešňáka.

Slaný nasázelo pět gólů

Po změně stran ve 47. minutě si Kroutil z přímého volné kopu na Hubínka ještě nepřišel, ale tři minuty nato pak stál na konci celé parádní fotbalové akce a přišla hostující radost. Vše začalo u Hansla, který dal míč doprava až k lajně na Vimra, ten jej posunul na Marouška, který přesným centrem před branku našel na zadní tyči právě Kroutila a jeho hlavička do protipohybu Hubínka byla jak vystřižená z fotbalové učebnice - 0:1.

 

Další šance přišla v 65. minutě, když se Kroutil dostal až před brankáře. Domácí se však ubránili a Třešňákem šli do brejku, který pak jen těsně přestřeli Sedlákovu bránu. V 70. Minutě hosté udeřili znovu z pravé strany. Vimr nahrál Křečkovi, který povedenou střelou z první a na zadní tyč překonal Hubínka podruhé - 0:2. V 74. minutě se za obranu dostal Tomanec a Sedlák pak nohou vyrazil jeho střelu. V následující minutě pak Hansl dlouhým pasem napříč hřištěm našel vpravo volného Vimra, který chytrou střelou překonal vysoko vyběhnuvšího brankáře - 0:3.

 

V 76. minutě domácí dokázali snížit, když centr z pravé strany před Sedláka nezasáhl Holly, Sedlák, ani domácí Kotěra, a tak se míč odrazil od nohy Marouška do vlastní sítě - 1:3. I na druhé straně ale přišla odpověď hned po minutě. Střídající Žahour pálil z pravé strany na Hubínka a míč skončil až v síti - 1:4. V 84. minutě pak Žahour postupoval sám na brankáře, ale neuspěl a tak si vše vynahradil v 86. minutě, to když parádně pobral míč a nedal svou střelou, tentokrát z levé strany, Hubínkovi šanci - 1:5.



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Z Hvozdnice vezeme tři body. Jsou o to cennější, že mužstvo ve čtvrtek večer hrálo další mistrák (v Poříčí) a tak si hráči museli sáhnout do svých fyzických rezerv. Navíc výhra se nerodila tak lehce, jak hovoří výsledek. Za svoje vystoupení v první půli sklidili hráči v kabině velkou bouři nevole trenérů, neboť první poločas ve Hvozdnici, předváděly oba celky téměř nekoukatelný fotbal. Z domácích nad svými spoluhráči herně vysoko vyčnívá pouze Třešňák a na další hvězdě domácích, kanonýru Mrázovi byla zcela evidentně vidět nějaká zdravotní indispozice. Po přestávce, jakoby za Slaný nastoupilo jiné mužstvo, které pak předvádělo parádní fotbal, korunovaný pěknými brankami."



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , R. Pešl [-] , M. Matys [-] , L. Obermajer [-] (61. J. Mrhal [-] ) , D. Petschl [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , J. Kotěra [-] , K. Rochl [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (81. P. Volgner [-] ) , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (70. M. Žahour [-] ) , M. Mareš [-] , T. Vimr [-] (78. F. Novotný [-] ) , L. Křeček [-] (85. M. Tikovský [-] ) , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] (10. R. Kroutil [-] ) , M. Jaráb [-]

ŽK: 81. M. Matys .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DIVILEK Peter, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 13:14
Petr Huttr

Expert: Lukáš Beneš
Tip experta: remíza

Horká půda ve Hvozdnici, Slaný má dobrý mančaft, ale vyhraje až na penalty.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:14
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů