Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 10:30

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak přerušil sérii proher a porazil trápící se Nové Strašecí


Branky


12

Příbram - V zápase desátého kola Ondrášovka KP o pomyslných šest bodů přivítal celek Spartaku Příbram na svém hřišti Nové Strašecí. Hosté by se v případě výhry na soupeře dotáhli, to se ale nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólové vedení domácích

Do první šance zápasu se dostali hosté. Centrovaný míč Palka se dostal ke Kaválkovi, ale rozhodl se pro střelu z první a branku minul. O pár minut později parádně přečetl hru Beneš, poslal míč na rozběhnutého Kaválka, ale toho čistě za pět minut dvanáct připravil o míč ve skluzu domácí stoper Machač. V 10. minutě musel poprvé zasahovat hostující Kleinmnond, poté byl míč bezpečně odkopnut.

 

V 11. minutě se už domácí dostali do vedení. Matějkův centr zakončoval Bábíček, ale jeho zakončení ještě stihl zlikvidovat hostující brankář. K volnému míči se dostal jako první Červeňák a poslal ho do sítě - 1:0. Po půl hodině hry po špatném odkopu musel Kleinmond zasahovat opět, povedlo se. Domácí se ale ještě dostali k dorážce, tu vykopával z brankové čáry Mžourek. Ve 36. minutě ukázal svou precizní kopací techniku Kaválek, ale Solnař bravurně vyrazil míč směřující přesně k tyči. Z následného protiútoku vyrazil střelu Vaška Kleinmond na rohový kop.

Další dvě uklidňující branky Spartaku

Druhý poločas se hrálo spíše mezi vápny, šance nepřicházely. Bylo pouze pár standardních situací. V obrovské šanci se po 60. minutě ocitl domácí Vašek, ten však zamířil pouze do boční sítě. V 72. minutě přišla velká chyba v hostující rozehrávce, kterou vystihl Vašek a postupoval sám na Kleinmonda, tváří v tvář nezaváhal - 2:0.

 

V 75. minutě připravil Prokeš míč na malé vápno pro Červeňáka a ten neměl problém poslat míč potřetí za hostujícího brankáře - 3:0.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Marek Zárybnický, trenér: "Byli jsme si vědomi naší situace. Navíc máme v závěru podzimní části soutěže velmi těžký los, takže naším cílem pro tento duel byl bezpochyby zisk tří bodů. První branku se nám podařilo vstřelit poprvé od prvního kola. Dodala nám sebevědomí a myslím, že pro další vývoj duelu byla klíčová. Byli jsme po celý zápas herně lepší. Šance soupeře vznikaly po našich chybách. Nutno podotknout, že soupeř asi nepřijel v nejsilnější možné sestavě, jelikož měl pouze jednoho hráče na střídání. To ovšem nic nemění na faktu, že jsme zápas zvládli a jsme za to rádi. Vyhráli jsme zaslouženě. Po delší době můžeme mít úsměv na tváři, ale na druhou stranu vůbec neskáčeme vysoko, protože víme, že nás čekají další velmi těžké zápasy."




Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - A. Rampa [-] , O. Matějka [-] (63. D. Hančár [-] ) , M. Rampa [-] , P. Červeňák [-] (83. M. Bažant [-] ) , T. Prokeš [-] (81. D. Morav [-] ) , V. Šmucler [-] (46. Z. Guehi [-] ) , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] , L. Schöbel [-] , V. Machač [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - M. Bláha [-] , M. Kaválek [-] , J. Trégr [-] , L. Palko [-] , M. Mžourek [-] , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , M. Hartman [-] , L. Beneš [-] , J. Mrázek [-]

ŽK: 43. P. Červeňák , 74. M. Vašek - 10. J. Mrázek , 41. M. Hartman , 43. L. Beneš , 59. J. Kapek , 67. M. Mžourek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hájek Lukáš - CÍLEK Martin, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 13:14
Petr Huttr

Expert: Lukáš Beneš
Tip experta: výhra hostů

Už bychom potřebovali bodovat, nejlépe za tři body.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:14
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích